Originally Posted by
novia35
Εμείς δεν την παλεύουμε εδώ. Έχω γονείς διαβητικούς. Η μάνα μου εδώ και μια βδομάδα δεν αισθάνεται καλά. Έκανε τη μαλακία να βγεί με τον καύσωνα στο μπαλκόνι για να μαζέψει τα ρούχα και την άρπαξε ο ήλιος. Αμέσως έκανε κοκκινίλα και άρχισε να λέει ότι δεν αισθάνεται καλά, ότι νιώθει κομάρες, ατονία, τρέμουλα, τάση προς λιποθυμία, αναγούλες... και παραπονέθηκε ότι δεν ιδρώνει όπως πριν. Έχει κλείσει μια εβδομάδα αλλά το ξαναπαθαίνει, όχι κάθε μέρα, όχι στην ίδια ένταση αλλά το ξαναπαθαίνει. Σκέφτομαι μην την έχει πιάσει φοβία. Τις μετράω το σάκχαρο νηστείας και είναι λίγο τσιμπημένο 1.35 με 1.41, την ώρα της αδιαθεσία της είναι πιο πεσμένο προχθές είχε 82 σήμερα 110... δεν καταλαβαίνω... δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Δεν ξέρω άν πρέπει να την βουτήξω και να την πάω στο νοσοκομείο ή να περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα που είναι το καθιερωμένο ραντεβού της με τον γιατρό... προσπαθώ να παρακολουθω τις αντιδράσεις της... αλλά με στρεσάρει πολύ αυτή η κατάσταση.... γίνομαι εγώ κουρέλι μετά γιατί δεν ξέρω πως να την βοηθήσω και πόσο σοβαρό μπορεί να είναι αυτό που της συμβαίνει για να αποφύγουμε τίποτα χειρότερο... έχω πάθει και μια παλιοψύξη που με χτυπάει απ' το αυχένα και κάτω μέχρι το αριστερό χέρι που μου 'χει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ... δεν μου φτάνουν τα δικά μου χάλια... αυτή τη στιγμή θελω να ΟΥΡΛΙΑΞΩ όσο πιο δυνατά μπορώ.