Originally Posted by
Tania96
Προσωπικά διαβάζοντας όλα τα μηνύματα σου κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος όχι μόνο δεν είναι ψυχολογικά καλά προσπαθεί να σε κάνει και εσένα χειρότερα μολονότι βρίσκεσαι και βιώνεις μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδο, ειλικρινά σου εύχομαι συλλυπητήρια και να μπορέσεις να σταθείς ξανά στα πόδια σου.
Εγώ έχω να σου πω να μην χαραμίσεις άλλο τη ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο δεν σου αξίζει. Από όλα όσα έγραψες έβγαλα το συμπέρασμα πως και εσύ έχεις την δική σου δουλειά, χρήματα και είσαι εμφανίσιμη οπότε τελείωσε την σχέση σου με τον συγκεκριμένο και προχώρα τη ζωή σου, δεν είναι άλλωστε ο μοναδικός άντρας στο κόσμο. Και ο τελευταίος να ήταν ποτέ μία γυναίκα δεν πρέπει να δέχετε, υπομένει και να συμβιβάζεται με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Δεν είσαι αναγκασμένη και υποχρεώμενη να δέχεσαι τις προσβολές του, τις ανα σφάλειες του, τα κόμπλεξ του. Αρκετά, η ζωή είναι πολύ μικρή, δεν ξέρεις η επόμενη ημέρα τι σου ξημερώνει και εσύ θα συνεχίσεις να ανέχεσαι αυτόν? Για ποιο λόγο? Ότι και να συμβαίνει, όποιος και εάν ήταν ο λόγος που έκανες σχέση με αυτόν είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του. Εσύ τι είσαι για αυτόν? Εφόσον οι άλλες ήταν κορμιά, μοντέλα, αυτές δεν ήταν περιποιημένες και βαμμένες? Γιατί έχει πρόβλημα να φροντίζεις τον εαυτό σου? Μήπως λέω εγώ επειδή είσαι ωραία κοπέλα και θεωρεί πως εάν περιποιήσε τον εαυτό σου βρεις καλύτερο από αυτόν και τον χωρίσεις? Σε κάποιο μήνυμα διάβασα ότι δεν το δέχεται να χωρίσετε, αφού εκθιάζει σε εσένα τις πρώην γιατί δεν γυρίζει σε αυτές να σε αφήσει και εσένα ήσυχη, να είναι και αυτός ελεύθερος να είναι με τις τόσες πολλές θαυμάστριες που τον κυνηγούν μέχρι και στο σουπερ μάρκετ, μην τους το στερεις, είναι και κελεπούρι από τα λίγα
Άστον, χώρισε τον και μην κοιτάξεις ποτέ πίσω, ο άνθρωπος δεν παίζεται. Μην μπαίνεις στη λογική που σου πλασάρει. Σίγουρα για να απευθυνθείς εδώ έχεις καταλάβει και εσύ ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάνε ότι μπορείς τώρα που είναι νωρίς 3,6 χρόνια.
Φαντάζεσαι να είχες παντρευτεί με αυτόν και να είχατε παιδια πως θα σε αντιμετώπιζε? Πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα? Εάν τώρα σε υποτιμά, σε μειώνει, δεν θελει να περιποιείσαι τον εαυτό σου τότε στην περίπτωση που σου αναφέρω τι θα γινόταν? Και σου μιλάω για γάμο και παιδιά γιατί δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που στα 4 χρόνια και λιγότρο παντρεύονται και δημιουργούν οικογένεια.
Δεν γνωρίζω τι σε έκανε να ενδιαφερθείς από αυτόν η δουλειά, τα χρήματα, η εμφάνιση, ο χαρακτήρας ότι θεωρητικά είχε όλο το πακέτο δεν το γνωρίζω εαν και θα ήθελα να μάθω, ωστόσο όσο και εαν όλο αυτό το πακέτο είναι και ήταν δελεαστικό και ως προς αυτό που φαίνεται στην κοινωνία, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι πρέπει να σταθείς δυνατή παρά τις δυσκολίες που έχεις, και να αποφασίσεις για το τι θα κάνεις με γνώμονα αυτό που αξίζεις, την αξιοπρέπεια σου και την προσωπικότητα σου. Δεν είσαι τυχαία, ξέρεις τι σου γίνεται οπότε σε αυτή τη φάση σκέψου λογικά και δες στη τελική που πάει η σχέση σας και που θέλει να καταλήξει. Πάντως αυτός για σοβαρά δεν νομίζω να το πηγαίνει από ότι έχω καταλάβει και δεμ με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα στοιχεία της προσωπικότητας του και τι επάγγελμα κάνει , πόσα βγάζει, τι εμφάνιση έχει. Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφάκι από την στιγμή που σου συμπεριφέρεται έτσι για εμένα δεν είναι άντρας, με α κεφαλαίο. Τώρα τι θα πει ο καθένας δεν με απασχολεί. Εάν σε αγαπάει κάποιος πραγματικά και του αρέσεις ως ελένη, δεν χρειάζεται ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα. Άλλωστε εσύ από ότι διάβασα στα μηνύματα σιυ δείχνεις το ενδιαφερον σου σε φυσιολογικά όρια, εάν αυτός δεν ξέρει τι θα πει να σέβεσαι και να εκτιμάς τον ανθρωπο που είσαι μαζί του, τότε το πρόβλημα είναι δικό του και δεν ευθύνεσαι εσύ.