Πολύ ενδιαφέρων αυτό το τέστ, συγχαρητήρια ναταλία! Το έκανα και βγήκα INTJ-t. Τι είναι αυτό;
Printable View
Πολύ ενδιαφέρων αυτό το τέστ, συγχαρητήρια ναταλία! Το έκανα και βγήκα INTJ-t. Τι είναι αυτό;
https://www.16personalities.com/el/τ...�ητας-intj
Απο τα λιγα που εχεις πει εδω στο φορουμ πιστευω οτι σου ταιριαζει......κοιτα ν δεις κ γω θα σ εκοβα για INFP κ σενα...αλλα οχι...
Xμ, κάτι πήγε λάθος με το μήνυμα...
INFJ. Θα το ξανακάνω κάποια στιγμή γιατί έχω την εντύπωση πως μου ταιριάζει περισσότερο το INFP
Εμένα με έβγαλε ISTP-Τ
εγω ειμαι intj t και ειναι αρκετα ακριβες
Extravert(19%) iNtuitive(12%) Thinking(3%) Judging(6%)
Because you appear to have marginal or no (3%) preference of Thinking over Feeling, characteristics of more than one personality type may apply to you:
ENTJ and ENFJ.
Πλακα εχουν οι περιγραφες, παιρνουν στοιχεια που μπορει να ειναι και αρνητικα και τα μετατρεπουν σε περιγραφη χαιδεμα αυτιων,θα τριζουν τα κοκαλακια του Γιουνγκ που δεν εφτιαξε αυτο το τεστακι. Ειχε ομως πλακα γιατι πετυχαινει πραγματα.
Παιδιά ζήλεψα κ εγώ παω να το κάνω...μασ το είχανε κάνει στο γυμνάσιο θυμάμαι στο μάθημα της ψυχολογίας κ είμαι 33.. πολύ προχω λέμε χαχαχα
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
Οι Προωθητές είναι έντονα ανεξάρτητοι και πολύ περισσότερο από την σταθερότητα και την ασφάλεια, λαχταρούν τη δημιουργικότητα και την ελευθερία.
Με έβγαλε ENFP - T
Me την Μεγκ Ράιαν,τον Ταραντίνο, κ την Καρι Μπράντλεϊ..
Αχαχαχα
Πάντως μέσα έπεσε σε όλα μπράβο!!!
Κάρι μπράτσο βρε αυτό κορεκτορα..ποια Καρι Μπράντλεϊ..αχαχαχ