Επίσης γράφω έτσι γτ έχω σχιζοφρένεια κ δουλεύω το μόνο που παθαίνω είναι ότι καίγονται εγκεφαλικά κύτταρα δηλαδή καίγομαι κατά αλλά το σώμα λειτουργεί πιο αργά αλλά τη δουλειά τι βγάζω οπότε no problem
Printable View
Επίσης γράφω έτσι γτ έχω σχιζοφρένεια κ δουλεύω το μόνο που παθαίνω είναι ότι καίγονται εγκεφαλικά κύτταρα δηλαδή καίγομαι κατά αλλά το σώμα λειτουργεί πιο αργά αλλά τη δουλειά τι βγάζω οπότε no problem
Συμφωνω και σε αυτο. Ειναι σημαντικη η κοινωνικη δεξιοτητα. Αλλα εμενα με προβληματιζει το γιατι να σκεφτομαι παρανοικα. Γιατι να φανταζομαι πραγματα. Γιατι να τα αναλυω. Γιατι εν τελη να ειμαι σε ενα φορουμ ζητωντας βοηθεια και συζητηση για το προβλημα μου. Θελω να το ξεπερασω ολο αυτο. Θελω να φυγει αυτο που με βαραινει. Οι ανεξελεγκτες σκεψεις. Αυτες που δεν θελω αλλα τις κανω. Θελω να λυτρωθω απο αυτο το πραγμα. Δεν ξερω πως. Ξερω το προβλημα μου.Δεν ξερω πως νατο λυσω.
Που ακομη κι αν το ξεπερασω, ολη αυτη η φαση εχει επιπτωσεις. Εχω διαλυσει σχεδον ολες μου τις σχεσεις με αυτο το πραγμα. Παραγοντας που με βαραινει εξισου.
λεω πολα μονο οταν πιστευω οτι ο αλλος θα τα δεχτει αλλιως αρχιζει το αινιγμα απο οτι καταλαβες...
και για τα δυο ολα ειναι σχετικα αν μπορουσαμε να ζησουμε μοναχοι θα ειμασταν ολοι προεδροι και δε θα χρειαζομασταν τιποτα.
Γιατι το ειπες αυτο;
ενταξει δεν εχει σχεση αμεση αλλα ειναι μια ξεχασμενη αληθεια
Θεωρεις οτι η λυση ειναι να αποστασιοποιηθει κανεις συναισθηματικα; Εν τελη.. να μην τον νοιαζει τιποτα;
ο μονος τροπος να γινει αυτο ειναι να εχεις πιστη στον εαυτο σου και σε οτι σου μιαζει
ακομα και αν αυτο που σου μιαζει δε πιστευει σε σενα
αν δε πιστευει σε σενα απλα θα αποτυχει..
Τι γινεται εαν δεν σε νοιαζει ο εαυτος σου;