Σ ευχαριστω!τυπικα εννοω συμπτωματα ακους φωνες η κτ τετοιο;
Printable View
Θα ειμαι ειλικρινης μαζι σου.ουτε εμενα μου αρεσε που επαιρνα το αμπιλιφαι στην αρχη γιατι μου εφερνε πονοκεφαλους και αγχος.μετα αναγκαστικα το πηρα γιατι ειχα καταθλιψη και δυσφορια και ηθελα να αυτοκτονησω με τα προηγουμενα φαρμακα.αλλα για να σιγουρευτω οτι θα το παρω παρα τις παρενεργειες μπηκα εκουσια σε κλινικη...εκει με καταχαπακωσανε στα ταβορ για να το συνηθισω...στην τελικη ομως αξιζε για μενα τουλαχιστον επειδη δε με κανει ζομπι οπως κατι αλλα αντιψυχωσικα.και αδυνατισα κιολας γιατι ειχα παρει 10 κιλα με το ζιπρεξα.ειναι λιγο αργα τωρα που γτο γραφω βεβαια..τεσπα.προσπαθησε να μη σε παιρνει απο κατω!
εγω που εχω δοκιμασει τα παντα, αυτο το Abilyfai με εκανε ''κομματια'' , τωρα φυσικα δεν εχουμε ολοι τον ιδιο οργανισμο
Εγώ παίρνω εδώ κι έναν χρόνο περίπου το Zykalor(έχω πάρει από 5-30mg) ένα καλό γενόσημο του Abilify, απλά πολύ πιο οικονομικό.
Δεν έχω θέματα με τον ύπνο, ούτε γενικά νιώθω ζόμπι όπως με το Zyprexa που έπαιρνα πριν..
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού, παίρνω το Zykalor 15mg για να προλάβουμε επεισόδιο υπομανίας και το Lamictal 200mg για να με προστατεύει από καταθλιπτικά επεισόδια.