τι να σου πω και γιατι της αρεσουν οι γυναικες ? για μενα λοξοδρομει απο το φυλο της
τι να σου πω και γιατι της αρεσουν οι γυναικες ? για μενα λοξοδρομει απο το φυλο της
διαφωνω με το 7 και το 8 . εχω γνωρισει αντρα ωριμο ο οπιος επι λεξη μου εχει πει οτι καποια στογμη οι νεοι θα πρεπει να μαθουν οτι σεξ δεν ειναι αυτο που βλεπουν στις τσοντες . οσον αφορα το 7 κατα τη γνωμη μου για να επιλεγουν γυναικες ναι θα θελαν να ειναι αντρες αλλα δεν μπορουν !
Ναι δίκιο είχε αυτός που γνώρισες! Όχι από τις τσόντες! Σε αυτό που λες βασικά διαφωνώ ότι όλες θέλουν να είναι άντρες. Αυτές είναι οι αρσενικών χαρακτηριστικών κυρίως, άσε που όταν μαθαίνουν ότι αν κάνουν εγχείρηση το πέος θα είναι μικροσκοπικό τα παρατάνε.. Αλλά πολλές όντως έχουν θέμα με το σώμα. Μερικές θέλουν να κάνουν αφαίρεση στήθους πχ. Απλά εντάξει οι πιο πολλές συμβιβάζονται με το σώμα και παρατάνε τα σχετικά με την αλλαγή φύλου
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
για να στο πω πιο κατανοητα γιατι ειναι πλεονεκτες :-/ και το να φανταζεσαι οτι κοιτας και αυτο πλεονεξια ειναι...
αρα δεν ειναι η φαντασιοση να τις κανουν γυναικες αλλα η φαντασιωση να κοιτουν απο κει και περα δε .. ας μη θελουν και τιπτ αλλο... δεν ειναι και τοσο τραγικο...
τι να σου πω εγω ξερω οτι ο αντρας ειναι αντρας και η γυναικα ειναι γυναικα ! η φυση αυτο εκανε ! τωρα ολα τα αλλα ανηκουν στις διαστροφες για μενα παντοτε !
Οι άντρες είμαστε γενικά οπτικοί τύποι! Οπότε λογικό είναι να μας αρέσει η εικόνα δύο θηλυπρεπών γυναικών να αγγίζουν η μία την άλλη! Δεν φαντασιωνόμαστε τις λεσβίες! Φαντασιωνόμαστε πως φτιάχνονται επίτηδες για να τις κοιτάζουμε, και να μας... φουντώνουν! Δεν χρειάζεται να κάνουν σέξ! Αρκεί να αγγίζονται κλπ Στο μαγαζί που δουλεύω έχω πολλές λεσβίες! Δεν έχω κοιτάξει ούτε μια ποτέ μου! Δεν μου αρέσουν!
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι το αποδεκτό, αλλά διαστροφή δεν είναι! Η αμφιφυλοφιλία είναι κάτι πολύ χειρότερο πίστεψε με! Για εμένα αυτό δεν είναι αποδεκτό! Όπως ακόμη το να κάνουν ζευγάρια ανταλλαγές συντρόφων! Αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω!
Οι σεξουαλικές διαστροφές είναι δυστυχώς πάρα πολλές και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ότι πιο αηδιαστικό και βίαιο μπορείς να φανταστείς, αν μπορείς να το φανταστείς βέβαια!
οσες τασεις και να εχει καπιος υπαρχει ενας φυσικος νομος που λεει οτι τα αντιθετα ελκονται αν οχι ερωτικα (σε σπανιες περιπτωσεις τοσο ακραια) τοτε φιλικα...
οντως και για μενα οι bi ειναι απο τους χειροτερους ! και αηδιαστικοι να σου ερχεται παντρεμενη με παιδια και να τις αρεσουν οι γυναικες αηδια η ο αντρας ! δε γινεται και με τα δυο ! ασε κιολας που πιστευω οτι κατι απο τα δυο υπερτερει
εγω παλι πιστευω σε οτι αφορα τους χαρακτηρες πρεπει να ειναι ιδιοι για να ταιριαξουν !
οταν καπιος καταπιεζεται και δε το εκδηλωνει αυτο στο τελος καπια μερα θα πεσει ακομα βαθυτερα στην ομοφυλοφιλια ενω αν ειναι λιγο μπορει και να μη του φαινεται
Αυτο εγω δεν το ηξερα.τωρα εχω το διλλημα σε ποια κατηγορια ανηκω.παντως αν βρεθει κανενας ειδικος σεξολογος στο φορουμ ας μας ενημερωσει παρακαλω.
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω μπερδευτει παλι και το σκεφτομαι συνεχεια με ενοχες.πιο πολυ το εξαρτημενο ατομο μου παει αλλα δε θα μου αρεσε ουτε το ενα ουτε το αλλο.νιωθω απαισια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Ιωάννα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφησεις τα ταμπελάκια , να κοιτάξεις να τα βρεις με τον εαυτό σου. Κι όταν ερωτευτείς κάποιο άτομο απλά ερωτευσου το, είτε λέγεται κορίτσι ειτε αγόρι. Μη σπαταλάς ψυχική ενέργεια ψάχνοντας να κολλήσεις ταμπελάκι στον εαυτό σου. Δεν θα σου το ζητήσει κανείς!
Ρε Ιωάννα ακόμα μικρή είσαι άσε τι νομίζεις εσύ θεσ να γίνεις γυναίκα με ψυχή να σε γουστάρουν όλοι κι ας ασχυμηνεισ αυτό προϋποθέτει να δουλευεισ όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι ανεξάρτητες να έχεις τα λεφτακια σου τι δουλίτσα σου να μη σε κάνει κουμάντο κανεισ για πόσο νομίζεις θα είσαι νέα κ όμορφη δέκα χρόνια ακόμα μετά τι θα κανεισ δε μας νοιάζει τι κανεισ στο κρεβάτι σου αυτό νοιάζει τον άντρα σου όταν θα παντρευτεισ κανέναν άλλο
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App