Ελις η ερωτηση μου ηταν για ποιο λογο να υπαρχουν φαρμακα με λιγοτερες παρενεργεις κ οι γιατροι να μην τα δινουν?εγω δεν ξερω πολλα πραγματα,μια απορια εξεφρασα!!
Ελις η ερωτηση μου ηταν για ποιο λογο να υπαρχουν φαρμακα με λιγοτερες παρενεργεις κ οι γιατροι να μην τα δινουν?εγω δεν ξερω πολλα πραγματα,μια απορια εξεφρασα!!
Αυτοί λένε ότι έχουν πρωτόκολλο θεραπείας πρώτη γραμμή δεύτερη κλπ
Όχι κούκλα απλά ξέρω ότι για να βγαλεισ ένα συμπλήρωμα διατροφής πχ πρωτεινεσ πρέπει να ξέρεις όλο τον οργανισμό επίσης ξέρω ότι οι γιατροί δεν είναι ηλίθιοι επίσης ξέρω τα οφέλη της γυμναστικής επίσης ξέρω ότι κ βιταμίνες με καλή αφομοίωση από τον οργανισμό να πάρεις θα γίνεις καλά δεν προσπαθώ να πείσω κανένα απλά δεν είμαι ηλίθιος όλα για το κέρδος γίνονται επίσης είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε τα φάρμακα
Γεια σας, υπάρχει και κάτι άλλο που λέει το άρθρο πάντως, που με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι απαραίτητο, επιβεβλημένο θα έλεγα να αναζητηθούν όσο το δυνατό περισσότερο και άλλοι τρόποι θεραπείας παράλληλα.
...[Οι υπάρχουσες θεραπείες βασίζονται στα αντιψυχωσικά φάρμακα. Μετά από μερικούς μήνες φαρμακοθεραπείας, οι ασθενείς εμφανίζουν ύφεση των συμπτωμάτων τους όπως των ψευδαισθήσεων και παραισθήσεων, αλλά το 80% υποτροπιάζουν μέσα σε μια πενταετία. Γι' αυτό, οι γιατροί αναζητούν εναλλακτικές λύσεις και συμπληρωματικές θεραπείες.]...
Δεν ξέρω κατά πόσο προσεγγίζει την αλήθεια το ποσοστό που αναφέρεται παραπάνω, αφού όλα βασίζονται σε έρευνες και στατιστικές κλπ, αλλά χρειάζεται να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη το πως θα τα πηγαίνει μακροπρόθεσμα ένας άνθρωπος στη ζωή του, γενικά την ποιότητα ζωής του, να κατανοήσουμε τι σημαίνει παρενέργειες φαρμάκων στον οργανισμό, σωματικά προβλήματα και άλλα. Είναι καλό να ακούγονται όλες οι απόψεις και οι εμπειρίες και οι σκέψεις και οι προβληματισμοί... και δεν πιστεύω ότι ένα απλό άρθρο, μπορεί να επηρεάσει έναν άνθρωπο να κόψει την αγωγή του, δεν θα περίμενε το άρθρο για να το κάνει δηλαδή αν το ήθελε...
Για την ιστορία υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που τα πάνε καλά έχοντας κόψει τελείως τα φάρμακα (κάποιες έχουν συγκεντρωθεί από διάφορα μέρη του κόσμου από τον συγγραφέα Peter Lehmann) ή λαμβάνοντας μια χαμηλή δόση φαρμάκου, συμβάλλει πάρα πάρα πολύ ο τρόπος ζωής, αποφυγή καταχρήσεων, η συστηματική γυμναστική, μια καλή διατροφή και μεγάλο βοήθημα είναι όντως κάποια συμπληρώματα και βιταμίνες. Να διευρυνουμε αυτή τη γνώση γιατί μόνο με φάρμακα δεν γίνεται δουλειά και αρκετά άτομα και εδώ μέσα το έχουν αναφέρει.
Καλά εννοείται