Τίποτα συναισθηματικά μόνο υλικά αγαθά για αυτό είναι όλες τρελεσ
Εκτός από εκείνες που αγαπήθηκαν μικρές
Printable View
Τίποτα συναισθηματικά μόνο υλικά αγαθά για αυτό είναι όλες τρελεσ
Εκτός από εκείνες που αγαπήθηκαν μικρές
Τι λες...ξερω πολλες που δεν εχουν αναγκη ουτε τα υλικα αγαθα απο τον αλλον. Δοξα τον χθουλου ζουμε στο 2017. Αρα; Καταληξαμε, ο γαμος ειναι πατριαρχικη απατη για να καταπιεζει τις γυναικες, ουστ :P
Ποια είναι η ημερομηνία λήξης της γυναίκας κ ποια του άντρα ξέρεις;
Διαφερουν...αναλογα με το ποσο θα ζησει κανεις.
Οι γυναικες ζουν περισσοτερα χρονια, οι αντρες πεθαινουν νωριτερα συνηθως. Αρα ληγετε πρωτοι, σορυ :P
Δε σηκωνω κουβεντα στα υπολοιπα και δεν καταλαβαινω που κολλαει η εννοια "ημερομηνια ληξης" οταν μιλαμε για ανθρωπους και ειδικα στη συζητηση μας. Τι ειμαστε συσκευασμενα κοτοπουλα;
Ληγουμε οταν πεθανουμε.
Εντωμεταξυ εγω τα λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου, εν μερει κανω χαβαλε και με τσιτωνεις στα σοβαρα, για ελα σε παρακαλω! λολ
Ναταλάκι μου για σένα
https://youtu.be/T_n4shDLoD0
ως τα 27 η γονιμη ηλικια της γυναικας.............
http://www.kathimerini.gr/119735/art...a-ths-gynaikas
ο αντρας δεν ληγει ποτε του.
αμα κανει και κατι αξιολογο μενει και στην ιστορια
Ωσ τα τριάντα πέντε η γυναίκα κι ως τα πενήντα ο άντρας αυτό γτ γίνεται ξέρεις;
Δεν ξερω για την αναπαραγωγικη λειτουργια, αλλα εγω ξερω για την σεξουαλικη...οτι μετα τα 40 οι αντρες εχουν προβλημα στυσης, η δεν τη πετυχαινουν το ιδιο ευκολα η δεν ειναι το ιδιο σκληρη με πριν. Ενω οι γυναικες εχουν χρονια και χρονια ανεμποδιστης σεξουαλικης λειτουργιας ακομα...και ξερω μερικες που τοτε τα φτιαχνουν με νεωτερους αντρες. Αντε γεια :P
Η νιοτη ειναι ελκυστικη ανεξαρτητως φυλου, και τα χρονια τους παιρνουν ολους. Τρολαδες ε τρολαδες :)
Το ξερω...αλλα η εμμηνοπαυση ερχεται στα 50-55 οχι στα 35-40 πρωτον...δευτερον στα 50-55 και ο αντρας δεν ειναι και ντουρασελ. Τα οιστρογονα πεφτουν ενω η τεστοστερονη των αντρων μενει ιδια; Λολ.
Πεφτει και η σεξουαλικη βιολογικη ανταποκριση (αν οχι η επιθυμια) αλλα και η γονιμοτητα.
Επισης σε περιπτωσεις ανθρωπων με προβληματα υγειας επειδη τους εκαναν σε μεγαλυτερη ηλικια οι γονεις τους πιθανολογειται πως παιζει ρολο περισσοτερο η μεγαλυτερη ηλικια του πατερα στα προβληματα υγειας τους και οχι τοσο της μητερας.
Ειναι μεγαλυτερο ρισκο δηλαδη να κανει ενας αντρας παιδι στα 45-50 παρα να κανει μια γυναικα στα 40-45.
Οποτε το οτι μπορει να παραγει ο αλλος χαμηλης ποιοτητας σπερμα μεχρι τα γεραματα δε σημαινει οτι ειναι καλη ιδεα η αναπαραγωγη σε μεγαλη ηλικια.
Επισης οι αντρες πεθαινετε λιγο νωριτερα απο τις γυναικες. Να το κανεις το παιδι στα 50 φευγα γιατι; Για να πεθανεις στην εφηβεια του η στα φοιτητικα του χρονια;
Τελος ειχα καθηγητρια 60 χρονων που ειχε γκομενο γυρω στα 30 λολ. Οποτε...ειναι στον ανθρωπο.
Επισης νικ μου θα το πω ωμα και ας με συγχωρεσουν τα μελη που αναστατωνονται ευκολα... Η τρουπα ειναι τρουπα και ειναι εκει, το μακαρονι ομως αμα έβρασε...δε θα σταθει ποτε ξανα (εχω δακρυσει απο το γελιο :P).
Αν σοβαρευτουμε κατα τα αλλα, βρισκω χαζη τη συγκριση οπως πατε να την περασετε ακομα και απο την αναποδη οπως το λεω εγω...απλα δεν θελω να αφηνω τετοια σεξιστικα σχολια αναπαντητα η να περνανε στο ντουκου και φυσικα και τους παιρνουν ολους τα χρονια, ας ειμαστε αντικειμενικοι :)
Κυκλοφορούν άνω τον σαράντα φαντάζομαι