Δεν σου εκανε καποια καλυτερη τιμη;
Printable View
Δεν σου εκανε καποια καλυτερη τιμη;
Η τιμή ήταν πολύ καλή αλλά εγώ ήθελα κάθε 15 !Επέμενε ότι το σωστό ήταν κάθε εβδομάδα!
Αχ κούκλα να ξερεσ τι είναι ο στρατός μόνο θα συνερχοσουν κατευθείαν
Πραγματικά απαράδεκτος. Ειδικά εφόσον επέμενε για ΚΑΘΕ βδομάδα απ' την στιγμή που είχες ξεκαθαρίσει πως έχεις οικονομικό θέμα. Δεν είναι ότι δεν ήθελες ή δεν ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι επειδή είναι τέτοια η φύση της δουλειάς τους, πάνω απ' όλα κανονικά θα έπρεπε να ήταν η βοήθεια σε ανθρώπους που την χρειάζονται. Επειδή όμως βγάζουν και εκείνοι το ψωμί τους, τουλάχιστον να μην τους βλέπουν σαν 50ευρα και ακόμα χειρότερα να τα βάζουν και μαζί τους όταν ξεκαθαρίζουν οι ασθενείς ειδικά σε τέτοιους καιρούς με τόσα προβλήματα και ανεργία πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Προς Θεού δηλαδή. Θα έπρεπε να το καταλαβαίνουν πρώτοι. Άλλα όσο πιο πλούσιος γίνεσαι δυστυχώς πολλές φορές θολώνεις, θες περισσότερα και κυρίως έχεις ξεχάσει πώς είναι και η απέναντι πλευρά, ή πιθανόν να μην την έζησες και ποτέ. Ενσυναίσθηση σου λέει μετά ο ψυχολόγος. Τελοσπάντων :p
Να θυμηθώ και εγώ να γράψω όταν θέλω να ξεφορτώσω για τον πρώην ψυχίατρο και ψυχαναλυτή (ο Θεός να τον κάνει). 4 φορές πάτησα το πόδι μου εκεί.
Blackbird γραψε μας και την δικη σου εμπειρια!! Τελικά δύσκολη η σχέση αυτή ψυχοτετοιου- ασθενή ειδικα οταν μπαινει το χρημα αναμεσα! Γι αυτο θα επρεπε να υπαρχουν αξιολογοι δημοσιοι φορεις ψυχοκοινωνικης υγειας με δραματουργια, θεατρικο παιχνιδι, μουσικοθεραπεια , ψυχοθεραπεια, ειδικες ασκησεις αναπνοων κτλ. και αλλες δεξιοτητες
Ελις λιγοι στο στρατο εχουν τρελαθει;
εγώ πάλι δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με τους ειδικούς ψυχικής υγείας που πηγαίνω. Θα έλεγα ότι είμαι κωλοφαρδος... Πάντως πολύ καλό θέμα ανοιχτηκε. Θα μπορούσε να είναι και η επόμενη ερώτηση της εβδομάδας! Λοιπόν NikosD. εσύ τι λες για τη σχέση του ειδικού ψυχικής υγείας με τον πελάτη όταν μπαίνει το χρήμα ανάμεσα;
Καλησπέρα black-adder.
Βοήθησε με να καταλάβω: τι ακριβώς με ρωτάς? Τι θέλεις να μάθεις?
Λυπάμαι, δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς.
Αν θέλεις συγκεκριμένη απόκριση, κάνε συγκεκριμένη ερώτηση και με χαρά θα σου απαντήσω!
Μου φυγε όλος ο θυμός, θαυματουργό το φορουμ μας! Ε τα λες εδω , τα μοιράζεσαι με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν γιατί έχουν περάσει τα ίδια και ξάφνου νιώθεις ξαλαφρωμένος, ήδη έχω βρει και τον επόμενο για τον οποίο άκουσα καλά λόγια απο ατομο που χει πάει για να δούμε...
ηρεμησε κ σκεψου τι θα του πεισ να μη λεσ κοτσανεσ προσεχε μετα θα φταιει αυτοσ καλη επιτυχια
Τι κοτσανες βρε να πω το ιστορικο μου του ειπα!
καλα κουκλα μη βαρασ