και πως μπαινουν
στην περιφραξη τα σκυλια? εχουν κλειδια?
Printable View
σου διαφευγει
μια "μικρη" λεπτομερεια.
για να σε συλλαβουν, πρεπει να κατηγορεισαι για κατι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
η πραξη του πα΄πα και παρανομη ηταν και μαρτυρες αυτοπτες υπηρχαν οτι εγινε.
τα υπολοιπα στον εισαγγελεα...
ΦΥΣΙΚΑ και ειναι παρανομο να συκοφαντει την δημοσιγραφο, γι αυτο και κρυβοταν!
η πιθανοτητα να ξεκλειδωνουν οι κοτες για να μπουν οι σκυλοι δεν σου περασε απο το μυαλο ε;;;;
https://www.youtube.com/watch?v=zZE8M7kN5ls
ρε δεν εχω διαβασει οσα λετε γιατι δεν ειχα χρονο!! θα πω το εξης!
να καει στην κολαση ο παλιανθρωπος που πειραξε δυο πλασματα του ΘΕΟΥ!
ο.τι κ να ηταν , οπου κ αν μπηκαν δεν ειχε κανενα δικαιωμα να αφαιρεση την ζωη τους!
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Κ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
ντροπη,αηδια κ αισχος!!!!! κανονικα θα επρεπε να τον καθειρεσουν τον αληταρα!!!!!!!
ο.τι κ να πω λιγο θα ειναι!!
εχουμε 2 σκυλια στην γειτονια μας που είναι λιγο ζαβα... πριν μερικες μερες δεν ξερω πως βγηκαν από την αυλη και μου ορμηξαν... τελευταια στιγμη πριν πεσουν πανω μου τα φωναξε το αφεντικο τους και φυγαν... ειλικρινα παντως αν καναν πως δαγκωνουν θα τα στραγγαλιζα με τα ιδια μου τα χερια.. ξερω ότι δεν φταινε τα σκυλια για το ότι γιναν όπως γιναν αλλα οι συμπεριφορά των αφεντικων τους...
αλλα ειλικρινα ημουν ετοιμος και θα τα εστελνα στον αγυριστο
πρεπει να τα πιασεις απο το λουρι που εχουν στον λαιμο απο το πανω μερος και να αρχισεις να σφιγγεις δεν ειναι ευκολο παρα μονο αν εκεινη την στιγμη δαγκωνουν καποιον αλλο. καλο ειναι να το καβαλησεις κιολας γιατι ετσι θεωρει οτι εισαι δυνατοτερος του
Εδω ανξιους , εχω τν εξης ερωτηση , ειναι νομιμοτατο να σκοτωνεις πουλια , λαγους , περδικες κλπ. αμα εισαι κυνηγος , εχουμε 400.000 κυνηγους , κι εγω υπηρξα κυνηγος , αλλα δικαιολογουμαι λογω του νεαρου της ηλικιας , κυνηγουσα απο τα 16-23 ,μολις καταλαβα οτι εγληματω , δεν ξανασκοτωσα τιποτα , μαλλον μολις πηρα γατο και καταλαβα οτι ειναι ψυχουλες τα ζωακια ........σε τι διαφερουν οι κυνηγοι , ενηλικες μαλιστα , απο τον ιερεα ? γιαμενα σε τιποτα , κοινοι εγκληματιες του ποινικου δικαιου ειναι ......
Οχι δα , δεν ειναι ετσι , πρεπει ναποδειξεις οτι απειλειτο η ζωη σου , η αλλος ειχε οπλο , δλδ ησουν σε αυτοαμυνα , δεν μπορεις να πυροβολεις αδιακριτως , η ηταν μες το σπιτι σου .............προτιμω αυτο τον νομο , παρα το Ελληνικο , που δεν ισχυει η αυτοαμυνα , περασαν οι εποχες που κυκλοφορουσες αμεριμνος , απαγορευται ρητως να πυροβολησεις ανθρωπο , ας ειναι μες τοι σπιτι σου , η σε απειλει , ισχυει το οτι πρεπει το οπλο σου ναναι υποδεεστερο του εισβολεα , δλδ αν ειχε μαχαιρι , εσυ μπορεις να τον κοπανησεις μενα λοστο η κατι παρομοιο , , αν ειχε οπλο , μπορεις να τον αντιμετωπισεις μενα μαχαιρι , αν κι δυο ειχατε οπλα , και τον σκοτωσεις , τοτε πας δικασιμο , οποτε καλυτερα να εξαφανισεις το πτωμα .....θελει ενα γερο update ο νομος αυτος .....εγω εχω ηδη σκεφτει που θα ξεφορτωθω το πτωμα .......