Παραβίαση όρων χρήσης -ρατσιστικά σχόλια. Το μήνυμα διαγράφηκε
Printable View
Παραβίαση όρων χρήσης -ρατσιστικά σχόλια. Το μήνυμα διαγράφηκε
Γουστο σου καπελο σ να θες γυναικα χωρις κυτταριτιδα...αν και θελω να σε ενημερωσω οτι θ κινηθεις σε πλ μικρο κυκλο επιλογων.... xD γτ ακομα κ οι αδυνατες κ οι γυμνασμενες εχουν κυτταριτιδα...δν εχει ν κανει μονο με τη γυμναστικη αλλα με τη ποιοτητα του δερματος και τη κυκλοφορια του αιματος
Σχετικα με αυτο που λες οτι πολλες γυναικες παραμελουν το σωμα τους θα συμφωνησω....ομως γουστο τους καπελο τους...η τακτικη ασκηση κ ο υγιεινος τροπος διατροφης δεν ειναι γ ολους και δν μπορουν να το ακολουθησουν ολοι....αυτες που θα το κανουν ..θα το κανουν για τη παρτυ τους κ.γ να νιωθουν αυτες καλα κ μπραβο τους....
Δυστυχως εμεις οι ελληνιδες ...αντιμετωπιζουμε προβλημα με το σωματοτυπο μας ...το αχλαδι που σημαινει περιφερεια και ψωμακια....που γ να τα διωξεις ειναι εως και ακατορθωτο...ή στη καλυτερη περιπτωση απαιτει 4 φορες τη βδομαδα γυμναστικη και συνεχης στερηση σε φαγητα....δλδ ζεις μονο με σαλατες γτ ειναι τοπικο λιπος και αν ειναι ο σωματοτυπος σου ετσι ...παντα θα εισαι πιο παχια εκει...που σημαινει οτι η ελληνιδα πρεπει να κοπιασει στο 10πλασιο ....απο οτι μια ξενη π δν εχει καμπυλες και δν της περισσευει λιπος απο πουθενα.....
Αλλα εσεις δν ειστε γυναικες και δν ξερετε....απο τετοια......
Παντως ρε παιδι μου μπραβο σου που εισαι στη πενα...!!!! σε συγχαιρω ειλικρινα γτ θελει πλ αυτοελεγχο κ υπομονη.... φανταζομαι θα κανεις μεγαλο κοπο να διατηρεις αψεγαδιαστη εμφανιση.....σιγουρα θα εχεις κοιλιακους πετρα....θα εισαι πανω απο 1.80...με μπρατσα και σφικτο πισινο για να επιμενεις τοσο στο οτι καθενας πρεπει να φροντιζει τον.εαυτο του και να αποζητας κ.εσυ ανριστοιχα την ιδια αψεγαδιαστη εμφανιση απο γυναικα.......
Μπραβο............................
Ναι, ανάγκη τον έχει δεν μπορεί βλέπεις να βρει συνομίληκο...χα χα χα χα!!! Επίσης μιλάμε για 50άρη, λες να έχει τις πολλές επιλογές; Για τον 70άρη δεν θα σχολιάσω καν γιατί θα κάνω εμετό, εγώ είμαι 39 κι ούτε εγώ δεν θα τον έπαιρνα, σιγά μην κάνω κι έρωτα με το χούφταλο...
δε ξερουμε απο τετοια γιατι στους περισσοτερους αντρες δεν αρεσει αυτο εκτος αν εχει πολυ διαφορετικα γουστα οποτε οι περισσοτερες τσαμπα αδυνατιζουν υπερβολικα
οστοσο μπορει καποιος με διαφορετικα γουστα να βγει το κορυφαιο μυαλο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
Και γτ δλδ απαραιτητα πρεπει να ειναι οι γυναικες αυτες που θα πρεπει να στερουνται τα παντα κ να κανουν θυσιες γ να μοιαζουν με μανεκεν???
Για να κρατησουν τον κοιλαρα κοντο με τη φαλακρα.....??? Ή μηπως στους αντρες δν μετραει η εμφανιση...αντιστοιχα....οι αντρες μπορουν να ειναι οπως να ναι ....αλλα οι γυναικες πρεπει ν ειναι μοντελα
Ασε που καποια μεγαλωνοντας γ να διατηρηθει νεα κ ομορφη θα θελει και τις επεμβασεις της και τα μποτοξακια της...και τις λιποαναρροφησουλες της.....και τη πανακριβη αντιρυτιδικη κρεμα με χαβιαρι ........κ αμα δν δουλευει και θελει να φορτωθει σε κανεναν κ θελει να εχει ευκολα λεφτα κ να ειναι ομορφη αρα πρεπει να βρει καποιον ματσομενο που θα πληρωνει.........