Quote:
Originally posted by femalethess
kleanthi,
είπες "μια ενδεχόμενη υπεραναλυτική νοητικώς διαδικασία δε θα μου κάνει καλό.Μάλλον θα διογκώσει τις αρνητικές μου σκέψεις και θα με κάνει να λυπηθώ ακόμα πιο πολύ..."
η δική μου άποψη είναι οτι δε χρειάζεται να πεις "τώρα θα μιλήσω με τον εαυτό μου και θα ψάξω τα κατάβαθα του"
η συζήτηση με τον εαυτό μας γίνεται σε στιγμές που τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνουμε οτι το κάνουμε.γίνεται απο μόνη της όταν δεχόμαστε απο το περιβάλλον μας τα κατάλληλα ερεθίσματα!
ούτε κι εγω έκανα κάτι τέτοιο στο βαθμό που το περιγράφεις...
το θέμα είναι να αρχίσουμε να κάνουμε στη ζωή μας αυτό που ΕΜΕΙΣ θέλουμε!χωρις ταμπού και χωρίς αναστολές όταν αυτά που θέλουμε να κάνουμε δεν βλάπτουν κανέναν.
πχ επιλέγεις το ντύσιμο που ΕΣΥ και το γουστάρεις όσο και αν αυτό δεν πάει ούτε με τη μόδα ούτε με το περιβάλλον σου,επιλέγεις ΕΣΥ το σύντροφο που θα έχεις δίπλα σου είτε είναι πολύ μικρός , είτε πολύ μεγάλος , είτε gay είτε straight χώρις να νοιαζόμαστε για το τι θα πουν οι άλλοι.
κάνεις πράγματα που βγαίνουν απο μέσα σου ελεύθερα και γνήσια όπως τα κουβαλάει ο καθένας μας.είσαι ο εαυτός σου μακριά απο κάθε στερεότυπο!
έτσι μόνο καταφέρνεις να τον αγαπήσεις και μόνο τότε αξίζει να τον αγαπήσεις.αν ζεις μια ζωή μέσα σε όρια και χρόνους , στα πρέπει και δεν πρέπει τότε δεν αγαπας εσενα και δε νοιάζεσαι για σένα.
έτσι τα βρίσκεις με τον εαυτό σου! με πράξεις και όχι με σκέψεις και φιλοσοφίες!!!!
Σε μερικά σημεία από αυτά που γράφεις συμφωνώ...αλλά σε άλλα...