Originally posted by DaCtylios
Quote:
αυτός ο ιστότοπος ήταν dead πριν μπουν κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα και του δώσουν ζωή. ο ιστότοπος αυτός απέκτησε ζωή και επισκεψιμότητα όταν κάποιοι άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
κατέθεταν την ψυχή τους εδώ μέσα.
kai ipsothike sta ipsi i episkepsimotita molis mpike i bio-mounic kai arxise na ta xonei se autous ou ONTOS katethetan tin psixi tous edo mesa... :roll: koita na deis kati pragmata! :roll:
Quote:
επίσης σε δεδομένη στιγμή ο ιστότοπος αυτός δεν με σεβάστηκε κρατώντας δήθεν αποστάσεις. Πριν τον εγκαταλείψω με είχε εγκαταλείψει αυτός.
snif snif.... :(
Quote:
γιατί η δική μας προσπάθεια είναι αυστηρά προσωπική
... ego ksero pos ta forums den einai prosopika.... einai gia na mpenei mesa kosmos kai na "katathetei tin psixi tou" zitontas boithia kai sizitontas orismena pragmata me alla atoma....
an thelate kati prosopiko, as milousate sto til.....
Quote:
έχουμε κάνει τόση "δουλειά" στο eatingdisorders, τα μηνύματα μας είναι και θα παραμείνουν εδώ, που μάλλον το
eating disorders μας χρωστά κι όχι εμείς σε αυτό!
sas (sou kalitera) xrostaei to oscar tis pio striglas-denmenoiazeiiapopsisou-lesmalakieskaimouxalastinimera user tou forum mias kai "ta minimata sas", kiria mou (leme tora) einai olo tsakomoi kai loipes
malakies...
Quote:
δεν υπάρχει κανένα μυστήριο λοιπόν, ενημερώθηκαν αμέσως οι άνθρωποι που είχαν καθημερινά επαφή και που μοιράζονταν τις εμπειρίες τους κάθε μέρα.
a.k.a. i klika mas
Quote:
και στην τελική αποφασίσαμε να γράφουμε σε ένα χώρο εντελώς δικό μας, αλλάξαμε απλώς παραλία, θα παρεξηγηθεί ο Σχοινιάς επειδή θέλω να κάνω μπάνιο τώρα στο Καβούρι??
e ante sto gamimeno to Kabouri sou kai ase mas emas ston Sxinia mas na apolambanoume to mpanio mas xoris axinous kai tsouxtres
Quote:
ε και δεν χαίρεσε βρε Σόνια μου τώρα που απαλάχθηκες? και από την φλυαρία μου και από την εμπάθεια μου!
εγώ να δεις... βαρέθηκα να με βρίζουν βαρέθηκα την κάθε άσχετη σαν και σένα και την 2myass να μου χαλά την διάθεση κάθε πρωί.. βαρέθηκα να χάνω τον χρόνο μου κατά τον γελοίο τρόπο που θέλει αυτή
και οι όμοιες της..
κάτι weeping moon κάτι aggeloydakia. κάτι κομήτες σαν και σένα! που γράφουν μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα
ή ποτέ! στο πνεύμα της ..ποιότητας χαχα ή στο ότι δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό να πείτε σε αυτό που με ενδιαφέρει!
και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να χάσω βάρος.. ας είναι καλά οι άνθρωποι που με πίστεψαν και είναι σαφώς περισσότεροι
από εσάς τους κομήτες! είναι οι άνθρωποι που με στηρίζουν ΚΑΘΕ μέρα στην προσπάθεια μου!
γι αυτό πίστεψε με.. με ανακούφιση έφυγα από το φόρουμ της ποιότητας..
am de pou apalaxtike..... pali edo eisai kai pali mas ta prizeis me tis klasikes malakies-klapses sou
emathes kai tin leksi komitis e? mpraaaabo "koritsi" mou.... ante na proxoriseis kai stin leksi "komitatzis"... (i epomeni tis leksis "komitis" sto leksiko)
Quote:
Φυσικά πως είναι δυνατόν! αλλά αποφάσισες να μιλήσεις όταν
η επισκεψιμότητα αυτού του φόρουμ έπεσε κατακόρυφα!
μόνο τότε ασχολήθηκες μαζί μας! μόνο τότε μας πρόσεξες!!
τόσο καιρό είμασταν τα πιονάκια σου για να τσιμπάς πελατάκια για το μαγαζάκι σου. Αυτά που αποκαλείς Group Therapy! μέχρι τότε ήταν καλά!
NAI GIAGKO DRAKO! POU EISOUN TOSO KAIRO POU I OIKOGENIA SOU SE XRIAZONTAN? I BIRNA SE EIXE TOSO ANAGI! KAI O SKILOS MAS EXEI NA FAEI KAIRO TORA...... POU EISOUN GIAGKO DRAKO?!
I TANIA EXEI NA PAEI STO KOLONAKI GIA KAFE AKOMA PIO POLI KAIRO......
POU EISOUN GIAGKO DRAKOOOOOOOOOO????? POU EIIIIIIIIISOUUUUUUUNNNNNNNNN!!?!!?!!!??????????
Quote:
φυσικά εννοώ εσένα! και σε θεωρώ ανεπαρκή τόσο στον τομέα της ψυχολογίας με την ατυχή περιγραφή του ατόμου μου όσο και σαν admin μιας και τόσους μήνες είσαι ΑΠΩΝ από εδώ μέσα! όταν
γίνονται σημεία και τέρατα και συ το παίζεις κουκουρούκου και δεν τρέχει τίποτα!
den to kserame pos tha prepei na pernoun oloi meros sto paralirima tis malakias pou se diakatexei kai ta kaneis lampogialo sto forum auto opote kapoios exei antitheti apopsi, or oreksi apo sena.
admin ienai o anthropos, den einai i tatiana na asxoleite me to poia kariola bionic malose me poion xristi kai na kanei ton eisagelato meta...
Quote:
προτιμώ να μπω σε ένα φόρουμ που τίμια ξεκάθαρα και με συγκεκριμένη αιτιολόγηση θα με έκανε Ban παρά να παραμείνω σε ένα φόρουμ τόσο μα τόσο βουτηγμένο στην υποκρισία!
dld thes na se kanoun kai ban tora? re nido..... kane tin xari stin koritsaki... :p :roll:
Quote:
πότε συμμετείχες στην οποιαδήποτε συζήτηση μέσα σε αυτό το φόρουμ?
opou "sizitisi" enoeis tous tsakomous sou me ta alla meli?
Quote:
η απαξίωση σου για τον δρόμο που ακολούθησα ήταν και είναι προφανής!
poia apaksiosi mori kariola? pou eides ton anthropo na milaei apaksiotika gia ton "dromo pou akolouthises"? isa isa pou esi milas etsi gia ton "dromo pou akolouthise" o nido..
dld apokliete na iparxoun anthropoi pou aisthanontai kalitera kai "allazei i zoi tous" opos les, me tin psixanalisi kai ta group therapy e? alla ti leo... i bionic eisai.... poios einai o opoiosdipote allos pou tha exei
antitheti apopsi me sena? malakies leei.. standar..... den to sizitame....... re ton malaka... eides pos milaei? akous ekei... tsk tsk tsk.....
Quote:
άσε μας ρε νίντο! χρησιμοποίησα το u2u για να στείλω μηνυμα για το φόρουμ στα παιδιά!
σιγά την συνωμοσία!! δικοί μου φίλοι ήταν όχι δικοί σου!
υπόγεια και κρυφά!... ψυχολόγε μου εσύ!
ase mas re bio-mounic! to na stelneis pm se diafora "kolitaria" sou den einai diafimisi dld e? to na ekanes ena topic einai diafimisi, akai den thes kati teteoio esi... fisika... etsi tha mazeutoun kai autoi pou den
goustareis kai tha sou kanoun ton daktilio tsourekia me tis "anorimotites" kai tis "blakies" tous kai tis "klapses" tous... Administrator mou esi!