Originally Posted by
zeroend
η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω χασει μερικα ατομα του παρελθοντος που μου λειπουν πολυ θυμαμαι οτι περνουσα αρκετες καλες στιγμες μαζι τους και δεν ηθελα να χαθω.Η ζωη μου τοτε εκεινη τη περιοδο ηταν αρκετα καλη ολα μου πηγαιναν οπως τα ηθελα τωρα εδω και 4 χρονια απο το λυκειο και μετα ηρθαν τα ανω κατω απο παρεες και εμενα η τωρινη μου παρεα ειναι οτι να ναι κανεις δεν ενδιαφερεται να παει να παιξει μπαλα σε κανα γηπεδακι εστω να παει να αραξει σε κανα παρκο και να πιει μπυρες εγω τετοιεσ φασεις γουσταρω η σπιτι για καμια ταινια τωρα ολες οι νεανικες παρεες εχουν ισοπεδωθει απο κοινωνικα δικτυα τα οποια σιχαινομαι και λενε καθε σαββατοβραδο ω να παμε σε κλαμπ να περασουμε ωραια να πιουμε να ξενυχτησουμε ποτε δε μου αρεσε εμενα αυτο και κατεληγα το επομενο πρωι να μετανιωνω το οτι πηγα δηλαδη χαλια μονο για αυτα νοιαζονται οι νεοι της ηλικιας μου για ποτα τσιγαρα ξενυχτια και σαρκικες απολαυσεις μακαρι να γυρνουσα πισω σε αυτα τα χρονια χαιρομαι που προλαβα τη μπαλα και την αλανα και την εποχη που δεν υπηρχε το facebook