Τώρα είδα το μήνυμά σου και ναι αυτό υποννοώ...
Printable View
Τώρα είδα το μήνυμά σου και ναι αυτό υποννοώ...
ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
ναι εχεις δικιο σαυτο aphelia και προσπαθω να το κανω να δει εστω οτι ειμαι διπλα του απλα δεν δεχεται τιποτα...αλλα αυτο..του ειπα να παει σεναν ψυχολογο γιατι αυτο που τον πιανει καθε τοσο ειναι σοβαρο αλλα αρνειται.εχει κακη εμπειρια γιατι ειχε ξαναπαει μικρος επειδη εζησε καπια πραγματα κ σταματησε ξαφνικα να μιλαει απο σοκ κ μετα απο αυτο δεν εχει ξαναπαει.νιωθω οτι εγω μπορει να μην του δινω την ψυχολογικη στηριξη που χρειαζεται.ειναι παρα πολυ εσωστρεφεις κ ειμαι απο τα ατομα που μου εχει ανοιχτει πιο πολυ απο ολουσ και δεν ξερω πως να τον προσεγγιζω οταν συμβαινει κατι τετοιο
:) MANTHES ξέρεις τι λένε; Ο ένοχος της ιστορίας είναι από τους πρώτους (αν όχι ο πρώτος) που κατηγορεί για να έχει το άλλοθι. Αλλά εκτός από αυτό είναι και κάποια άλλα στοιχεία... Δε μπορώ να αποδείξω τίποτα προφανώς όπως κι εσύ οπότε άσε τους άλλους να κρίνουν για τους εαυτούς τους...Quote:
Originally posted by MANTHES
ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!!!!
FLAMENCO ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
Έλεος ξεκόλλα επιτέλους. Είχαν πλάκα(;) στην αρχή τα thread σου αλλά ως εκεί.Quote:
Originally posted by πολυμνια
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ!!!!
Εγώ είμαι ο ψυχοπαθής;Quote:
πια thread μου ρε??????????????
νιωσε λιγο πραγματικα
αμα δεν τα γουσταρεις πηγαινε σε αλλα τοπικ δεν σε αναγκαζει κανεις
πολύμνια....
Εκτός των άλλων.....διάβασα πριν από λίγο, δικά σου λόγια: \"όταν ήμουν μικρή είχα πάει με τους γονείς μου στον ψυχίατρο\"
Τι άλλο θα μας πεις ακόμη 16χρονο κοριτσάκι????
που ειναι το περιεργο να παω στον ψυχιατρο με την οικογενεια μου για καποια προβληματα που αντιμετωπιζαμε??δεν ξερεις την ιστορια μου..κομματια της ζωης μου μονο.κ απο αυτα δεν μπορεις να με κρινεις
Α ρε ΜΑΝTH-ουλη! Σε πηρανε πρεφα κι αλλοι!Quote:
Originally posted by Flamenco
Εγώ είμαι ο ψυχοπαθής;Quote:
ΣΟΥΣΠΙΔΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ;
α ρε κακομοιρακο! ο μοναδικος που πηγε να παρει το μερος σου (για λιγο) στο αλλο thread που \'\'τα λεγαμε\'\', φαινεται πως δε σε συμπαθει πλεον, γιατι εγω μπορει να ειμαι \'\'σουσπιδι\'\', αλλα εσυ εισαι καραγκιοζακος!