Eντάξει θεαματική απώλεια δεν είναι η δική μου είναι της Bionic που έχει χάσει τόσα κιλά... εγώ μόνο 10... και όχι δεν πεινάω, όχι μόνο δεν πεινάω αλλά είμαι μονίμως χορτασμένη, τρώω δύο καλαμάκια με μια πίτα κομένη και είμαι κομπλε, ή μια σαλάτα σεφ και είμαι πάλι κομπλε, και το βράδυ αν πεινάω θα φαω κανα τοστ, δεν κάνω καμια δίαιτα ότι τραβάει η όρεξη μου τρώω αλλά έτσι λίγο ψιλοπροσέχω, τώρα ας πούμε ήρθε η μάνα μου από το σπίτι και με παίρνει από τα everest και μου λέει να σου πάρω καμια τυρόπιτα και της λέω όχι, καλύτερα τοστακι, λιγότερες θερμίδες και το ίδιο χορταστικό κατάλαβες... αλλά περιορισμό γενικά (εκτος γλυκών) δεν έχω κανέναν και γι αυτό μάλλον έχω κολήσει στα 97... :) Αλλά δεν βιάζομαι οπότε δεν αγχώνομαι κιόλας...Quote:
Originally posted by 2good2btrue
Sad......πως έχεις καταφέρει αυτήν την θεαματική απώλεια κιλών χωρίς να σου το έχει κλείσει? σε ρωτώ γιατι εγώ που υποτίθεται πως είμαι πρόσφατα χειρουργημένη και συνεπώς υποτίθεται ταλαιπωρημένη το ομολογώ ΠΕΙΝΑΩ και πεινάω και αρκετά... Ακολουθείς κάποια ειδική δίαιτα? Προσέχεις ιδιαίτερα? Πεινάς?