-
Sosad δεν ειναι λογος αυτος να μη θες να δεις ειδικο γιατι φοβασαι μη σου γραψει χαπια.Αν εσυ δε θες να τα παρεις κανενας δεν μπορει να σου τα επιβαλλει!!
Αν συνεχιζεις να εχεις αυτον τον φοβο μπορεις να πας σε εναν ψυχολογο που δεν μπορει να συνταγογραφησει φαρμακα.
Αν νιωθεις οτι χρειαζεσαι μια βοηθεια ειδικου μη δισταζεις...μπορει να ειναι σωτηρια...
-
kassi εχει και τ ασχημα του ομως γιατι εχω θυμιθει τα παιδικα μου χρονια και τα χω παρει με τους γονεις μου παλι
πραγματα που προσπαθησα πολυ να τα ξεχασω
και τι να μου πουν κι αυτοι πια
γεροι ανθρωποι
αυτα ξερανε αυτα κανανε!!!!
εμενα μου μηναν τα κουσουρια
αλλα θα ξημερωσει και για μας
που θα παει ρε παιδια
http://ticker.7910.org/wg__78__01ZV0...WSBUSEVSRQ.gif
-
ευχαριστουμε γλυκο μας γουρουνακι για τη συμπαρασταση
και ανταποδιδουμε
http://ticker.7910.org/wg__78__01ZV0...WSBUSEVSRQ.gif
-
Τζενακη το καταλαβαινω οτι τα παιρνεις με τους γονεις σου γιατι με την ψυχοθεραπεια την περασα και εγω αυτην την φαση..Το δυσκολο της υποθεσης ειναι αφου αναγνωρισεις τα λαθη τους και τους αποδωσεις τις ευθυνες που τους αναλογουν να καταφερεις να τους συγχωρεσεις αληθινα!μονο ετσι λυτρωνεσαι...Το ξερω οτι ειναι πολυ δσκολο,τουλαχιστον εγω παλεψα πολυ με αυτο και ακομα παλευω αλλα ειμαι σε πολυ καλο δρομο και νιωθω πολυ πιο απελευθερωμενη...
-
μπραβο ρε κοριτσαρα
ετσι γερα
καπου θα βρουμε μια πορτα να βγουμε απ το λαβυρυνθο
παρεπιπτοντος, εχω να κανω βουλιμικο εδω και 3 εβδομαδες
εχω πολλες ελπιδες για το καλοκαιριιιιι
οσο για τους γονεις μου παρ ολο που ειναι μεγαλοι σε ηλικια
ακομα μαλωνουνε και με βαζουνε στη μεση
ειναι πολυ κουραστικο
να προσπαθεις να στηριξεις ψυχολογικα αυτους που θα πρεπε
να στηριζουν εσενα
-
sosad που εισαι με κανεις και ανησυχω
πες κατι βρε παιδιιιιι
-
Καλα βρε Τζενη μεσα στο μυαλο μου εισαι??Απο μικρη ενιωθα οτι εγω ημουν ενηλικας και οι γονεις μου παιδια...Ρε γμτ τα πηγαινα πολυ καλα και εγω με τα βουλιμικα ειχα 2 βδομαδες να εχω και πηρα τα πανω μου αλλα χτες εφαγα κατα τις 10 μιση πατατοπιτα και στις 1 το βραδυ 4 ντοματες και 3 φετες ψωμι για τοστ που ηταν εκτος προγραμματος...
-
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ...
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ...
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΣΑΝ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ!
-
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΜΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ
ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΛΙΓΕΙ ΣΑ ΠΥΘΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ
ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΜΕ ΚΟΒΕΙ
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΑΧΑ ΥΦΟΣ
<ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΟΡΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ>
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΧΕ ΚΑΝΕΙ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ;;
-
Να το αποδεχθείς. Όσο και να μεγαλώσουν ή να μεγαλώσεις δεν αλλάζουν.
-
-
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΧΑΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΝΙΩΘΩ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ..ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!
-
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ , ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ;
ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ, ΜΉΠΩΣ ΦΩΡΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ;;;
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΕΝΗ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΩς ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΑΖΛ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΤΣΙ??
ΕΣΥ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?
-
ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ
ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ
Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΣ Η ΑΓΑΠΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ