Quote:
Originally posted by marmade
να σας κάνω μία ερώτηση;;;
τί γίνεται όταν από τη μία θέλεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους που θεωρείς ότι πραγματικά σε αγαπούν αλλά διστάζεις όταν έρχεται γη ώρα να το κάνεις γιατί φοβάσαι την αντίδρασή τους;;; Εγώ ξέρω ότι οι δικού μου με αγαπούν, οι γονείς μου και το αγόρι μου εννοώ αλλά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι για να τους μιλήσω για τη βουλιμία. Από τη μία δεν θέλω με τίποτε να τους στενοχωρήσω και από την άλλη νομίζω ότι θα αντδράσουν είτε υστερικά είτε με το να με παρακολουθηούν ανά πάσα στιγμή μήπως και φάω παραπάνω, μήπως πάω στην τουαλέτα και αργήσω να βγω.....και τελικά νιώσω να με πνίγει η κατάσταση αυτή. Μπορεί πράγματι να εκπλαγώ από την αντίδρασή τους αλλά επειδή το έχω σκεφτεί τόσες φορές και έχω πλάσει τόσα και τόσα σενάρια μέσα στο μυαλό μου, τελικά κάτι με αποτρέπει από το να ανοιχτώ και προτιμω να το περνώ μόνη μου, με την ψυχολόγο. Βέβαια θα πρέπει να πω ότι όταν ξεκίνησα τις συνεδρίες της ξακαθάρισα ότι αν με πιέσει ναμιλήσω στους δικούς μου, θα αναγκαστώ να σταματήσω.... και μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει αλλά μου τονίζει πόσο σημντική είναι η επικοινωνία με τους γύρω μου. Και ίσως τελικά να έχει δίκιο αυτός που είπε ότι οι βουλιμικοί δεν βγάζουν από μέσα τους τον πόνο παρά τον σπρώχνουν πιο μέσα με το να μπουκώνονται στο φαγητό
νομιζω οτι δεν χρειαζεται να αντιμετωπιζεις τους δικους σου ως ενα σωμα-μια ψυχη....