οπως ειπα αυτα ισχυουν μετα απο δικο μου ψαξιμο....το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι Θεος Αγαπης γιαυτο και η θρησκεια μας ειναι η πιο δυνατη και καλο ειναι να την εκμεταλλευομαστε
Printable View
οπως ειπα αυτα ισχυουν μετα απο δικο μου ψαξιμο....το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι Θεος Αγαπης γιαυτο και η θρησκεια μας ειναι η πιο δυνατη και καλο ειναι να την εκμεταλλευομαστε
Την αλήθεια την αισθάνεσαι δεν την κατανοείς...
Δεν την κατανοείς γιατί δεν έχεις την δυνατότητα από κατασκευής,ως αντιληπτικό όν....
Πάντα μέσα στην πλάνη θα ζούμε....απλά θα αντικαθιστούμε την μια πλάνη με μιά άλλη.
Αυτό που μετράει είναι η συναισθηματική απολαβή, το τι θα αισθανθούμε...αυτό είναι deception free.
Αυτό με τις σκοτεινές δυνάμεις να το προσέξεις,μπορεί να εξελιχθεί σε ψύχωση και διωκτικό παραλήρημα
μπα δεν νομιζω να εξελιχθει σε ψυχωση γιατι πολυ απλα ολα αυτα ειναι αορατα χαχαχα.....
λεγοντας σκοτεινη δυναμη εννοω τον αρχων του κοσμου τουτου που οπως λεει ο Ιησους ειναι ο Εωσφορος γιαυτο και παμε κατα διαολου......
γιατι εχουμε χασει την αληθεια, το Χριστο........
επισης σκοτεινη δυναμη θεωρουνται και προσωπα εξουσιας τα οποια ελεγχουν την ανθρωποτητα οπως τραπεζιτες, κυβερνητες, ατομα υψιλων θεσεων.......γνωριζεις τους Ιλλουμινατι? και τι εχουν ορισει ως μελλον της ανθρωποτητας? ε σχεδον το εχουν πετυχει
γνωριζεις ποσα ατομα εχουν προσπαθησει να αφυπνισουν την ανθρωποτητα και να πουν αληθειες και ως δια μαγειας εχουν δολοφονηθει?
μην σε σκαλωνει η λεξη σκοτεινη δυναμη εδω υπαρχουν πολλα ταμπου........
δυστυχως οπως υπαρχει το καλο υπαρχει και το κακο πως να το κανουμε......
Μαρουλι εγω δε προσπαθω να σωσω τον κοσμο ειναι δουλεια του εφ μπι αι μου βαζουν κατι στον καφε κ λεω αληθεια δεν θελω να λεω αληθεια εχω προβληματα δεν θελω αλλα εχουν τεχνολογια απιστευτη αμα θελουν καπωσ το κανουν και μαθαινουν τι ξερεισ
Αυτα που ξερω εγω ειναι απο δορυφορο μπορουν να σε σκοτωσουν με αεροπλανακι ρομποτ επισησ απο σμαρτφοουν με το κλικ που θα κανεισ ξερουν τι κανεισ και τελοσ κατι κανουν στο σωμα κ βλεπουν ολη τη ζωη σου ασχετα τι λεσ και τι δε λεσ και τι κανεισ
Τα ειδαν αυτα το 2011 κ μετα εγινε τησ ποπησ μεχρι το 18
Τοννι οι μπατσοι σκοτωσαν τουσ μισουσ ψυχικα ασθενεισ στη θεσσαλονικη κι ηρθε το εφ μπι αι με εντολη τσιπρα εγω εζησα γτ ειχα παει στρατο
Μασ κανανε βασανιστηρια
Χουντα εχουμε
και το εφμπιαι σκοτεινη δυναμη ειναι.....και ολα αυτα που λες ελις στεκουν καπως μιας και το βιοτσιπ με το οποιο θα ελεγχουν τα παντα ετοιμαζεται να εφαρμοστει.....
δλδ ποση πια χειραγωγηση
εσυ γιοκο πως σε λενε τελος παντων συνεχισε να ζεις υπνωτισμενος και απολυτα χειραγωγημενος απο τα υλιστικα προιοντα που αργοτερα μπορει να σε κανουν και ζομπι.........
Φιλε εμενα μου καναν βασανιστηρια δυο φορεσ δεν ηξερα οτι τουσ αλλουσ τουσ σκοτωνουν εγω νομιζα μονο εμενα γι αυτο τα γραφω για να ξερουν τι κανει η κυβερνηση εγω για να καταλαβεισ δεν ξερω που ειμαι απο το ξυλο
Ενημερωνω γενικα αυτα που ακουω τα γραφω γυρναω ολη μερα
Χουντα εχουμε και δεν ξερω ποιοσ ειναι ο πρωθυπουργοσ