Εχω σπασει σε 1000 κομματια..που να βρω τη δυναμη να χαμογελω;
Printable View
Αααα θα γινω κι εγω ανισσορροπη μου φαινεται, ειναι της μοδας!!
Εγω ειμαι ανισσοροποσ στη ζωη μου και στα εχω εξηγησει στο στρατο περα απο την εκπαιδευση εφαγα κ ξυλο κ απο τοτε εγινα ανισσοροποσ γι αυτο δεν κουνιεμαι με τισ γυναικεσ γτ καμια δε μπορει να μ αντεξει υπαρχει ειδικη κατηγορια γυναικων που μπορει να μ αντεξει κ απαραιτητο ειναι να δουλευουν
Και για να στο τελειωσω δεν ειχα προβλημα με τουσ συνομιληκουσ μου επαιζα ξυλο καποιεσ εφαγα καποιεσ εδωσα ενταξει την παλευα αλλα απο επαγγελματιεσ μου αφησε κουσουρια μονιμα στον τροπο σκεψησ οχι σωματικα
λουλουδι σε οσους σε πονουν να λες αυτο που λενε και οι στιγμα 90, "φευγω γεια"
https://youtu.be/tgjLhXPegcY
Μαρια μη μηρυκαζεις δυσαρεστες για εσενα καταστασεις.
Μην ασχολεισαι !!
Οσο περισσοτερο τα σκαλιζεις τοσο θα βρωμιζουν.
Και γεινκα προς ολους τους αλλους σε αναλογες καταστασεις.
Μη μηρυκαζετε...
Βρειτε ανθρωπους που σας σεβονται και μην ασχολειστε με δυσαρεστους ανθρωπους. Δεν αξιζουν την προσοχη σας.
Δε προκειται να αλλαξουν.
Αδικα χανετε την ενεργεια σας και την προσοχη σας και το χρονο σας.
Οποτε ζηστε τη ζωη σας και αμα δε βρειτε ανθρωπους που σας σεβονται ασχοληθειτε με τα ζωα, με ενα χομπυ, βιβλια κλπ. και γεμιστε τη ζωη σας.
Εχετε σκεφτει οτι το ειχαν οι μαναδες μας η οι πατεραδες μας και ειναι αδιαγνωστοι και μας βασανιζαν αθελα τους; Σας φαινεται φυσιολογικη η συμπεριφορα τους;
οχι καθολου φυσιολογικη η δικη μου ειναι στοκοι........ εντελος μικρος τους παρομοιοζα σαν τους τοιχους..... οτι και να τους ελεγα τα δικα τους...... ποτε δεν με αποδεχτηκαν......
αλλα αυτο δεν ειναι ψυχωση σχιζοφρενεια, καταθλιψη νευρωση μπωρει, περισσοτερο σαν διαταραχη πρωσοπικοτητας.......
δεν εχει σημασια να ψάχνει κανεις διαγνωσεις και όρους..... αμα ενας ανθρωπος ειναι μαλακας ή εχει απωθημενα.....
Οχι ρε παιδια..δεν ειναι μαλακες. Προβλημα εχουν σαν κι εμας και πρεπει να παρουν τα φαρμακα τους. Αν δεν ενδιαφερονται οι ιδιοι τοτε πρεπει να απομακρυνθουμε, απλα τα πραγματα. Σχιζοφρενεια εχουνε Παυλο. Δεν υπαρχει φυσιολογικος γονεας που να μισει τα παιδια του οπως καναν αυτοι με μας.
Spartans prepare for glory
https://youtu.be/16PhDcPGm7c
γεια σου λουλουδάκι μου <3 <3