Το βρισκω φυσιολογικο να αισθανεσαι ετσι ..............ετσι αιισθανομουν το 2010-11-12-13 , το 2014 ενεφανισθη η κοπελα , καθι καταλαβα οτι η κτθλψη δεν ειναι ανικητη ...........
Printable View
Οποτε η λυση ειναι να βρω και εγω μια κοπελα μπας και δω φως..η κοπελα το ηξερε οτι εχεις καταθλιψη? Ενα πραμα π με παει πισω στο να βρω κοπελα ειναι αυτα τ ψυχολογικα π εχω δεν θελω να τα μαθει η κοπελα αν την βρω ποτε με κανει να νοιωθω μειονεκτικα και ντρεπομαι
αρα θα προτημουσες να τα καταλαβει αλλα να κανει τη παπια γι αυτο οι ανθρωποι αγαπουν τις παπιες
Οχι προτιμω να τα βρω πρωτα με τν ευατο μου να μου φυγουν αυτα τα ψυχολογικα και οταν νοιωθω εγω καλα τοτε να βρω κοπελα
Θα σου πω κατι.........ο γιατρος μου εχει πει οτι πολλοι ασθενεις του , μολις βρηκαν καποιον ερωτα , δεν ξαναπατησαν στο ιατρειο του ...................μην δεχεσαι οτι εχεις κατιπου σεκανει υποδεεστερο των αλλων , εχε εμπιστοσυνη στην προσωπικοτητα σου , και ολα θα πανε καλα ................
οι ηττοπαθεις σκεψεις , ειναι μονο για τους losers , εσυ δεν ανηκεις σε αυτους , το καταλαβαινω απο τον τροπο που γραφεις , ..................πιστεψε στον εαυτο σου , εχε τις αναλογες σκεψεις , σκεψεις νικητου , και η νικη δεν θαργησει να ερθει ....
Μακαρι thanks για τα καλα σου λογια..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
H εντυπωση μου για το βαλσαμοχορτο , μεχρι στιγμης , ειναι οτι δεν εχει θεραπευτικο σχημα , αλλα δρα ' πυροσβεστικα ', μολις παρω 1000mg , αισθανομαι αρκετα καλα για πολλες ωρες , μετα απο 12-16 ωρες πρεπει να παρω αλλο για να συνεχιζω να αισθανομαι καλα ....................αυτα ειναι εμπειρια μονο 8 ημερων ομως , και πρεπει να τονισω , οτι κι εσυ ο ιδιος πρεπει νασαι θετικος σαν χαρακτηρας , δεν μπορει το βαλσαμοχορτο να αναστρεψει εναν αρνητικο χαρακτηρα ........συν Αθηνα και χειρα κίνει δλδ .......................
Εμενα δεν μ πιανει καθολου ουτε λιγες ωρες..και τ σκεφτεσαι να κανεις να ξαναρχισεις τ αντικαταθλιπτικο?
Ta antikatauliptika είναι πολύ δυνατα, αμα δεν υτα χρειαζεστε μην τα παιρνετε.
Το σαββατο πηρα μισο από μισο ladose, γιατι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, με κρατησε ολη μερα αλλα δυστυχως μου εκανε αυπνια το βραδυ (όχι πολύ)
Το θεμα είναι ότι την άλλη μερα ειχα μια απαθεια και μια ανησυχια. Αυτό είναι σύμπτωμα στέρησης του ladose.
Genika mhn pairnete xhmika .
Antiueta το βαλσαμοχορτο δεν κανει τετοια. Είναι πολύ απαλο και συμβατο με τον εγκεφαλο που δεν εχει καθολου παρενέργειες. Σε πιανει για μερικες ωρες και να ευχαριστεις την φυση για αυτό. Την άλλη μερα αν δεν το ξαναπαρεις δεν σου κανει κανενα απολυτως σύμπτωμα στέρησης, Με Υπογραφη.
Τα φυτικα είναι πολύ καλυτερα, ειδικα το βαλσαμοχορτο πρεπει να το καλλιεργούμε στην αυλη μας είναι πολύ καλυτερο χωρις φυτοφαρμακα και βαρια λιπασματα.
λοιπον, μετα απο αρκετες δοκιμες, κατεληξα στο συνδιασμο μελισσοχορτου και βαλεριανας προς το απογευμα που στρεσαρομαι και ερχεται ο πανικος.... δεν εχουν καμια παρενεργεια, μονο τηνυπνηλια της βαλεριανας. εχω υπ οψιν μου και μερικα αλλα βοτανα που θελω να δοκιμασω, με βασικοτερο τη σκουτελαρια... στην επαρχιακη πολη που ζω ειναι δυσευρετη δυστυχως...
το βαλσαμοχορτο μου εφερε συγχιση και φωτοευαισθγσια.. η αληθεια ειναι οτι το εκοψα νωρις ομως
η σκουτελαρια λεγεται οτι εχει βαθυτερη επιδραση στο νευρικο συστημα.. ισως δηλαδη να αποφερει πιο μονιμα αποτελεσματα που ειναι και το ζητουμενο για ολους φανταζομαι
Τα βοτανα ειναι θησαυρος. Παντου υπαρχουν, φυτρωνουν καμπους και βουνα. Μπορουν να βελτιωσουν την εικονα μας και να μας ηρεμησουν. Αλλα εμεις πεισματαρηδες. Παιρνουμε τσαι απο τη Σρι Λανκα, τσιγαρα, αλκοολ και χαπια για να ηρεμησουμε...
Δηλαδη τα βοτανα δεν μπορουν να προκαλεσουν παρενεργειες? Τα βοτανα σε χαπια απο εταιριες οχι σε τσαι