Ωωωωωω!
Να φέρω τις μπύρες ή το τάβλι??? ;)
Printable View
Ωωωωωω!
Να φέρω τις μπύρες ή το τάβλι??? ;)
και τα δύο
;)
Καλά, για την ώρα θα ξεκινήσουμε με ένα χαπάκι!!!
Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε...
Eίμαι πάντα stand by και παραμονεύω τις αφίξεις των καλεσμένων με τα φερερο ροσε στο χέρι!Quote:
Originally posted by nido
Είδες? Στα λεγα voyager.... άμεση εξυπηρέτηση.... 8.13 σε ενημέρωσα.... 8.13 ήρθε και το γλυκάκι!!!!
Εκλεκτοί, οι σημερινοί καλεσμένοι πάντως!:)
Καλώς ήρθες κι εσύ "απεταξάμην". Πιστεύω ότι θα σ' αρέσει το πάρτυ.
Από τη στιγμή που μοιράζονται χαπάκια δε φοβόμαστε τίποτα!! Είμαστε πάντα καλά! Αυτό μάλιστα το δηλώνουμε και στη θέση "mood" κάτω από το αβατάρ μας για να το βλέπει και ο χαπακογιατρός και να χαίρεται για τη κοινωνική του προσφορά :D
ναι μωρέ εντάξει...
το μόνο κακό είναι πως τα χάπια...
.............τα δίνει ένα - ένα
:D
Μα έτσι πρέπει!!
Μη ξεχνάς ότι και τα χάπια προκαλούν εξάρτηση... Βρε ξέρει τη δουλειά του, τι τον πέρασες. Θέλει να μας έχει για πάντα πελάτες του !!! :o
Και στο κάτω κάτω εδώ απ' 'ο,τι κατάλαβα κυκλοφορουν αρκετοί χαπακογιατροί. Δε σου δίνει ο ένας? πας στον άλλο!!;)
Παιδάκια, γιατί όλο το πρωί που προσπαθώ να μπω (κι εχθές και σήμερα) μου βγάζει μήνυμα πως ... ΔΕΝ!!!
Δεν ανοίγετε τα πρωινά????
(πολλοί χαπακογιατροί;;;;; Εδώ! Εγώ! Η Περιπτωσάρα για το μάστερ!!! Εσείς; Πόσα χαπάκια μοιράζετε ημερησίως;;;;;;;;;)
Γιατί ο χαπακογιατρός είναι "μεταλλαγμένο" Μέλος κι εγώ είμαι απλώς "Νέο Μέλος";;;;;
....θέλω να γίνω Τοξικό Μέλος!!!!!!!!!!
:mad:
[Edited on 2/12/02 by apetaksamin]
[quote]Originally posted by apetaksamin
Γιατί ο χαπακογιατρός είναι "μεταλλαγμένο" Μέλος κι εγώ είμαι απλώς "Νέο Μέλος";;;;;
....θέλω να γίνω Τοξικό Μέλος!!!!!!!!!!
Το κόλπο είναι να τα έχεις καλά με τον webmaster! :D:D
:-)))))) smats webmastara mou esy
:)
Epitelous! Τώρα είμαι μία τοξικιά!!!!!
ε μα φυσικά και θα κάνω... σιγά μην περίμενα να μου δώσετε την άδεια
:P
Γιατί όταν απαντάω σ' ένα πολυσέλιδο μήνυμα μου γυρνάει στην αρχική σελίδα κι όχι στο τελευταίο post????
εεεε????????? γιατί?????????
Να το διορθώσετε!!!
.........άντε μη σας αφήσω χωρίς χάπια εδώ μέσα
:):D:P;)
Και ποιος να το διορθώσει καλέ????
Ο Γουέμπμαστερ????
Πλάκα έχεις εσύ.... αυτός μόνο από χαπάκια ξέρει. :D
Αυτο κι εγώ ήθελα να το θέσω στα τιμημένα μέλη της φορουμίας.
Καλά τώρα που είμαστε τρεις και μαζί με το κούκο 14, όταν πλακώσουν με το καλό οι ασθενείς σας, και γράφουν, και τα θέματα φτάσουν 3-4 σελίδες.... φέξε μου και γλύστρησα :D
καλή σας νύχτα