Τι σημαίνει \"βοηθήσει\" για σένα, thetimeisnow?Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που περιμένεις από εδώ?Quote:
Originally posted by thetimeisnow
Κανεις αλλος που μπορει η απλα θελει να βοηθησει;
Printable View
Τι σημαίνει \"βοηθήσει\" για σένα, thetimeisnow?Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που περιμένεις από εδώ?Quote:
Κανεις αλλος που μπορει η απλα θελει να βοηθησει;
Φοιβη, λυπαμαι που θα το πω, αλλα με φερνεις σε δυσκολη θεση μ\'αυτη την ερωτηση.
Πραγματικά λυπάμαι αν σε έφερα σε δύσκολη θέση. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Η πρόθεσή μου ήταν να καταλάβω. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις φυσικά και χαίρομαι που δεν το έκανες.Quote:
Φοιβη, λυπαμαι που θα το πω, αλλα με φερνεις σε δυσκολη θεση μ\'αυτη την ερωτηση.
Ίσως θα έπρεπε να σταματήσω να γράφω στο site. Έχω αυτοκτονικές τάσεις. Ξέρω, δεν το ανέφερα μέχρι τώρα. Το λέω τώρα για να εξηγήσω καλύτερα το λόγο που απελπίζομαι και το λόγο που αισθάνομαι οτι δεν μπορώ να βοηθηθώ εδώ μέσα από το site. Γι αυτό λέω οτι ίσως σ\'αυτό το σημείο θα έπρεπε να σας αποχαιρετήσω όλους, αφού φυσικά ευχαριστήσω όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν (άσχετα με το αν το πέτυχαν). Δεν ξέρω... Είμαι μπερδεμένος.
Απο τη μια σκέφτεσαι οτι είναι καλύτερα να μας αποχαιρετήσεις, οτι είναι ίσως μάταιο να συνεχίσεις αφού αισθάνεσαι οτι δεν μπορείς να βοηθηθείς από εδώ. Απο την άλλη είσαι μπερδεμένος κι έτσι δεν είσαι σίγουρος για αυτή σου την απόφαση.
Απο τη δική μου την πλευρά, και σαν απάντηση στον προβληματισμό σου, θέλω να σου πω απλά οτι θα σεβαστώ την απόφασή σου σχετικά με το σάιτ, είτε αυτή είναι να συνεχίσεις να στέλνεις ποστ είτε να μην ξαναγράψεις εδώ. Θα τη σεβαστώ όχι με την έννοια οτι θα τη δεχτώ(πραφανώς δεν έχω άλλη επιλογή, έτσι δεν είναι?), αλλά με την έννοια οτι θα την εκτιμήσω σαν μια υπεύθυνη δική σου απόφαση,μια απόφαση που θεωρείς την καλύτερη για σένα αυτή τη στιγμή. Επίσης, θα δεχτώ και αν την αναθεωρήσεις κάποια στιγμή, αν πάρεις μια απόφαση και μετά την αλλάξεις. Όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή.
Θέλω επίσης να σου πω οτι κι εγώ κάποτε είχα σκεφτεί την αυτοκτονία ως διέξοδο από μια ζωή γεμάτη μοναξιά και άδεια από νόημα. Είχα φτάσει κυριολεκτικά ένα κλικ πρίν να κάνω απόπειρα. Είμαι ακόμα εδώ. Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σου, ακόμα κι αν ίσως δεν σου λέει απολύτως τίποτα.