Originally Posted by
Mara.Z
Και ο οποιος ψυχολογος τι καταρτιση εχει να εκτιμησει τα οργανικα της συμπτωματα?
ειναι αλλη η δουλεια του ψυχολογου, αλλη του γιατρου! Εχω γνωστη η οποια απο καταθλιψη επεσε στο κρεβατι και δεν σηκωνοταν μηνες, με μωρο παιδι! Και η ψυχολογος της ελεγε οτι οχι δεν χρειαζεται ψυχιατρο, ξεκουραση θελει. Και την πλακωνε στις τεχνικες και στα ημερολογια...Ωσπου αντρας και θειος την πηγαν με το ζορι σε ψυχιατρο και σταθηκε η κοπελα στα ποδια της.
Δεν ειναι ολα θεμα να μιλησεις και να σε ακουσουν, ουτε κραταω ημερολογιο να τσεκαρω τις σκεψεις μου και να τις αλλαξω. Καλα χρυσα αυτα, αλλα απαιτειται ενα συγκεκριμενο οργανικο υποβαθρο για να ευδοκιμησουν αλλιως ματαιος κοπος.
Εγω με το προβλημα που ειχα πηγα σε ψυχιατρο απο το 2012. Και δεν μου εδωσε κανενα αντικαταθλιπτικο, μονο ζαναξ αυξομειουμενο για 3-4 μηνες. Ελλειψη συγκεντρωσης ειχα. Τα συμπτωματα επεμεναν. Δεν μπορουσα να δουλεψω καθολου. Μυαλο διαλυμενο. Εχασα 4 χρονια προσπαθωντας μονη μου, εκανα τα παντα, μεχρι και αυστηρες πρωτεινικες διαιτες, φουλ καλα λιπαρα που λενε οτι βοηθανε τον εγκεφαλο κλπ. ΤΙΠΟΤΑ.
Και τελικα ξαναπηγα σε ψυχιατρο, ειπα οτι δεν παει αλλο, εχω μεινει τραγικα πισω στη δουλεια μου, δεν μπορω να διαβασω την υλη μου, και μου εδωσε το 1ο. Μετα απο καποιους μηνες επειδη νυσταζα παρα πολυ και ειχα καταληξει να κοιμαμαι φουλ12ωρο, το ειπα και μου δινει 2ο οποτε ηρθα στα ισα μου.