Quote:
Originally posted by Aphelia
Εγώ πάλι τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Δε νιώθω ότι πρέπει να ευχαριστιόμαστε όλες τις στιγμές μαζί αρκεί να υπάρχει ένας ικανός αριθμός κοινών στιγμών για να διατηρηθεί η ενότητα της σχέσης. Αν ο άλλος αρχίσει να απολαμβάνει μία στιγμή μόνος του ενώ πριν τη μοιραζόμασταν θα σκεφτώ ότι κάτι άλλαξε αλλά αυτό μπορεί να είναι πολύ μικρό μέσα στη σχέση ή να αποτελεί σύμπτωμα για κάτι μεγαλύτερο. Ίσως απλά να είναι και κάτι παροδικό, έτσι για λίγη αλλαγή.
Το σεξ φυσικά το θεωρώ υπόθεση και των δύο αλλά την πράξη, δε μπορώ να ελέγξω τις φαντασιώσεις του άλλου και ούτε θέλω να είμαι τροχονόμος. Ίσως πάλι να έχω αυτή τη διάθεση γιατί έχω καταλάβει ότι οι φαντασιώσεις δεν έχουν πολύ σχέση με την πραγματικότητα, είναι απλά εκτόνωση για διάφορα συναισθήματα, ανάγκες και σκέψεις. Φαντασιωνόμαστε με μια εικόνα και το τι σημαίνει η εικόνα για μας, Μπορεί να μας δίνει την αίσθηση του καινούριου, της περιπέτειας γιατί νιώθουμε ότι η ζωή μας έχει κάπως ρουτινιάσει. Για μένα μετράνε οι ουσιαστικές πράξεις και οι επιλογές που κάνει ο καθένας.
Θα συμφωνήσω επίσης απόλυτα και με όσα γράφει η Aphelia.