-
Η κάθε ψυχική διαταραχή, έχει το δικό της βάρος... Συγκριτικά, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από βαρύτερα προβλήματα... και σε πολλές περιπτώσεις τα καταφέρνουν καλύτερα. Θα γίνεις λειτουργικός, αν πραγματικά το θέλεις. Το πρώτο βήμα είναι να συνειδητοποιήσεις και να αποδεχθείς την κατάσταση την οποία βρίσκεσαι, να χαλαρώσεις και να αλλάξεις την κατάσταση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα γι αυτό, ο καθένας θέλει το χρόνο του.
Σκέφτεσαι να κλείσεις ραντεβού σε ΚΨΥ;
-
Το θελω παρα πολυ να γινω καλα τι να πω μακαρι να γινω..ναι με ειπε η ανχιους οτι γινετε και πηρα για ψυχοθεραπεια γτ δν θελω να δινω κ αλλα λεφτα στους ψυχολογους αλλα τζιφος με λεει μετα το πασχα και ειχε κ ενα υφακι αυτη μου ηρθε να τν βρισω μ σπασε τα νευρα..
-
Περίεργο κι έγω είχα απευθυνθεί σε ΚΨΥ (πριν βρω το γιατρό μου) και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Μήπως πρέπει να πας από κεί;
-
και στο δικο μου ΚΨΥ που παω ειχε αναμονη για ψυχολογο 3 μηνες..συμβαινει..
-
Δεν ξερω νομιζω δν γινεται να πας απο κει μονο με ραντεβου μ ειπε..αν ξερετε πειτε μου κανενα αλλο στν θεσσαλονικη
-
ενας φιλος πηγε απο κει παλια κ ειπε "δεν νιωθω καλα βοηθεια" κ τον βοηθησαν αμεσως...μηπως να πηγαινες απο κει?
-
Λες??στο συγκεκριμενο στο παπαφη? Εγω πηρα τηλ κ αυτη ειχε ενα υφακι τν λεω θελω να μαθω πληροφοριες κ με λεει μετα το πασχα ξαναπαρε και λεω απλως θα ηθελα ν μαθω καποιες πληροφοριες για το κψυ και μονο π δν με εβρισε..τ δν καταλαιβενεις μ λεει μετα υ πασχα σε ειπα παρε..τ λεω ενξ.δν θελω να κλεισω ραντεβου θελω να πειτε απλως καποιες πληροφοριες και με λεει δν γινεται εχω δουλεια κ μου το κλεισε.πολυ σπαστικια ηταν..μου ηρθε να τν βρισω ασχημα αλλα κρατηθηκα τν ηλιθια τι νομιζε οτι μιλαει με κανεναν τρελο η μαλακω και μιλουσε ετσι..τλπ
-
ελα ρε απαραδεκτη! καταγγελια θελουν!!!
εγω θα πηγαινα απο κει φιλε μου...τωρα σκεψου το κ δες.
αυτος πηγε απο κει κ τα πε κ τον εβαλαν γρηγορα σε θεραπεια.
-
Καλα ανξιους αντε μην πριζω εχεις κ εσυ τ δικα σ..παντως μην ανχωνεσαι για οικονομικα θεματα κοιτα εσυ να εισαι καλα με τν υγεια σ..τα οικονομικα λυνονται..εγω θα προτιμουσα τωρα να ενοιωθα καλα κ να ειχα τν ψυχικη μ υγεια κ ας μην ειχα να φαω π λεει ο λογος...αφου εσυ εισαι καλα και δν εχεις πια τα θεματα π ειχες αστα τα οικονομικα λυνονται..
-
Δεν με πρηζεις..επιλογη μου ειναι να μπαινω στο φορουμ..
εχεις δικιο εννοειται πως προεχει η υγεια..αλλα πως να μην αγχωθεις οταν ολα σε κυνηγανε..δεν ξερω..παλι καλα με κρατησε το εφεξορ..αλλιως σε αλλη περιπτωση τωρα χωρις φαρμακο, θα ειχα λυποθυμισει..