Δεν με αφήνει να στέλνω συνεχόμενα μου λέει να περιμένω..και εγώ ήθελα να στείλω συνεχόμενα από το 1 έως το 50 χαχαχα
αν δεν πιστεύεις μην ρωτάς
Printable View
Δεν με αφήνει να στέλνω συνεχόμενα μου λέει να περιμένω..και εγώ ήθελα να στείλω συνεχόμενα από το 1 έως το 50 χαχαχα
Τεσπά επειδή βαριέμαι να περιμένω θα σου πω φίλε pavlosla να γίνεις σεκιούριτι όπου έχει φυλάξεις χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και είναι αυκολο να βγάλεις άδεια..μόνο μην πεις σε κανεναν για το πρόβλημα σου..είναι μια καλή λύση..
Χορευει ο κοσμος ξεφρενα δημοσιευσεις εννοουσα.......
το ειπα στο γιατρο μου για σεκιουριτι και μου ειπαι κανονικα δεν βγαζω αδεια γιατι δεν πρεπει να περνεις ψυχοφαρμακα για σεκιουριτη, εεε μετα το παρετησα και εγω. εδω που ζω ειναι μικρη πολη παραμεθωριος και δεν εχει και πολλες δουλειες σε σεκιουριτη.......
Χορεύει ο κόσμος ξέφρενα αν μπορείς την υπογραφή σου να την βάλεις σαν υπογραφή κι όχι σα μύνημα δε μπορώ να διαβάσω καλά τι γράφεις κ δεν μπορώ να συμμετέχω αν μπορείς κ σου είναι εύκολο
Κατάλαβα φίλε..μπορείς να δουλέψεις νρελιβερι..πάλι δεν έχει πολλές απαιτήσεις..elis τώρα καλύτερα;
Έλις το θέμα μου είναι ρισπελεν ή αμπιλιφαι;το ρισπελεν μου έχει κάτσει παρα πολύ καλά..η μόνη παρενέργεια που έχω είναι τα κιλά.. ρισπερνταλ που έπαιρνα παλιά είχα πολλά θέματα αλλά το ρισπελεν είναι πολύ πολύ καλύτερο..και σκέφτομαι αμπιλιφαι για τα κιλά αλλά δεν ξέρω τι άλλες παρενέργειες μπορεί να έχει..
Ενα μελοσ ελεγε οχι αμπι με μπαφουσ δεν ξερω γτ το ελεγε εγω παιρνω ινβεγκα
Δεν πίνω πλέον μπαφους,αλκοόλ και ότι έχει ταυρινη..το ινβεγκα το δοκίμασα ύστερα από προτροπή του γιατρού μου αλλά με έκανε υπερβολικά νοθρο..δεν ξέρω είμαι στην σκέψη να του πω να το δοκιμάσω και αν δω ότι μου βγάζει παρενέργειες να ξανά γυρίσω στο ρισπελεν..
Εντάξει κατάλαβα το ρισπελεν δεν το ξέρω αλλά το Άμπι εμένα με έστειλε αδιαβαστο οπότε με το που θα δεις το παραμικρό λίγο υπερένταση λίγο νεύρα κόψε το γτ δεν ταιριάζει σε όλους
Ευχαριστώ ελις για την συμβουλή..
Τι γνωμη εχετε για το abilify σε ανχωδη διαταραχη καταθλιψη και αποπροσοποιηση? Ο γιατρος μ με ειπε οτι υπαρχει μια περιπτωση να βοηθησει. δεν εχω ψυχωση..
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
........
Εγω ξερω οτι βοηθαει, αλλα δεν μπορω να σου πω παρτο η μην το παιρνεις, την τελευταια φορα που το εκανα αυτο πηρα ποντους.
Εισαι σιγουρη οτι βοηθαει?