Originally Posted by
kutchunie
Μαρία, δεν ξέρω τι μπορεί να είχε βάλει με τον νου του, αλλά επειδή έβαλε αυτός με τον νου του, δεν σημαίνει ότι εγω και ο καθένας πρέπει να ενδώσει. Για την γυναίκα του είχε βάλλει στο νου του πως θα τον ανεχόταν μια ζωή κι όταν ήθελε να φύγει την χτύπησε και την κράτησε3 φυλακισμένη για αρκετό καιρό, για μια άλλη κοπέλα που γνώρισε σκέφτηκε πως θα του έδινε χρήματα και την εκβίαζε και την χτύπησε κι εκείνη επειδή δεν ήθελε να το κάνει η συγκεκριμένη, μια άλλη που έμεναν στην ίδια πολυκατοικία της έγινε στενός κορσές και όταν του είπε φτάνει εγίνε σκιά της την απειλούσε και την κράτησε κι εκείνη κλεισμένη στο διαμέρισμα του μέχρι να του ξεφύγει.
Επειδή κάποιος παθαίνει μια εμμονή δε σημαίνει ότι θα του περάσει κιόλας και θα τον αφήσουμε να αρμενίζει στη ζωή μας σα να μην τρέχει τίποτα. Και το χειρότερο είναι, πως ένας τέτοιος άνθρωπος πέρασε από ένα δικαστήριο και κανείς δεν πρότεινε να πάει να κοιταχτεί από κανένα γιατρό.
Ο άντρας μου με στηριξε από την αρχη και όταν αρχισα να καταλαβαίνω πως κάτι δεν πάει καλά και του τα έλεγα αυτός μου είπε να προσέχω. Σιγά μην μας χωρίσει κιόλας.