Ναι, τώρα τα γυρνάς...πριν είπες και σ' εμένα ότι δεν το παραδέχομαι...ε λοιπόν όχι ρε, δεν είμαι *****. Και ναι, είναι ντροπή να είσαι, είναι βρωμιάρες κι ανήθικες αυτές...
Printable View
Ας κριθώ όταν έρθει η ώρα μου, τις ξέρω τις αμαρτίες μου...και ξέρω τι δεν είμαι και ξέρει κι ο Θεός...
Ωραία, να πέφτουν αλλά μην τις φαντάζεσαι εκεί που δεν υπάρχουν και προσβάλλεις κόσμο...δεν γνωριζόμαστε για να με βρίζεις χωρίς να ξέρεις αν πηγαίνω με άντρες για λεφτά ή δώρα...
Δεν σε κατηγορισα..απλά είπα πως όλες καλές στα λόγια είστε αλλά από πράξεις κοτούλες..
Αυτό με το όλες να μην είχες...να σου φέρω ένα παράδειγμα...ν' αρχίσω κι εγώ να λέω ότι κι εσείς όλο παριστάνετε τους καλούς αλλά με την πρώτη ευκαιρία μας ασκείτε σεξουαλική βία επειδή κάποιος μου φέρθηκε έτσι στο παρελθόν; Σου φαίνεται νορμάλ; Σκέψου λίγο και θα καταλάβεις...
Δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά γιατί το έβαλα στα πόδια μόλις μπόρεσα αλλά μου όρμηξε και με άγγιζε παρόλο που του έλεγα να με αφήσει...άκουγα συνέχεια το "όχι" σαν απάντηση στο δικό μου "όχι"...λάθος μου που δεν πήγα να τον καταγγείλω τότε αλλά έχε χάρη που ήμουν μικρή και τρομαγμένη...εξαιτίας αυτού είναι φορές που δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια...αλλά αυτό είναι μεγάλη ιστορία...