Originally Posted by
jock77
Αυτά όλα είναι στην κρίση, λογική και συνείδηση του κάθε ενός. Το τι θα καταλάβει κάποιος απο αυτο το βίντεο, τι θα πιστέψει, τι θα υποστηρίξει και τι θα αμφισβητήσει και πόση προσοχή θα δώσει ή δεν θα δώσει.
Δεν ξέρω όμως που είδες οτι αναφέρεται σε 3-4 φάρμακα μόνο.. το βίντεο αναφέρει κάπου 10 φάρμακα εκ των οποίον τα "δικά μας"zoloft, Ladose, effexor, cipralex, seroxat, wellbitrin,ritalin, concerta,dumyrox ... Επίσης το βίντεο μιλάει για την Αμερική γιατί είναι αμερικάνικης παραγωγής απο έρευνές στην Αμερική. Υπάρχουν και αντίστοιχες έρευνες και σε άλλες χώρες.. αλλά πολλές χώρες απαγορεύουν την μετάδωση τέτοιων ντοκιμαντέρ.
Αυτό επίσης που λές οτι δεν φταίει το φάρμακο καθε αυτού αλλά κάτι υποβόσκει.. πώς γίνεται κούκλα μου να είσαι μια χαρά άνθρωπος και μόλις πάρεις ένα φάρμακο να πιάνεσαι να κόβεσαι και να καίγεσαι και να κάνεις τόσο κακό στον εαυτό σου και να ερεθίζεσαι με το αίμα και τον πόνο όταν 35 χρόνια της ζωής σου δεν είχες τέτοια στοιχεία στην προσωπικότητά σου αλλά αντίθετα να βλέπεις αίμα και να λυποθημάς? Τι να υποβόσκει βρε κούκλα μου? γιατί είναι τόσο δύσκολο να πιστέψει κάποιος οτι ένα ψυχοφάρμακο μπορεί να σου τρελάνει το μυαλό? Οτι αλλιώνουν την λειτουργηκότητα του εγκεφάλου?
Επίσης αν παρατηρήσεις τα περισσότερα ψυχοφάρμακα αναφέρουν παρενέργειες όπως "αυτοκτονικοί ιδεασμοί, αυτοτραυματισμοί, σύγχυση,παραισθήσεις, μανία, κτλ κτλ". Αλλά αυτό που σου λένε οι οδηγίες επίσης είναι οτι αν σας πιάσει μανία ή ψύχωση ή θέλετε να τινάξετε τα μυαλά σας στον αέρα ή να σκοτώσετε τον γείτονα, ενημερώστε τον ιατρό σας. Πιστεύεις οτι άνθρωπος που βρίσκεται υπο την επίρρια κάποιας ουσίας που επιδρά στον εγκέφαλο καταλαβαίνει τι του συμβαίνει? καταλαβαινει οτι βιώνει μια παρενέργεια? καταλαβαίνει το σωστό απο το λάθος και το καλό απο το κακό? Οτι είναι το φάρμακο που του κάνει αυτές τις σκέψεις και όχι ο ίδιος? Οτι μπορει να ελέγξει τους παρορμιτισμούς του ή τις σκέψεις του η τις πράξεις του?? Τίποτα δεν καταλαβαίνει..είναι αλλού!! Χάνει τον έλεγχο..Πώς μπορεί λοιπόν να πεί "α να με έπιασε μανία κάτσε να πάρω τον ιατρό μου να το κουβεντιάσουμε"??... Το κακό θα χει γίνει.. Και μετά ξέρεις τι θα πούν? έπρεπε να ενημερώσει τον ιατρό του, δεν φταίει το φάρμακο φταίει εκείνος που δεν ενημέρωσε τι του συμβαίνει.
Λές επίσης οτι εσύ έκανες κακό στον εαυτό σου αλλά μόλις άλλαξες φάρμακο ήσουν μια χαρά.Εσύ λοιπόν είσαι απο τις τυχερές που απλά..πρόλαβες να αλλάξεις φάρμακο και ακόμη πιο τυχερή που βρίκες κάτι αποτελεσματικό! Πόσος όμως κόσμος δεν πρόλαβε? Πόσος κόσμος απέτυχε σε αυτές τις "δοκιμές"?
Όπως έχω πει σε προηγούμενο νήμα , τα ψυχοφάρμακα κάνουν καλό στους 10000 αλλά μπορεί να βλάψουν τους 100.. εσύ τα πέρνεις και πάς στην ευχή του θεού με την ελπίδα να μην είσαι στους 100.