το remeron μετα απο 15-20 μερες δρα
Printable View
το remeron μετα απο 15-20 μερες δρα
Το zoloft δρα καλυτερα για αγχος , παρα για κτθλψη .......
το Zoloft είναι ότι καλύτερο για αγχώδη διαταραχή!! οκ είχε κάτι κουφά στην αρχή όταν το πείρα όμως οκ!! και είναι ανάλογα την κατάσταση δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο!! πάντως είναι καλή θεραπεία είχα ολόκληρους μήνες να πάρω κ ήμουν οκ!! βέβαια γ δικούς μου λόγους τώρα τ ξανά παίρνω αλλά οκ!! και παιδιά βλέπω εδώ μέσα πολλούς που κάνουν ότι νανε χωρίς γιατρό!! μην παίζετε με τις ορμόνες του εγκεφάλου σας θα βρείτε άσχημο μπελά!!!! ααα και για κατάθλιψη είναι παντελώς άχρηστο!!! τσεκάρετε τις καινούργιες έρευνες!!
Εμενα με κανε γυναικομαστια και λιγα πράγματα στην αγχώδη διαταραχή
Σε εμένα το zoloft εκανε πολυ καλη δουλεια στην γενική αγχώδη διαταραχή,.έχω να κάνω κρισεις πανικού δύο χρόνια. Δυστυχως δεν βοήθησε στην καταθλιψη. Παρενεργειες δεν παρατηρησα κατι ιδιαιτερο.
εχετε προβλημα με την στυση απο το zoloft
Ετσι ακριβως ειναι , προκαλουν ολα τους πτωση της λιμπιντο .......εγω νομιζα οτι λογω ηλικιας , ειχα σεξουαλικη πτωση , ελα ομως που καλα μου ελεγε ο παιδικος φιλος γιατρος παθολογος οτι φταιει η μακροχρονη καταχρηση των ζαναξ ( και ειχε δικιο ) , που φυσικα μου ταγραφαν οι γιατροι, εγκληματιες ειναι ........μακρια απο ζαναξ , παρτε οτιδηποτε αλλο, κλονοτριλ, στεντον κλπ. , καλυτερο φαρμακο ειναι αυτο που δεν θα παρεις ποτέ ......παντα αναφερομαι στην κτθλψη .....