Προσπαθησε να εκφραζεις ολα οσα νιωθεις ολο και περισσοτερο.
Αγαπητή μου,
Όλα όσα αναφέρεις στα παραπάνω είναι όλα όσα άφησες να συσσωρευτούν στα βαθύ του υποσυνείδητο σου και ξεσπούν σαν το ηφαίστειο. Εάν ενταθείς σε μια ομάδα ψυχοθεραπείας πιστεύω ότι θα σε βοηθούσε. Είναι όλα όσα άφησες να μην τα εκφράσεις πότε και να μην τα δει ένας εξωτερικός παρατηρητής ο οποίος θα μπορούσε να είναι ένας ψυχοθεραπευτής. Μοιάζουν σαν να έκρυψες όλα σου τα ψυχικά προβλήματα κάτω από ένα χαλί.
Προφανώς δεν έχεις μάθει να εκφράζεις όλα σου τα συναισθήματα από μικρή ηλικία και δε μπορεί να μπει ο εγκέφαλος σου σε ένα μοτίβο συμπεριφοράς κάτι το οποίο είναι δικαιολογημένα φυσικό καθώς δεν έχει μπει σε αυτή τη λειτουργιά σκέψης.
Ξεκίνα να μιλάς και να εκφράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο με όλα όσα σου τα συναισθήματα. Φαντάζομαι ήδη από τη στιγμή που έγραψες εδώ όλα όσα αναφέρεις ήδη νιώθεις καλύτερα.
Επίσης επέτρεψε μου να σου εκφράσω την προσωπική μου άποψη να ξεκινήσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στον σύζυγο σου. Θα μου έκανε εντύπωση εάν είδε κάτι από όλα αυτά που αναφέρεις και δεν αντέδρασε.
Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις! Να έχεις υπομονή.