-
Λαπαροσκοπικά μου είπε ότι γίνεται.
Θα πάω και σε δεύτερο και σε τρίτο, τι να κάνω. Γυφτάκης και Μπαρδαξόγλου λέγονται οι επόμενοι δύο γιατροί που θα πάω, μόλις έκλεισα ραντεβού. Για να δούμε...
Yiannis σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, ειλικρινά.
ΥΓ. Αν ξέρει κανείς τους γιατρούς ας μου το πει...
-
Μαρία καλημέρα,
συμφωνώ με όσα σου είπε ο Γιάννης! δεν υπήρχε περίπτωση στην Αμερική να έπαιρνες έγκριση να κάνεις by pass για
τόσα λίγα κιλά και εδώ ο Ελληνάρας γιατρός σου το συστήνει κι όλας?
η γνώμη μου είναι ΟΧΙ! όχι by pass για σένα..Οι πληροφορίες που σου δωσε για το δακτύλιο είναι 100% ανακριβείς
και αβάσιμες! επίσης θεωρώ πως οι τυχόν επιπλοκές μετά το χειρουργείο του by pass είναι μακράν περισσότερες
από μιας απλής λαπαροσκοπικής αφαίρεσης κήλης! ΟΧΙ Μαρία μη το κάνεις!!
πήγαινε ρώτησε στον Ευαγγελισμό που το έκανε η Βέρα και ζήτησε τον χειρουργό της το Ευάγγελο Μενενάκο!
η Βέρα δεν πλήρωσε τίποτα και πάει μια χαρά η κοπέλα!
-
ΟΚ πες ότι πήγα ήδη!!!! Θα πάρω τώρα τηλέφωνο!!
Σμάαακκ
-
Ιπποκράτειο (όχι Ευαγγελισμός) σορρυ
-
χιχιχιχιχι, και έβαλα την αδερφή μου να παίρνει γιατί εγώ δεν μπορώ από τη δουλειά και τη συνδέανε από τον έναν στον άλλον, ψάχνανε να τον βρούνε στον ευαγγελισμό. χιχιχιχιχι, ούτε ξέρουνε τους γιατρούς τους εκεί μέσα!!!
-
στείλε μήνυμα u2u στην Βέρα να σου δώσει τα τηλέφωνα του
-
maraki mou steile mou se minima to kinito sou thelw na sou milisw.
-
Πήγα χτες στον τελευταίο προγραμματισμένο γιατρό, το γιατρό της beras. Μιλήσαμε δύο ώρες, τα είπαμε όλα, τον έπρηξα τον άνθρωπο.
Τελικά ρε παιδιά είναι και να σε εμπνέει ο γιατρός, είχατε δίκιο. Αμέσως το αποφάσισα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο Ιπποκράτειο δεν υπάρχουνε κρεβάτια και αναγκαστικά η εγχείρηση θα γίνει το καλοκαίρι, Ιούνιο - Ιούλιο. Τι να κάνουμε, θα περιμένω...
ΥΓ. Για by pass δεν το συζητάει για μένα, για να επανέλθω και στην προηγούμενη συζήτηση!!!
-
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
ʼδειασε μία θέση και μπαίνω ΣΗΜΕΡΑ!!! Μέχρι την Παρασκευή θα γίνει και η εγχείρηση!!!!!!
Το πιστεύετε????
Πείτε μου καλή τύχη!!!!
-
Μπραβο! ΑΝτε με το καλο και εσυ...
-
-
Μαράκι καλή τύχη, ο Θεός να είναι μαζί σου και να μπεις με χαμόγελο, και να βγείς με χαμόγελο, να ξέρεις οτι κάνεις κατι καλό στον εαυτό σου, ένα δώρο... το καλύτερο δώρο... Η εγχείρηση γίνεται την άλλη Παρασκευή;
-
Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχει γίνει!!
-
Maraki, kalh epityxia! Se dyo peripou mhnes tha valw ki egw to daxtylidi me ton idio giatro kai perimenw na mou ta peis ola! :)
-
" Δεν μπορείς να διασχίσεις τη θάλασσα με το να κοιτάς απλώς το νερό!" Rabindranath Tagore
...γι' αυτό, ...καλό κολύμπι Maraki!