Αν κάποιος είναι ψυχικά άρρωστος συνήθως η λογική απουσιάζει. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδυάζεται η τρέλα με τη λογική. Ουσιαστικά είναι τα δύο άκρα.
Printable View
Αν κάποιος είναι ψυχικά άρρωστος συνήθως η λογική απουσιάζει. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδυάζεται η τρέλα με τη λογική. Ουσιαστικά είναι τα δύο άκρα.
τεσπα μην ξεφευγουμε απο το θεμα προσωπικα δεν με θεωρω ψυχικα αρρωστο εσωστρεφη με αρνητικη σκεψη και χαμηλη αυτοεκτιμιση θελω μερικα κλικ πανω αν και καποιοι λενε οτι δεν υπαρχει ταβανι απαξ και καποιος παρει τα πανω του μπορει να τα παρει για καλα
ενοω οτι η λογικη σου διχνει το μονοπατι για να καταλαβεις πως θα το βρεις αυτο που θες
δηλαδη πες πχ οτι ενα παιδι οταν ηταν μικρο εβρισκε κουτακια απο αναψυκτικα τα παταγε και τα κλοτσαγε αυτο εχει καμια λογικη? οχι
αλλα οταν μεγαλωσε ομως ανακαλυψε οτι θελει να γινει ποδοσφαιριστης
καπως ετσι γεννηθηκε ενας πρωταθλητης η τρελη ιδεα που φωλιασε μεσα του τον πηγε στη λογικη η ιδεα γεννιεται απο το χαος και μετα παιρνει λογικο σχημα.
εχω καποια βιωματα που με εχουν κανει να εχω αρνητικη σκεψη για εμενα και να ειμαι καχυποπτος με τους γυρω μου να τους λογαριαζω πολυ ενω δεν πρεπει αν το αλλαξω εγινα αλλος ανθρωπος τα βιωματα αυτα τα εχω ανακαλυψει τους φοβους μου τους ξερω πιστευω ειναι μια καλη αρχη
κατι θα συνεβει για να εγινες καχυποπτος να σου πω ενα καλο παραδειγμα
θυμαμαι μια εικονα σαν φλασια που την ειδα μικρος οταν ειδα τυχαια ενα θριλερ και αυτη με ακολουθουσε οταν μεγαλωσα χωρις να θυμαμαι το περιστατικο το ειχα δει ακομα και ονειρο στον υπνο μου να μου προκαλει φοβο
αρα μπορει να εχει συμβει κατι που το ξεχασες.
οχι ενα απο αυτα ηταν οτι ειχα δεχτει μπουλινγκ στο γυμνασιο και ξεριζωθηκα απο το περιβαλλον των συμαθητων μου απο το δημοτικο ολοι ειχαν παει σε ενα τμημα και εγω σε ενα αλλο με αγνωστους αυτο με επηρρεασε πολυ πιστευω μου αφησε καταλοιπα και ακομα και σημερα βλεπω παλιους συμμαθητες καχυποπτα οχι οτι το ειχα παθει απο ολους αλλα πιστευω οτι ισως καποιοι θυμουνται που το πιθανοτερο ειναι να μην θυμουνται βεβαια γιατι δεν ηταν κατι τραβηγμενο δεν ξυλοκοπηθηκα ποτε κυριως λεκτικη βια ειμαι σαφως παντως πιο κοινονικοποιημενος απο παλια αλλα και παλι οχι τιποτα τρομερο λογαριαζω πολυ τους αλλους φοβαμαι τον κοσμο τι θα πει γενικα
σε σενα μπορει να πετυχενει η ψυχαναλυση επειδη ακολουθεις μια λογικη δε το αμφισβητω
οτι συμβαινει σε μικρη ηλικια επειρεαζει αρκετα ειχε συμβει και σε μενα κατι αντιστοιχο
γιαυτο και εχω αναγκη τοσο την αποδοχη των αλλων επειδη δεν την ειχα σε εκεινα τα χρονια τι θα πει ο ενας και ο αλλος πως με βρισκει?ειμαι αρεστος? ολα εχουν μια βαση..μπορει φιλε μπορει...αλλα η ψυχαναλυση θα παρει πολλα χρονια πιθανολογω
ε για να σε αποδεχτουν οι αλλοι ενοειται οτι δε θα τους κανεις τη ζωη δυσκολη μη κοιτας εγω που εχω υπομονη...