Συμφωνώ Μιλίβα, γι'αυτό που ανέφερες περί της σεξουαλικής ανανέωσης. Ίσως αυτό να ευθύνεται, αν και δεν μου πέρασε από το μυαλό. Μακάρι να λυθεί έτσι το πρόβλημα και να μην ευθύνονται άλλοι παράγοντες...
Printable View
Συμφωνώ Μιλίβα, γι'αυτό που ανέφερες περί της σεξουαλικής ανανέωσης. Ίσως αυτό να ευθύνεται, αν και δεν μου πέρασε από το μυαλό. Μακάρι να λυθεί έτσι το πρόβλημα και να μην ευθύνονται άλλοι παράγοντες...
Γιατι εισαι στεναχωρημενος ? Τι εγινε ?
Δες αν θέλεις, στο θέμα "ανεπιθύμητη ομοφυλοφιλία" και θα καταλάβεις. Απλά θα πρέπει να προσέξουμε όλοι πως χαρακτηρίζουμε τον άλλον και αυτό το λέω και για τον εαυτό μου. Έχω πει άσχημα πράγματα και έχω ακούσει άσχημα πράγματα, αλλά το να με εξισώνουν με δολοφόνο ναζί και η ελισάβετ να συμφωνεί σε αυτό, αυτό πιστεύω πως πάει πολύ και με ενόχλησε ψυχικά. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω, αν θέλεις είναι όλα εκεί τα μηνύματα. Καλή συνέχεια.
Αυτο που λειπει απτη ζωη του το κενο που υπαρχει στη ζωη του ειναι οι σεξουαλικες εμπειριες..για να το αναπληρωση αυτο η θα πρεπει να χωρισει και να ξανα αρχισει απτο μηδεν(πραγμα το οποιο δεν θα ηθελα με τιποτα για το φιλο μου)
Η να αρχισει της απιστιες που επισεις διαφωνω..
Εγω τον προτεινα σημερα να παει σε εναν ψυχολογο..τον ειδα θετικο πανω σε αυτο.
Μηπως ο ψυχολογος τον συμβουλεψη κατι παραπανω μηπως βρει απο που πηγαζει αυτο.τη φλασια εφαγε ο κολλητος μου??παντως οτι και να γινει ειμαι στο πλευρο του.
Τι να σου πω δεν ξερω......
Ισως η βοηθεια απο ειδικο να βοηθησει.....
Αλλοι λενε οτι αν καποιος αρχισει να σκεφτεται το ξενοπηδημα δεν το βγαζει απο το μυαλο του μεχρι να το κανει....
Αλλα οπως ειπα ας δοκιμασει να βαλει λιγο αλατοπιπερο στη σχεση με τη συντροφο του....να δει τι μπορει να φταιει
100 μηνύματα serie, για να αποδείξεις κάτι, το οποίο το ανέφερες. Είναι πραγματικά ντροπή σου, που το συνεχίζεις. Το λιγότερο που μπορούσα να σου κάνω, είναι αναφορά. Όσο για την παρέμβαση, συγχωρεμένος...
100 παρεμβασεις γιατι προφανως εχω να κανω με ηλιθιο
καλη συνεχεια
φιλε μου η αναφορα δεν δειχνει τπτ.
δεν εχουν τον χρονο να διαβασουν.
τηρηθηκαν ισες αποστασεις με την διαγραφη κ της δικης σου απαντησης οπου με χαρακτηριζες. οπτ μη τοποθετεις αυτο το επιχειρημα.
θελω να ζητησω συγνωμη στον ''εν ειδα'' για τον χαακτηρισμο ηλιθιος πιο πανω.
Καμια συγνωμη για το επιμαχο θεμα κ την επιμαχη φραση στο αλλο θεμα γιατι προκειται για παρανοηση του εν ειδα.
Εν ειδα,
προσπαθησα να μη κρυφτω απο τα λογια μου κ οι πολλες απαντησεις ειχαν σαν σκοπο την ερμηνεια κ οχι δικαιολογηση των οσων ειπωθηκαν καθως ερμηνευσες λαθος ενα σχημα λογου που παροτι ειναι ξεκαθαρο κρατησες το δευτερο σκελος της προτασης χωρις να εκλαβεις υποψη την προυποθεση της πρωτης προτασης οπου θα μπορουσες να απαντησεις αρνητικα η θετικα.
Δεν δεχομαι διαστρεβλωσεις ουτε παρερμηνειες. Επισης δεν δεχομαι ηθικο κηρυγμα κ σπιλωση του προσωπου μου η αλλου μελους.
Φιλικα