Ας ελπισουμε πως οχι. :(
Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Ας ελπισουμε πως οχι. :(
Πραγματι εισαι συνενοχη. Μην επηρεαζεσαι απο κινδυνολογιες και σεναρια θριλερ που μπορει να διαβαζεις εδω μεσα ή αλλου.
Μαζεψε τα και φυγε τρεχοντας. Κανε ασφαλιστικα μετρα. Μην το παλεψεις μονη σου. Χρειαζεσαι και τους γονεις σου και την αστυνομια στο πλευρο σου. Ισως ο ανθρωπος χρειαζεται εγκλεισμο. Το παιδακι δε φταιει σε τιποτα, μη χανεις αλλο χρονο. Ασε το φορουμ και ακολουθα τις οδηγιες που σου εδωσε το κεντρο προστασιας.
Μένω Αθήνα.. Έχω κακοποιηθει πολυ βαναυσα και γω πριν μερικά χρονια... Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου με χαρά να το κάνω. Αν χρειαστείς κάτι μπορείς να μου στείλεις μήνυμα. Φύγε όσο είναι καιρός... Εγώ πως βγήκα ζωντανή απο τα χερια του ακομα απορώ...λοιπόν αφού φύγεις και πας στο κέντρο που είναι να πας θα πας και σε αστυνομία για περιοριστικά μέτρα... Είναι απαραίτητο
Δεν εχει απαντήσει ούτε και σημερα :(
Ελπίζω να είναι ολα καλα.
Καλησπέρα σας! Είμαι καλά αλλα μου ήταν δύσκολο να απαντήσω... επικοινώνησα με το κέντρο στην Αθήνα και δυστυχώς είμαι προβληματισμένη. Μου είπαν ότι για μπω σε ξενώνα πρέπει πρώτα να κάνω κάποιες εξετάσεις και μετά αυτοί θα αναΖητήσουν αν υπάρχει διαθέσιμος ξενώνας, αυτό μπορεί να πάρει και 3 εβδομάδες....έως τότε τι κάνω; που να μείνω; φοβάμαι να πάω στους γονείς μου
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Χρήματα για ξενοδοχείο έχεις; εχεις κάποια ιδεα για το πως μπορούμε να βοηθησουμε;
Υπολόγιζα να μείνω σε ξενοδοχείο 3-4 μέρες αλλά για 3 εβδομάδες όχι δεν έχω.... μου φαίνονται όλα βουνό.... θα πρέπει να τρέχω στα νοσοκομεία με ένα μικρό υπερκινητικο παιδί.. Σκέφτηκα μήπως ενοικιαζα κάποια γκαρσονιέρα αλλά ζητάνε και εγγύηση
Το εκτιμώ πραγματικά και μόνο που το σκέφτηκες αλλά δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος
Σε ευχαριστώ αλλα δεν θα μπορούσα να το δεχτώ... Και αυτό που μου προσφέρεται εδώ αρκεί...πως μπορώ να σου στείλω μήνυμα; θα με ενδιέφερε να μάθω πως κατάφερες να ξεφύγεις
Θα σου απαντήσω και εδώ δεν έχω θεμα... Δε ξέρω πως λειτουργεί με τα μηνύματα γιατί είναι γ πρώτη μου μερα..εμένα ο '' αντρας'' με έστειλε νοσοκομείο.. Με έκανε αγνώριστη . ευτυχώς την επόμενη κιολας μερα με φιλοξενισε ενα πολυ δικο μου άτομο αλλά ο τύπος δεν τα έβαλε κάτω. Με ενοχλούσε για μήνες..ήξερε που είχα παει να μεινω γιατι γνωριζε τις παρέες μου και ερχόταν κουλες ωρες και μου χτύπαγε κουδούνια και με απειλούσε κ με εβρισε.. Μετα ευτυχώς έφυγε απο την Αθήνα όπως έμαθα και ησυχασα... Εύχομαι σε σενα να είναι ακόμα πιο εύκολο.. Απλα όντως αν φύγεις πήγαινε στην αστυνομία.. Εγώ μετανιώνω που δεν πηγα..Εγω επιμένω στην βοήθεια όμως.. Άνθρωποι είμαστε ασε τις ντροπές... Θα ντραπω πολύ περισσότερο αν σε δούμε είδηση στις ειδήσεις και δε σε βοηθησαμε ενω μπορουσαμε..
Έχετε παιδιά μαζί; Έχει ψύχωση με το παιδί,φοβάμαι πολύ την αντίδραση του, το μετά... θα προσπαθήσω να κοιτάξω μήπως βρω κάποιο σπίτι που Δεν θα χρειαστεί να δώσω εγγύηση.... Γενικά είμαι πολύ αγχώδης και με έχει γονατίσει το άγχος μου....
Φυσικά θα πάω στην αστυνομία και θα κάνω και ασφαλιστικά μέτρα... Αλλά τι να το κάνω αν με βρει κάνει ότι κάνει και μετά μπει μέσα...