έχουμε έναν επειζώντααα... έντεκα οχτώω ογδόοντααQuote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
.
Printable View
έχουμε έναν επειζώντααα... έντεκα οχτώω ογδόοντααQuote:
.
χαχαχαχαχαχαχQuote:
Originally posted by sad
Κορίτσια αφήστε τα μίση... και πιάστε το....
να-το-πω-να-μη-το-πωωωωω?????
θα σου λεγα τι να πιασεις εσυ...εχεις λυσσαξει :):):)
οταν ειδα το "πουλι" σου χθες μου φυγε το πληκτρολογιο, αλλα δεν το σχολιασα γιατι ησουν ταλαιπωρημενη :)
Quote:
χαχααχαχαχχαχαχααQuote:
Originally posted by 2good2btrue
2sweet2b4go10......... με κούρασες!!!!! Μα την αλήθεια πιά!!!!!!!!!!!
Δεν θέλω να ξεκινήσω αντιπαράθεση μαζί σου γιατί δεν με αφορά να το κάνω. Και αν νομίζεις πως εγώ προσωπικά νομίζω πως εδώ είναι τα bodyline να σου θυμίσω πως ναι... εχω περάσει και από εκει..... αλλά πριν από 3 εβδομάδες χειρουργήθηκα!!! νομίζεις λοιπόν εσύ τώρα ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ!!!!! Σε παρακαλώ πολύ ................... αντε γιατι θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους που δε δίνω το δικαίωμα σε κανέναν μα σε κανέναν λέμε να μου τους αμφισβητήσει!!!! Λοιπόν τέρμα .......... ως εδώ γιατί έχει καταντήσει κουραστικό, άνευ επιπέδου και ειλικρινά χωρίς κανένα νόημα όλη αυτή η ιστορία!!!!!!
Τουλάχιστον θα σε παρακαλέσω να προσπαθήσεις αν θέλεις τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις να τις συζητήσεις αλλού (όπως πολύ σοφά έπραξε και ο Nido και το μετέφερε!!!) εδώ έχουμε κοινό πρόβλημα όλοι και ψάχνουμε να βρούμε πρακτικές λύσεις στο πρόβλημα μας!!!!!!!!!
Και συνειδητοποίησε επιτέλους ότι η πλειοψηφία εδώ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ BIONIC!!!!! χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει και εσένα!!! μπορεις να το καταλάβεις αυτό;;;;;
Καλη σου μέρα και πιο παραγωγική σου εύχομαι!!!!!
μη ταραζεσαι, κανεις ρυτιδες και χαλας και την υγεια σου
αν κουραστηκες μπορεις να πας να ξεκουραστεις, δεν σε υποχρεωσε κανεις να γραψεις, αλλα εισαι ευπροσδεκτη..δε φανταζομαι ομως να εχεςις την απαιτηση να μη σου απανταμε...
ολοι σχεδον εχουμε περασει απ τα μποντιλαιν και γιαυτο το ανεφερα..εδω δεν ειναι ακτι τετοιο, κι οπως εσυ δινεις το διακαιωμα στον εαυτο σου να λεει στους αλλους οτι ισως να ειναι σε λαθος μερος, ετσι κι οι αλλοι μπορει να πιστευουν το ιδιο για σενα και να στο λενε (για δες το κι ετσι)
το τερμα μπορεις να το πεις στον εαυτο σου αν δεν ενδιαφερεσαι γι αυτη τη κουβεντα, το τι κανω εγω δεν σε αφορα..αλλα δε βλεπω να τερματισες τιποτε...
συμφωνω απολυτως με τη μεταφορα του τοπικ απο τον νιντο και επαυξανω..κι εγω εδω το συζηταω, να σου θυμισω οτι δεν ειναι καν δικο μου ποστ ε?ειναι των διαδηλωτων υπερ μπαιονικ:) (αστειο) :)
οι πλειοψηφιες ποτε δεν με ενδιεφεραν καλη μου 2γκουντ...εδω ατυχησες..με ενδιεφεραν ανεκαθεν οι φωτεινες μειοψηφιες....
κι εγω θελω την μπαιονικ στο φορουμ...κι εσενα και ολους...απλα δεν της αναγνωριζω ρολο μπατσου στο ποιος μενει και ποιος φευγει την θεωρω ισοτιμο μελος με τον καθενα που εχει γραψει εστω και ενα μονο ποστ...περαν τουτου ουδεν..καλο σου απογευμα
Οπως λέει και η Sad......να απαντήσω να μην απαντήσω να απαντήσω να μην απαντήσωωωωω οχι δεν θα απαντήσω γιατί πραγματικά κουράστηκα και βαριέμαι κιόλας.....δεν αξίζει!!!!!!!