Originally Posted by
pavlosla
γενικως το μονο που κερδισα απο το αγχος μου με την ανεργεια ειναι να φορτοθω ενα ψυχωτικο επισοδειο και να συνεχισω να ειμαι ανεργος... τωρα βεβαια τη βλεπω πιο χαλαρα δεν αγχωνομαι τοσο προσπαθω να ειμαι πιο χαλαρος... αν και δεν μπωρω παντα, τα απογευματα με πιανει και αγχονομαι τα πρωινα ειμαι συνηθως καλυτερα, ελπιζω να μην ξαναεχω νευρικοτητες τωρα που μου μειωσε παλι τη δοση στα 400μγ σολιαν ο γιατρος μου. Αυτη η ψυχωση ειναι περιεργο πραμα μερικες φορες νοιωθω σαν να πηρα φορα και επεσα πανω σε ενα τοιχο και γκρεμοτσακιστηκα... δεν ξερω αν ειναι απο τη ψυχωση η απο τα φαρμακα αλλα νοιωθω σαν μια αποσυρση απο τη ζωη μου γενικως.... δε μιλαω πολυ δε χαιρομαι τεμπελιαζω δεν εχω διαθεση για της αγροτικες δουλειες στο σπιτι, ειμαι απο παραμεθωριο επαρχια και εχουμε ελιες μελισσια για να ασχολουμαι.
Τωρα μπηκε η μητερα μου στη συνταξη και συζηταμε σπιτι να μου περασουν τα δικαιωματα να γινω αγροτης αλλα δεν εχω και πολυ διαθεση, βεβαια ειναι μια λυση τα αγροτικα μεχρι να βρω κατι αλλο να ασχολειθω πανω στις σπουδες μου