Originally Posted by
boo
καθομαι εδω και ωρες και διαβαζω τις απαντησεις σας και σκεφτομαι και προσπαθω να ζυγισω την κατασταση..το μυαλο μου εγινε πουρες!
σκεφτομαι κατι απλο..να κανω λιγη υπομονη.σε καμια εβδομαδα ξεκιναει το ιεκ.θελω να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα.αν παει καλα και δεν εχω τιποτα θα κρατησω τη μειωση.διαφορετικα θα παρω εγω την ιδια μερα τη γιατρο και θα της ζητησω αυξηση ή τουλαχιστον θα ακουσω τη συμβουλη της.
ενα θετικο ειναι οτι εκατσα και διαβασα για κανα 2.5ωρο το απογευμα και ξεχαστηκα τελειως.
θα κανω τα παντα για να κρατησω τη μειωση και γιατι οχι να τη συνεχισω ισως σε 4 μηνες αντι για 2 για το επομενο 200αρι.δεν εγκαταλειπω.αυριο θα βγω παλι εξω.σημερα δε βγηκα καθολου.οσο κλεινομαι τοσο χειροτερο γινεται.πρεπει κατι να μου αποσπαει την προσοχη.ετσι το καταλαβαινω αυτο που γινεται..
η γιατρος μου δεν ειναι ψυχοθεραπευτρια.ενδιαφερο� �σα ιδεα παντως να τις φερω σε τηλεφωνικη επαφη.θα το κοιταξω κι αυτο..
θα ρωτησω τη ψυχολογο την επομενη φορα που θα τη δω αν συνεχιζει να πιστευει οτι ισως στο μελλον κοψω τα φαρμακα και θα τη ρωτησω που το βασιζει αυτο.να δω αν εχει βαση ή αν μου δινει ψευτικες ελπιδες.
savatage κι εγω για κικ μποξινγκ προσανατολιζομαι..