εγω δεν αντιλαμβανομαι να εχει υψηλα στανταρ, νομιζω οτι δεν εχει τυχει μια γνωριμια με αμοιβαιο ενδιαφερον για κατι παραπανω.
Printable View
εγω δεν αντιλαμβανομαι να εχει υψηλα στανταρ, νομιζω οτι δεν εχει τυχει μια γνωριμια με αμοιβαιο ενδιαφερον για κατι παραπανω.
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ (Πολλαπλό προφίλ).
Το συμπέρασμα μου βγήκε από το πρώτο σου ποστ, λυπάμαι αν δεν κατάλαβα κάτι αλλά ουσιαστικά αυτό δεν λες; Γιαυτό και δεν έχει "τύχει" γνωριμία με αμοιβαίο ενδιαφέρον, αφού σε ελκύουν άνδρες που δεν τους ελκύεις και απορρίπτεις αυτούς που σε πλησιάζουν.
Φαίνεται να είναι επιλεκτική σε σημείο που οι πλειοψηφεία των ανδρών που την προσεγγίζουν δεν την ελκύουν ενώ οι πλειοψηφία των ανδρών που την ελκύουν δεν την προσεγγίζουν, επομένως είναι λογικό ως ένα βαθμό να μην έχει βρει κάτι ακόμα.
Φαντάζομαι για λόγο παρόμοιο γι αυτόν που δεν επέλεξε και τους άλλους.
Είπε πως σε όσους άρεσε δεν της άρεσαν και πως κάποιοι της φάνηκαν απελπισμένοι ενώ τα άτομα που της άρεσαν δεν την ήθελαν ή την ήθελαν μόνο για σεξ, δηλαδή κάτι που μόνο οι ελκυστικοί άνδρες με πολλές επιλογές και κατακτήσεις συνήθως κάνουν. Επίσης δεν νομίζω ο σκοπός της είναι να γνωρίσει άτομα από εδώ. Αν κάνω λάθος μπορεί να μου απαντήσει η ίδια αν θέλει.
Αν δεν ήθελε συζήτηση πάνω στο θέμα δεν θα είχε ανοίξει το thread φαντάζομαι. Forum υποστήριξης είναι όχι tinder για να "ξενερώσει".