Πινκ βαλε να ακουσεις...
Testament-the pale king
Printable View
Πινκ βαλε να ακουσεις...
Testament-the pale king
Για κατι τετοια θαυμαζω τους μεταλλικα αλλα οχι οταν τραγουδανε μεντην lady gaga
Τα MMA ειναι πολυ βαρβαρα , αλλα ειμαι φαν του Βλαντιμιρ Κλιτσκό , σιγουρα τον ξερεις , εχω κανει και ιδαιτερα μαθηματα πυγμαχιας , προπονουμαι σε κικ μποξ σακκο , και μπορω να εκτιμησω εναν καλο μποξερ ....... εχω δει καμμια 20αρια φορες το ' i am Ali ' το ντοκυμαντερ , πιστευω οτι ηταν ο μεγαλυτερος ολων των εποχων.....ε ?
για τον Μαικ Ταισον τι λες ?
Βλεπω και πυγμαχια απο τους μργαλους μαρεσει ο deontay wilder απο τους μικρους o gennady golovkin...
Σιγουρα ο αλι ηταν ο μεγαλυτερος....
Οσο για τον tyson τι να πω πολυ δυνατος ισως και δυνατοτερα χτυπηματα απο τον αλι οtyson ηταν ειδικος σε νοκ αουτ φασεις και νομιζω το απερκατ του δεν συγκρινεται αλλα απο οτι ξερεις και εσυ ειχε λιηο καπως χαρακτηρα εφαγε το αφτι του αλλονου χαχαχα ε και μετα ηρθαν και οι καταχρησεις του αλλα απο τους μεγαλους του αθλητισμου και αυτος
ρε kavkaz τι αλαμπουρνεζικα λες??δεν καταλαβαινω τιποτα!χααχαα!
γυναικα κ ξανθια γαρ...τι περιμενεις...χοχο
εγω επιμενω ! απαιτω σε αυτους που με παρακολουθουν να πανε σημερα σουπερ μαρκετ να μου παρουν τα απαραιτητα για το σπιτι, να μου βαλουν ηλεκτρικη σκουπα κ να αναψουν το θερμοσιφωνα!!!:cool:
Χαχαχσχα απαντησα στον mcgyver γιαυτα που με ρωτησε περι πυγμαχιας
Εσυ πινκ ειπαμε εισαι για mma για προπονηση θα κανεις κροσσφιτ και διαλειμματικη αεροβια
Ακολουθεις την μοδα ε? Μετα τι θα κανρις θα βαλεις κανα σωληνα στο σπιτι να κανεις? Παντως αν καταφερεις να κανρις dancing και ταυυοχρονα headganging θα σε παραδεχτω
εγω σκεφτομαι να κανω κανα ξαπλωνινγκ.....
Αν ειναι δυνατον 4 μερες περνω αντιβιωση και συροπι και ακομα βηχω σαν βροντοσαυρος