Originally Posted by
katmih8
Γεια και πάλι,
Νομίζω έχει χαθεί λίγο η μπάλα σε σχέση με αυτό που έγραψα και το που πήγε η κουβέντα με τις απαντήσεις.
Καταρχάς ναι είχα μια μεγάλη σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτό με κάνει ικανή και λιγότερο ανάπηρη στο πάρε δώσε με το άλλο φύλλο.
Άλλωστε έχασα, μόλις βρήκε την επόμενη, που επέβαλλε τα θέλω της και με άφησε. Κάπου σκεφτόμουν πως δεν θέλω κάποιον δίπλα μου με το ζόρι. Αλλά 9 στις 10 επιβάλλονται και κερδίζουν. Είτε δείχνοντας ένα ψεύτικο εαυτό που πάει με τα νερά του άλλου, είτε γονιμοποιούνται επίτηδες, ή και τα 2.
Η εικόνα που έχω είναι πω οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες ανόητες, για να μην απειλούνται, ε και εγώ δεν είιμαι, ούτε μπορώ να παριστάνω τη χαζή-γατούλα για να νιώθει κάποιος καλά. Οπότε αρχικά λέω μήπως να προσπαθήσω να κοιτάζω γυναίκες; Το προσπάθησα. Έλξη 0.
Στη ζωή μου έζησα πολλά ζόρια, για να τη παλέψω έγινα πιο αντράκι και από πολλούς μαμάκηδες άντρες, που πατούν τα 30 και δεν φεύγουν από το πατρικό τους... Είμαι ένας άνθρωπος με αυτό που λένε "αντρικό μυαλό" σε σώμα γυναίκας και επιθυμίες γυναίκας. Είμαι ένα λάθος.Εμφανισιακά με λες οκ, ίσως και παραπάνω από οκ. Αλλά σαν χαρακτήρας, αν και ιδανική για παρέα και έξω καρδιά , είμαι πλήρως απωθητική για να με δει ερωτικά κάποιος. Ούτε για μη σοβαρά, ούτε για σοβαρά, ούτε για τίποτα. Ξέροντας αυτό και επειδή δεν πιστεύω πως έχω να περιμένω κάτι γενικά θα ήθελα να είμαι ασέξουαλ. Όχι γιατί φοβάμαι μηπως ερωτευτω τον επόμενο μαλάκα και με πληγώσει. Αλλά επειδή με πονά η απόρριψη, και όταν ερωτεύομαι τον επόμενο μαλάκα θα ναι χωρίς ανταπόκριση, και επειδή δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο κάποιος να ερωτευτεί εμένα. Δεν με πειράζει να ζήσω κάτι και να φάω τα μούτρα μου μετα. Το θέμα είναι πως δεν παίζει να ζήσω τίποτα ποτέ.
Και μην μου απαντήσει κανείς του στυλ πως είσαι σίγουρη... Γιατί είμαι!!!
Οπότε ας επανέλθουμε στο αρχικό ερώτημα