Καβ το νόημα της ζωής είναι ο καφές κ οι γυναίκες κανόνισε την πορεία σου
Printable View
Καβ το νόημα της ζωής είναι ο καφές κ οι γυναίκες κανόνισε την πορεία σου
Χαχαχαχα ελις μου δωσες γερη εκλογικευση για να συνεχισω να πινω τοσους
Κόψε το φραπέ μόνο φρεντο με τέσσερις θα είσαι κομπλέ ο καφές πρέπει να βράζεται για να μη σε πειράζει συζητά με ένα μπάρμαν σε καφετέρια να στα πει
Βρε παιδιά πως μπορείτε και πίνετε τόσους καφέδες?Εγώ αν πιω έξι καφέδες δεν θα κοιμηθώ καμιά εβδομάδα, θα αρχίσω να τρέμω ολόκληρη και να χτυπάω όποιον βρω μπροστά μου από τα νεύρα χαχαχαχαχα.Και πίνω καφέ από 13 χρονών
Εμείς παίρνουμε αντιψυχωτικά άμα πάρεις ποτέ θα καταλάβεις
Και δηλαδή δεν σας πειράζουν καθόλου?
Καλά μην νομίζεις ξέρω και άτομα που δεν παίρνουν και πίνουν 6-7 καφέδες
Ο ελις τα πε ολα περνουμε αντιψυχωτικα χαχαχα την τυχη μ μεσα.....και εγω δεν επινα τοσους καφεδες οταν ξεκινησα την αγωγη αρχισα να πινω
Να και κάτι καινούργιο που μαθαίνω.Πάντως έχει δίκιο ο elis μην πίνετε φραπέ είναι πολύ ανθυγιεινός και εγώ έπινα παλιά αλλά τον έκοψα.
Δε γίνεται αλλιώς δεν υπάρχει άλλη λύση εγγυημένα στο λέω για δραστηριοποίηση θέλει καφέ αλλιώς δε γίνεται τώρα οποίος θέλει να θεραπευτεί παρόλο που λένε ότι δε γίνεται διατροφή κ γυμναστική σα να μη συμβαίνει τίποτα
Ναι εχω κοψει το φραπε περυσι το καλοκαιρι επινα πολλους φραπεδες και ενιωθα στο στομαχι μου λες ετρεχαν μεσα καμηλες
Τιποτα δεν κραταει για παντα μπουμπου...Απλα σταματα να επαναλαμβανεις συνεχως το ιδιο καναλι αστο ελευθερα και αποδεξου το αλλη μια να δεις πως θα ξεχαστεις.Απλα σε εχει σοκαρει και εισαι σε φαση υπεραναλυσης.
μιλαμε για κανα λιτρο καφε τη μερα..δεν παλευονται τα αντιψυχωτικα
ε δε μπορω να πεσω και απο τις 9-10 για υπνο..μου θυμιζει αυτο που ελεγα παλιοτερα.. ζησε σαν αρρωστος για να πεθανεις υγειης..
ασε που το απογευμα-βραδυ διαβαζω.μεσα στη μερα δε παιζει..
συζητησα με τη ψυχολογο για το τραυμα και μου ειπε οτι μαλλον ευθυνεται και αυτο για την εμφανιση φωνων..
εχουμε δουλειτσα μπροστα μας