οι νυμφομανεις, δεν φτανουν ποτε στην απολυτη ηδονη, γι αυτο και το επαναλαμβανουν εμμονικα..πολλες γυναικες νυμφομανεις μαλιστα, δεν ικανοποιουνται καν. δεν ολοκληρωνουν δλδ., ειναι ψυχρες στην πραγματικοτητα.
Printable View
Καπως ετσι το φανταζομαι κι εγω. Και σιγουρα υπαρχει διαφοροποιηση στην ποσοτητα και σιγουρα ειναι δουλεια του γιατρου να βαλει τη διαγνωση οπως λεει και η savatage, αλλα θεωρω πως για να ρωτας ως θεματοθετης το ρωτας για προσωπικη σου γνωση, και αντιστοιχα ειναι καλο να εχει μια εικονα ο καθενας για να μπορει να διακρινει το υγιες απο το αρρωστημενο στις συναναστροφες του για να μπορει να προστατεψει και τον εαυτο του (απο πμσ πχ και αλλες περιπετειες). Για αυτο επεμεινα στην ποιοτικη και οχι μονο στην ποσοτικη διαφοροποιηση.
Το "χτυπησε στο κεφαλι και εγινε νυμφομανης" μου ακουγεται σαν αυτες τις πληροφοριες που διαδιδουν κατι κουτσομπολες αργοσχολες χωριατισες. λολ
Αμα σου πω οτι υπαρχει επιστημονικα καταγεγραμενη περιπτωση γυναικας που χτυπησε στο κεφαλι σε τροχαιο και αρχισε να μιλαει γαλλικα στα καλα καθουμενα ενω πριν δεν ηξερε πως θα σου φανει; Λολ. Το ειχα διδαχτει στο προπτυχιακο μου και το θυμαμαι χαρακτηριστικα.
Δεν ειναι τοσο απιθανο αυτο που λεει, δεν γνωριζω για την περιπτωση συγκεκριμενα και αν ισχυει αλλα δεν το δενω κομπο οτι ειναι κατινιστικο ραδιο αρβυλα. Διαφορα γινονται με εγκεφαλικα τραυματα.
Το εχω συναντησει το παραδειγμα αυτο σε διαφορα άρθρα. Πιθανόν ειναι 80 σε 2 χρονια, αλλα σημασια εχει πως αλλαξε δραματικα σεξουαλικη συμπεριφορά.
Η τσόντα με το τηλεκοντρόλ ήταν φοβερή
Φοβερές στιγμές μου θυμισεσ
Ειναι η ιστορια της Heather Howland
Αυτη στο παραδειγμα που εγραψα πιο πανω. Κατι επαθε στο κεφάλι και εγινε νυμφομανης.