Black_adder πρωτον προφανως και καταλαβα οτι εκανες χιουμορ με τα 800 ευρω δεν τιθεται καν θεμα γι αυτο.και ποτε δεν αναφερθηκα σε αυτο!και οκ εσυ μπορει να εχεις δικη σ αποψη αλλα μιλας γ μελετες που δεν μας δινεις λινκ να τις δουμε αρα μιλας στον αερα συνεχως για πορισματα κ μελετες εσυ ο διαβασμενος.που οτι διαβαζεις το ερμηνευεις προς οφελος της γνωμης σου...που καλως η κακως ειναι λαθεμενη γτ δν εχει τπτ εχω γνωρισει απειρα ατομα σαν εσενα που βγαζουν συμπερασματα χωρις να ξερουν κχωρις να θελουν να μαθουν.δικαιωμα σου ασε που οι περισσοτεροι επδ δν εχουν λεφταδεχονται να παραμυθιαζονται για να εφησυχαζονται .αλλα εγω ακομα κ λεφτα να μην ειχα ποτε μα ΠΟΤΕ δεν θα αμφισβητυουσα ηθελα 3χρονια τρ να τις κανω κ τις εκανα δεν ειπα ποτε αα δεν αξιζουν ουτε συμφωνησα με τους ψυχιατρους μου που υποστηριζαν αυτο.και με εκαναν πειραματπζωο κ εχασα 3χρονια απο τη ζωη μ.τωρα εσεις οτι θελετε κανετε .ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν σωστες αποψεις αλλα οσοι εχουν επωφελουνται κ οι αλλοι ζουν γ παντα σε ενα ψεμμα!:)