στον susperia αναφέρομαι που έβαλε πληθυντικό....
Αξέχαστε στιγμές με τον manthes, eee??
Για πες τα όλα
Printable View
στον susperia αναφέρομαι που έβαλε πληθυντικό....
Αξέχαστε στιγμές με τον manthes, eee??
Για πες τα όλα
μηπως τελικά το νικ σημαίνει \'\'MAN θές (π.χ. να βγούμε) ?\'\' (δηλ . κατι σαν πρόσκληση προς τους άλλους άντρες . Εξάλλου όλοι διαβάσαμε τον έρωτα σου με τον susperia . χιχι :P)Quote:
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ. ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Quote:
Originally posted by Kleiw
μηπως τελικά το νικ σημαίνει \'\'MAN θές (π.χ. να βγούμε) ?\'\' (δηλ . κατι σαν πρόσκληση προς τους άλλους άντρες . Εξάλλου όλοι διαβάσαμε τον έρωτα σου με τον susperia . χιχι :P)Quote:
ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ. ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΩΧ, λες να σημαίνει αυτό.εεε, την κάνω εγώ σιγά, σιγά...Χαιρετισμούς στην..εεε..στον Μanthes:P
ΚΛΕΙΩ ΚΟΦΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΝΙΣΤΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ (ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΝ). ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ
ΠΩΠΩ ανακαλυψα την κρυφη σημασια του ονοματος manthes. το πιασατε το \'\'κρυφη\'\' ετσι? θα παω να γινω ντετεκτιβ!
χαχαχαχα
Quote:
ΚΛΕΙΩ ΚΟΦΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΝΙΣΤΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ (ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΝ). ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ
quiz (προς όλους) :
1.Κλασική αντίδραση Θεσσαλονικιού που θίγουν τον ανδρισμό του ?
2. Κλασική αντίδραση Manthes που ..... (???) ?
3. \'Η κλασική αντίδραση κάποιου που έχει να κρύψει κάτι (ίσως και απο τον ίδιο του τον εαυτό) ? :P
Οποιος απαντήσει σωστά θα του δώσω το κόκκινο clio που θα μου δώσει o MANTHES (αν μου το δώσει) . ;)
ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΝΙΚ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
SUSPERIA ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
απάντηση:
Το quiz αποτελεί κλασική αντίδραση ενός Posting Freak!!
Το posting freek σας αφήνει να δείτε το ποδόσφαιρο και πάει να διαβάσει .
Καληνύχτα .
(προς Andy : δεν συμφωνήσαμε να πειράζουμε μόνο τον Manthes . Ξέχασες ? ;) )
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ; ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ
Για δες μία ερώτηση και μία υπόθεση που οδηγούν σε αυτό το φόρουμ
Από ένα nickname πως μπορεί μία κουβέντα να καταλήξει στον ανδρισμό.....
λοοοολ
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ;
Το βρήκα!!!!! MANTHES means.....ο άντρας ο Σαλονικιός!!! Εεε???
Γεια σου μανθουλίνι!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΗΔΗ. Η ΚΛΕΙΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ
http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf
http://www.servitoros.gr/games/play.php/440/
Επειδή παρακολουθώ μαθήματα οδήγησης....είπα να το παλέψω κ εδώ....ακόμα να καταφέρω....αν μπορει κανεις απο εσας...κοιταξτε να τα παρατήσετε εαν δεν μπορειτε κ να μην αγχωθείτε....