Δεν έχω κάνει κίνηση με τον ψυχολόγο ακόμα. Περιμένω μια οικονομική ανάταση γιατί τον τελευταίο καιρό η τσέπη μου αδειάζει με το που την επισκέπτεται ο μισθός
Printable View
Δεν έχω κάνει κίνηση με τον ψυχολόγο ακόμα. Περιμένω μια οικονομική ανάταση γιατί τον τελευταίο καιρό η τσέπη μου αδειάζει με το που την επισκέπτεται ο μισθός
Θα βρεθει λυση για ολα σιγα σιγα.
Ευχομαι εσυ να μπορεσεις καποια στιγμη να μπορεσεις να πας,για να σε βοηθησει.
Και μετα εσυ με την σειρα σου θα βαλεις τα πραγματα σε μια ταξη ,πανω σε καινουργια βαση που πρωτα εσενα θα βοηθα και μετα τον η τους αλλους.
ΦΙΛΙΑ!!!!!
Μπραβο Ελπιδα για την αλλαγη διαθεσης!!!
Μπραβο Ελπιδα που πηρες αποφαση για καινουργιο ξεκινημα!!!
Να θεωρησω οτι η επισκεψη στην κρητη πηγε καλα?!Και οτι εκει εγινε το μεγαλο ΚΛΙΚ!!?
Μπραβο την κρητη που αλλαζει διαθεσεις και ζωες!!!
Περιμενω νεα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Αχ! Σε ευχαριστώ?. Μακάρι να κρατήσει αν και είμαι αισιόδοξη.
Ναι πήγε καλά η επίσκεψη στην Κρήτη και η επίσκεψη στην παραλία επίσης χαχαχα!!!! Επιτέλους έβγαλα από μέσα μου πολλά πράγματα, μπορεί ο χωρισμός να ήταν για κάτι άσχετο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσα να μιλήσω για αυτά που ενόχλησαν εμένα και επιτέλους μίλησα ανοιχτά για το διατροφικό μου πρόβλημα. Για όλες τις φορές που έπεφτε η ζυγαριά και με μείωνε για την εμφάνιση μου, για όλες τις φορές που δεν άντεχα την πίεση και έψαχνα άλλους τρόπους για να αδυνατίσω, για τους εμετούς, τα διουρητικά, την αφαγία, την εξαντλητική γυμναστική και για την διαφορά του να στηρίζεις κάποιον και του να τον πιέζεις. Και αισθάνθηκα λυτρωμένη, ανάλαφρη, αισιόδοξη μετά από πολύ καιρό! Πλακώθηκα και στις κρητικές λιχουδιές και στα ξύδια και ζυγίστηκα και ναι ναι ναι είμαι πάλι 69,5 το οποίο σημαίνει ότι είμαι καλύτερα από την τελευταία προσπάθεια απώλειας και όσο και αν πήρα δεν πήρα τόσο που να με ρίξει.. Α και δεν σου πα, δεν την φοβήθηκα την ζυγαριά αυτή τη φορά χαχαχα! Αισθάνομαι υπέροχα, μακάρι να κρατήσει και να φτάσω τους στόχους μου χωρίς να τρελαίνομαι και να κάνω υπερβολές, σιγά σιγά και μόνο για μένα και να περάσω και ένα υπέροχο καλοκαίρι, το δικαιούμαι άλλωστε μετά από τόση δουλειά και τόση ταλαιπωρία. Αχχχ! Τι καλά!
Μπραβο ελπιδα!!!
Καθε εμποδια για καλο !!
Ειδες τελικα που δεν ηταν τοσο φοβερα και τρομερα τα πραγματα?
Και μπραβο που τοπυ τα ειπες επιτελους!!
Να μην νομιζει οτι βγηκε και λαδι!
Ολα θα πανε πολυ καλυτερα τωρα,θα δεις!
ΦΙΛΙΑ!!
μπραβο ελπιδακι..ισως αυτο να ειναι η λυση..να βγαζουμε απο μεσα μας ολα τα αρνητικα συναισθηματα που μας βασανιζουν!..συνεχισε ετσι..!φιλακιαααα
Ελπιδα πως παει?
Νομιζω οτι εισαι καπως καλυτερα.
Τωρα τουλαχιστον τον βριζεις λιγο....
Πες νεα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Βασικά είμαι πολύ καλύτερα από ότι περίμενα... Με τα ΣΚ μου, την ηρεμία μου, μια χαρά... Περιτό να σου πω ότι άλλαξε η διάθεση μου φαντάζομαι. Αλλά μαζί με την αλλαγή διάθεσης έφυγε και ο πανικός και οι κρίσεις, η εικόνα που έχω για την εμφάνιση μου δεν έχει αλλάξει βέβαια αλλά αυτή η προσπάθεια είναι διαφορετική, χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, ήρεμα χαλαρά και αισιόδοξα... Με τον ακατανόμαστο έχουμε κρατήσει επαφές... λίγο οι επικείμενη μετακόμιση του και συνάμα ο καταμερισμός των επίπλων και των υπολοίπων σου και μου (βιβλία, cd & λοιπές μαλακίες), λίγο η νοσταλγία που τον πιάνει τις ώρες που είναι μόνος, λίγο ότι ακόμα λέιπουν πολύ και στους 2 οι ατελείωτες φιλοσοφικές μας συζητήσεις.... αλλά μου είναι πολύ έυκολο να του μιλάω σαν φίλη και πλέον είμαι πολύ πιοι ήρεμη μιας και πλεόν δεν μου προκαλέι άγχος... βέβαια η περίοδος του κραξίματος ήρθε και ήταν και αναμενόμενη και αργησε μη σου πω αλλά ρε παιδι μου πώς να το κάνουμε αυτός ο μετά χωρισμού θυμός είναι λυτρωτικός. Και το κουλό σαν να ξεκόλησε και η γουρούνα μου μετά τον χωρισμό... Αυτό είναι το θέμα μου εμένα και του το είχα πει... Μη με καταπιέζεται, δεν μπορώ να περιορίζομαι εκτός και αν το επιλέξω εγώ!!!
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ
ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM ....EIXE ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΘΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΑ ΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ .
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΠΛΙΔΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ .ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ .ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΠΕΙΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΤΕ .....ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ....ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΗ....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ .....ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ .....ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ......ΒΑΛΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΕ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΕΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΠΕΙΚΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ....ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ .....ΘΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ?
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΡΥΦΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΕΙ Ε?ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΡΕΙΚΕΣ? Ε ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ....ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΑΡΦΚΕΙ Ν ΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ
διαβαζοντας την ιστορια της ελπιδας θυμηθηκα και εγω τον πρωην μου ο οποιος με κριτικαρε πολυ ασχημα για τα κιλα μου και γενικα για το σωμα μου. τοτε βεβαια ημουνα πιτσιρικα και πληγωνωμουνα τωρα καταλαβαινω οτι εβγαζε τα δικα του κομπλεξ και ανασφαλειες για να μην φυγω απο την σχεση. και η μεθοδος της υπτιμησης ηταν πολυ υπουλη και αυτος την χειριζοταν αψογα. δεν κριτικαρε μονο τα κιλα μου αλλα εντοπιζε ολες μου τις αδυναμιες και μου της χτυπαγε και με μειωνε με καθε ευκαιρια.
το αστειο ειναι οτι οσες φορες καταφερνα κατι αυτος αρρωσταινε στην κυριολεξια, πχ θυμαμαι οταν περναγα καποιο μαθημα στο πανεπστημιο που αυτος κοβοταν γινοταν χαμος η μια φορα που παιζαμε trivial με μια παρεα συμφοιτητων και τους ειχα παρει τα σωβρακα ολοι εντυπωσιαστηκαν απο τις γνωσεις μου αυτος επεσε κατω ξερος στην καφετερεια !!!!!!!!
δεν σας κανω πλακα για να τραβηξει την προσοχη και να χαλασει το παιχνιδι μαλιστα οταν πηγαμε στο σπιτι και τον ρωτησα πως αισθανεται αμεσως εγινε περδικι και μου τα εχωσε χοντρα οτι αδιαφορω για την υγεια του και μονο φιγουρα θελω να κανω!!!!!!!
ευτυχώς που τον έκανες "πρώην" natallia.
Ελπιδακι τωρα αραγε που τσαλαβουτας?
Θα καηκες φανταζομαι απο τον καυσωνα.Θα εχεις γινει σοκολατιτσα γαλακτος!!!
Ελπιζω να εφυγες απο την κρητη αλωβητη....
Περιμενω να γυρισεις να μας πεις νεα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!