και παρεπιπτόντως δεν έχω λόγο να σβήσω τίποτα...νιώθω μίαααααααααα χαρά με όσα γραφω
Printable View
και παρεπιπτόντως δεν έχω λόγο να σβήσω τίποτα...νιώθω μίαααααααααα χαρά με όσα γραφω
ααα και επειδή το ξέχασα εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πείς αν κάποιος ανήκει εδώ μέσα ή όχι..αυτό αφορά μόνο τον Nido...σε αυτόν ανήκει το φόρουμ...αν τυχόν δεν το έχεις καταλάβει!
να του πεις να με κάνει νταντα! :D
αχ βρε..με έκανες και γέλασα να είσαι καλά!!!!
Bionic, νομίζω πως αυτή που είναι στον κόσμο της είσαι εσύ και δυστυχώς για εμάς, στον κόσμο αυτό βασιλεύει κακία σε υπέρτατο βαθμό.
Πληροφοριακά, μπορείς να πάρεις την συσκευασία του Cadbury light και του ΝΟΥΝΟΥ light και να δεις πως αυτό που πρότεινα δεν ξεπερνά τις 120 θερμίδες. Μπροστά σε μια σοκολάτα, σε στιγμή που θες ένα γλυκό οποσδήποτε, σαφώς και είναι ανώδυνη λύση.
Θα το γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας άλλωστε, όταν αυτά που κατά καιρούς λες ότι έχεις φάει, δεν τα έχω φάει ούτε σε μια εβδομάδα, που ποτέ δεν με έπιανε εβδομαδιαία λαιμαργία. Αναρωτιέμαι τι μέγεθος είχε το στομάχι σου πριν βάλεις τον δακτύλιο.
Τις ειρωνίες και τις εξυπνάδες σου, καλύτερα θα ήταν να τις κρατήσεις για προσωπική σου χρήση και για τους ανθρώπους που σε ανέχονται. Εδώ μέσα είναι forum και το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει ως μέλος αυτού είναι να υπάρχει φιλικό κλίμα, κάτι που ουδέποτε δεν έμαθες πως τηρείται μιας και παντελής έλλειψη τρόπων σε χαρακτηρίζει και ήταν το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα πριν ακόμα γραφτώ.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια ατάκα της sad μετά από άλλες προσβολλές σου προς εκείνη: «Το πάχος σου σε έκανε έτσι;»
Μπορεί να προσφέρεις πολλές πληροφορίες με όσα γράφεις, αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση κατ' εμέ δεν είναι ελαφρυντικό για την απαράδεκτη συμπεριφορά σου η οποία περιέχει ειρωνεία σε βαθμό που καθιστά μερικές φορές αδύνατο να διαβάσω τα posts σου.
Όπως επίσης είμαι βέβαιη πως ακόμα και αυτό το κάνεις από προσωπική σου φιλαρέσκεια και επιβεβαίωση ώστε να αποσπάς τα θετικά σχόλια μερικών από εμάς.
Δυστυχώς, για μένα είσαι αναγκαίο κακό και γι αυτό πολλές φορές έχω αδιαφορήσει για τα γραφόμενά σου.
Στην ηλικία σου θα έπρεπε να σε διακατέχει μεγαλύτερη ωριμότητα και να γνωρίζεις πως η ειρωνεία σε κάνει αντιπαθή και ενοχλητικό. Ευτυχώς για σένα, εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί καλοπροέραιτοι άνθρωποι και βλέπουν μόνο το έργο που προσφέρεις. Ναι, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό.
Η έπαρση όμως που σε διακατέχει είναι μεγαλύτερη ακόμα και από τις ποσότητες φαγητού που κατανάλωνες. Ίσως τελικά ο δακτύλιος και η ασφάλεια που προσφέρει να βγάζει από μέσα σου, τον κρυμμένο εαυτό σου που καλά έκρυβες ώστε να γίνεσαι αρεστή από το περιβάλλον σου μιας και είχες εσύ η ίδια απορρίψει τον εαυτό σου.
Κάτι που σε ενοχλεί όταν κάποιος άλλος με 50 κιλά επιπλέον δεν το κάνει, ενώ σε αντίθεση με σένα, νιώθει αρεστός και συμπαθής.
Τελικά μάλλον είχε δίκιο κάποιο άλλο μέλος, δεν θυμάμαι nick, που είχε πει ότι μερικοί θα έπρεπε να κάνουν δακτύλιο στο μυαλό και όχι στο στομάχι.
Με συγχωρείτε για το ύφος, αλλά μόνον αν μιλήσει κάποιος την γλώσσα της bionic μπορεί να κάνει μαζί της κουβέντα.
Γιατί ίσως να πιστεύει πως είναι η μόνη που μπορεί να μιλά όπως μιλά.
ν αγιασει ο στομας σου κοριτσακι μουQuote:
Originally posted by WeepingMoon
Bionic, νομίζω πως αυτή που είναι στον κόσμο της είσαι εσύ και δυστυχώς για εμάς, στον κόσμο αυτό βασιλεύει κακία σε υπέρτατο βαθμό.
Πληροφοριακά, μπορείς να πάρεις την συσκευασία του Cadbury light και του ΝΟΥΝΟΥ light και να δεις πως αυτό που πρότεινα δεν ξεπερνά τις 120 θερμίδες. Μπροστά σε μια σοκολάτα, σε στιγμή που θες ένα γλυκό οποσδήποτε, σαφώς και είναι ανώδυνη λύση.
Θα το γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας άλλωστε, όταν αυτά που κατά καιρούς λες ότι έχεις φάει, δεν τα έχω φάει ούτε σε μια εβδομάδα, που ποτέ δεν με έπιανε εβδομαδιαία λαιμαργία. Αναρωτιέμαι τι μέγεθος είχε το στομάχι σου πριν βάλεις τον δακτύλιο.
Τις ειρωνίες και τις εξυπνάδες σου, καλύτερα θα ήταν να τις κρατήσεις για προσωπική σου χρήση και για τους ανθρώπους που σε ανέχονται. Εδώ μέσα είναι forum και το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει ως μέλος αυτού είναι να υπάρχει φιλικό κλίμα, κάτι που ουδέποτε δεν έμαθες πως τηρείται μιας και παντελής έλλειψη τρόπων σε χαρακτηρίζει και ήταν το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα πριν ακόμα γραφτώ.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια ατάκα της sad μετά από άλλες προσβολλές σου: «Το πάχος σου σε έκανε έτσι;»
Μπορεί να προσφέρεις πολλές πληροφορίες με όσα γράφεις, αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση κατ' εμέ δεν είναι ελαφρυντικό για την απαράδεκτη συμπεριφορά σου η οποία περιέχει ειρωνεία σε βαθμό που καθιστά μερικές φορές αδύνατο να διαβάσω τα posts σου.
Όπως επίσης είμαι βέβαιη πως ακόμα και αυτό το κάνεις από προσωπική σου φιλαρέσκεια ώστε να αποσπάς τα θετικά σχόλια μερικών από εμάς.
Δυστυχώς, για μένα είσαι αναγκαίο κακό και γι αυτό πολλές φορές έχω αδιαφορήσει για τα γραφόμενά σου.
Στην ηλικία σου θα έπρεπε να σε διακατέχει μεγαλύτερη ωριμότητα και να γνωρίζεις πως η ειρωνεία σε κάνη αντιπαθή και ενοχλητικό. Ευτυχώς για σένα, εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί καλοπροέραιτοι άνθρωποι και βλέπουν μόνο το έργο που προσφέρεις. Ναι, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό.
Η έπαρση όμως που σε διακατέχει είναι μεγαλύτερη ακόμα και από τις ποσότητες φαγητού που κατανάλωνες. Ίσως τελικά ο δακτύλιος και η ασφάλεια που προσφέρει να βγάζει από μέσα σου, τον κρυμμένο εαυτό σου που καλά έκρυβες ώστε να γίνεσαι αρεστή από το περιβάλλον σου μιας και είχες εσύ η ίδια απορρίψει τον εαυτό σου.Κάτι που σε ενοχλεί όταν κάποιος άλλος με 50 κιλά επιπλέον δεν το κάνει, ενώ σε αντίθεση με σένα, νιώθει αρεστός και συμπαθής.
Τελικά μάλλον είχε δίκιο κάποιο άλλο μέλος, δεν θυμάμαι nick, που είχε πει ότι μερικοί θα έπρεπε να κάνουν δακτύλιο στο μυαλό και όχι στο στομάχι.
Με συγχωρείτε για το ύφος, αλλά μόνον αν μιλήσει κάποιος την γλώσσα της bionic μπορεί να κάνει μαζί της κουβέντα.
Γιατί ίσως να πιστεύει πως είναι η μόνη που μπορεί να μιλά όπως μιλά.
σας ευχαριστώ που μου πλέξατε το εγκώμιο τόση ώρα!!:D
2sweet2b4go10 και
WeepingMoon εισαστε απαραδεκτες και οι δυο να μιλατε ετσι για την bionic .απο τοτε που μπηκατε ολο τσακωνοσαστε
και εχετε χαλασει το φορουμ και οχι η bionic .εμεις περνουσαμε μια χαρα χωρις εσας.....
Καλή μου μάλλον μπερδεύεσαι. Με την bionic μια και μόνο φορά είχα κάποια διαφωνία. Συγκεκριμένα, εκείνη είχε μαζί μου και με προσέβαλλε, δίχως να έχει το δικαίωμα να το κάνει.Quote:
Originally posted by bera
2sweet2b4go10 και
WeepingMoon εισαστε απαραδεκτες και οι δυο να μιλατε ετσι για την bionic .απο τοτε που μπηκατε ολο τσακωνοσαστε
και εχετε χαλασει το φορουμ και οχι η bionic .εμεις περνουσαμε μια χαρα χωρις εσας.....
Ως εκτούτου, καλό θα ήταν να λες κάτι που να είναι ακριβές.
ʼλλωστε, αποδείξεις στο forum υπάρχουν από τα γραφώμενά μας, και τα δικά μου, σε περίπτωση που θέλεις να το εξακριβώσεις είναι ακριβώς εδώ.
Αν βρείς αυτο το «απο τοτε που μπηκατε ολο τσακωνοσαστε και εχετε χαλασει το φορουμ και οχι η bionic» δείξε τό μου και μένα. :)
Όσο για το αντίθετο, έχω πολλά παραδείγματα. ;)
Για να μην λέμε ό,τι θέλουμε. ;)
παιδιά έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ας ανεβάσουμε πάλι το επίπεδο του forum σας παρακαλώ!!!!!! Είναι κρίμα όλο αυτό!!!!!! Ειλικρινά διαπίστωσα πως σήμερα με όλα αυτά απογοητεύτηκα πάρα πολύ σε βαθμό να μη μου κάνει κέφι να επισκεφτώ το forum για να μοιραστώ μαζί με όλους σας τις σκέψεις μου.......... και το έχω ανάγκη αυτό, έχω ανάκγη τις απόψεις όλων σας μηδενός εξαιρουμένου γιατί μου είναι σημαντικές, πιστέψτε με όπως και όλοι νομίζω εδω!!! Οπότε ας βάλουμε μία τελεία και ας γυρίσει επιτέλους αυτή η σελίδα!!! Σας ευχαριστώ!!!!!
άστες Βέρα.. δεν πειράζει.. δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε αυτά που γράφουν... :D
και καλα κανεις γιατι αξια τους δινεις οταν μιλας μαζι τους..
Ειρήνη ημίν...
Απαντώντας στη Λίνα θα ήθελα να ομολογήσω και δεν ντρέπομαι γι' αυτό γιατί ότι ο λόγος που έφτασα στα 114 κιλά ήταν σίγουρα όλες αυτές οι αυτοκαταστροφικές μέρες που μένοντας μόνη στο σπίτι, έσπευδα στο ζαχαροπλαστείο και κατέβαζα απο τα ράφια παγωτά και προφιτερόλ παράγγελνα σουβλάκια και καθόμουν στην τηλεόραση και τα τσάκιζα γιατί μπροστά στην οικογένειά μου κοιτούσα να μη δίνω δικαιώματα... γιατί στην πραγματικότητα δεν άντεχα τις ματιές του συζυγού μου... ή μήπως τη γκρίνια της μητέρας μου... ότι κι αν ήταν χωρίς καμία δικαιολογία.. το έκανα. Λες και ήθελα να τιμωρήσω τον εαυτό μου και να τον αποκλείσω από τα πάντα...
Γιαυτό και πήρα αυτή τη ριζοσπαστική και δραστική απόφαση της χειρουργικής επέμβασης. Αφού λοιπόν εγώ δεν μπορώ να συγκρατηθώ ας το κάνει το στομάχι μου για να με προστατεύσει... Όμως κάνοντας μια τέτοια προσπάθεια πρέπει να ξεριζώσουμε από το μυαλό μας ότι ο μόνος τρόπος για να νιώσουμε ικανοποίηση είναι το φαγητό. Δεν είναι τα γλυκά που θα μας απαλύνουν τη ψυχή μας. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα ήταν καλύτερο να αναζητήσουμε όλοι μαζί τρόπους που θα μπορούσαν να μας δώσουν αυτή την ικανοποίηση που πέρναμε μέχρι τώρα από το φαγητό.
Όσο αναφορά την αντιπαράθεση, πιστεύω ότι όλοι δικαιούνται να έχουν διαφορετική γνώμη από μας και οφείλουμε να τη σεβαστούμε.
Η ειλικρίνια όμως επιβάλεται αν θέλουμε να βρούμε λύση στο πρόβλημά μας... Και δεν είναι ανάγκη να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον αλλά ούτε και να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Εξάλλου το πολύ νερό δεν είναι εφεύρεση της bionic αλλά εκατοντάδων μελετών από αξιόπιστους επιστήμονες. Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα όχι καταναγκαστικά αλλά επειδή μας κάνουν καλό.
Όσο για την αυτοπεποίθηση των παχουλών, εγώ προσωπικά τη θαυμάζω και χαίρομαι γιαυτούς.
Γιατί εγώ που δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου στο καθρέφτη και αυτοσαρκάζομαι ότι την επόμενη φορά θα αγοράσω ρούχα όχι από μαγαζι ενδυμάτων αλλά από τον Χυτήρογλου τι κατάλαβα ;;; Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι απέκτησα ένα σωρό αυτόάνοσα νοσήματα γιατί ο ίδιος μου ο εαυτός δεν μπορεί να με ανεχτεί... άρα τι είναι πράγματι καλύτερο;;;
Ήθελα να συμπληρώσω αν δεν έγινα σαφής ότι καλό είναι να ακούμε ειλικρινείς γνώμες όπως της bionic παρά να μας κοροϊδεύουνε πίσω από την πλάτη μας... Όπως επίσης όταν μιλάω για το νερό ότι δεν είναι δική της επινόηση εννοώ ότι η κοπέλα (bionic) παει να μας βοηθήσει με τις γνώσεις της και μερικοί νομίζουν ότι είναι δικές της θεωρίες. Κάνε δηλ. το καλό και βρες και το μπελά σου.Quote:
Originally posted by dora
Ειρήνη ημίν...
Όσο αναφορά την αντιπαράθεση, πιστεύω ότι όλοι δικαιούνται να έχουν διαφορετική γνώμη από μας και οφείλουμε να τη σεβαστούμε.
Η ειλικρίνια όμως επιβάλεται αν θέλουμε να βρούμε λύση στο πρόβλημά μας... Και δεν είναι ανάγκη να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον αλλά ούτε και να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Εξάλλου το πολύ νερό δεν είναι εφεύρεση της bionic αλλά εκατοντάδων μελετών από αξιόπιστους επιστήμονες. Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα όχι καταναγκαστικά αλλά επειδή μας κάνουν καλό.
Όσο για την αυτοπεποίθηση των παχουλών, εγώ προσωπικά τη θαυμάζω και χαίρομαι γιαυτούς.
Από την άλλη όταν εσεις τα παίρνετε στο κρανίο.. μιλάτε με το σις και με το σας;;;;;
Ή μήπως υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας που έπαθε ανεμογκάστρι και πήρε τα κιλά... Σίγουρα με άπειρες ατασταλίες..... αλλά δέχομαι το γεγονός ότι ο καθένας το έκανε για διαφορετικούς λόγους...
Όσο αναφορά τις επιδόσεις μου στο κρεβάτι εμένα προσωπικά προτιμώ να τις κρίνει ο άνδρας μου... και όχι εγώ η ίδια ... δεν χρειάζομαι διαφήμιση.... ούτε οδηγίες..... δόξα το Θεό το κατέχω το πράγμα.....
Τέλος πάντων εδώ επικοινωνούμε για να κατευνάσουμε τις ανησυχίες μας και να πληροφορηθούμε καλύτερα βοηθώντας η μια την άλλη. Αρκετό στρες περνάμε δε χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας....
Γιαυτό πιστεύω ότι δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται...
Καλησπερούδια σας κυρίες και κύριοι!!!
Σίγουρα ο τίτλος του θέματος μας ταιριάζει "γάντι" (μεγάλο XXL) !!!!
Καλέ βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και όλα θα πάνε μια χαρούλα. Και συμπαράσταση θα χουμε ο ένας από τον άλλον και βοήθεια για την αντιμετώπιση των κακοτοπιών και απαντήσεις στις απορίες μας και πάνω απ' όλα σεβασμό και εκτίμηση σε όλους που καταθέτουν τις σκέψεις, τις απορίες ,τις συμβουλές, τις αντιρρήσεις ,τις κρίσεις και τις επικρίσεις τους.
Δεν πάω καλά , δεν πάς καλά, δεν πάει καλά, δεν πάμε καλά, δεν πάτε καλά και δεν πάνε καλά !!!!!
Με όλα αυτά που βλέπω και διαβάζω με κάνετε να γελάω, να προβληματίζομαι, να ανησυχώ και συγχρόνως να θέλω να δω περισσότερα ποστάκια με καλοπροαίρετα μηνυματάκια και με κακοπροαίρετες παρατηρήσεις!!!
Αααααα σίγουρα δεν πάω καλά!!!!!!
Να'στε όμως όλοι καλά μου φτιάξατε την διάθεση σήμερα λίγο πολύ άντε καλό μου κουράγιο βλέπω τη ζυγαριά μου να κατεβαίνει και το καλοκαίρι να ρχεται ...... και να πλησιάζει και η μέρα της περίδεσής μου!!!!
Φιογκάκι έχουμε ραντεβού σε ένα μήνα !!! Ως τότε ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΛΑ!!!!
Φιλάκια