Τα ραμματα δεν ποναν καθολου.
Οαριστερος ωμος η η πλατη σου μπορει να σε ενοχλει.
Αλλα απ'οτι ειδα θα το κανεις παρασκευη ,οποτε μεχρι την δευτερα δεν θα σε ενοχλει σχεδον τιποτα .
Οποτε μην το αγχωνεσαι VM!!!
Εδω ειμαστε ολοι!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
Printable View
Τα ραμματα δεν ποναν καθολου.
Οαριστερος ωμος η η πλατη σου μπορει να σε ενοχλει.
Αλλα απ'οτι ειδα θα το κανεις παρασκευη ,οποτε μεχρι την δευτερα δεν θα σε ενοχλει σχεδον τιποτα .
Οποτε μην το αγχωνεσαι VM!!!
Εδω ειμαστε ολοι!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!
Εχω νεα!!! Με ειδοπποιησαν απο ΙΚΑ (μαλλον ήταν παρεμβαση καποιου οικογενειακου φιλου γιατρου, οχι οτι μου κανουν χαρη γιατι εχω ωραια ματια!!) ότι μπορώ αν θέλω να περασω επιτροπή στις 28 Ιουνίου, δηλ σε 3 μερες!!! Είπα ναι, φυσικά, οπότε θα εχω νεοτερα αυτη τη βδομαδα. Να πω καλο κουραγιο σε οσους τυχον χειρουργηθηκαν αυτες τις μερες και η αφορητη ζεστη δεν ειναι ο,τι καλυτερο. ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Μπραβο vm!!
Ητυχη βοηθα τους τολμηρους!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
Πήρα την έγκριση οεο!!! Μετά από την Ιερα Εξέταση ένος γιατρού - μέλους επιτροπής πήρα την έγκριση και περιμένω να κλείσω ημερομηνία εισαγωγής. Εχω να καταγγείλω τα εξής: 1. ΔΕΝ πήραν έγκριση 2 νεαρά άτομα με αντικειμενικά έντονο πρόβλημα παχυσαρκίας (νομίζω ότι τα παιδιά έφυγαν με κλάματα) 2. το κύρηγμα που άκουσαμε ΟΛΟΙ από ένα συγκεκριμένο γιατρό ήταν απερίγραπτο!!! Ούτε η μανα μου να ήταν!!! Με κορυφαία ατάκα " γιατί να πληρώνω εγώ ως πολίτης, την επέμβασή σας επείδη εσεις δεν γνωρίζετε το όρια σας και δεν μπορείτε να επιβάλλετε στον εαυτό σας το σωστό. Η λογική μας διαχωρίζει από τα αλλα ζώα" . Και ως ενα σημείο τον καταλαβαίνω και εχει ενα δικιο, αλλα νομίζω ότι ολοι εκει αισθανθήκαμε απαίσια. Είναι κανείς εκει εξω που ήταν στην ίδια επιτροπή σήμερα??? Πολύ θελω να ακουσω τις απόψεις σας!!!
κανενα δικιο δεν ειχε το ζωον το διποδο και ειναι και γιατρος τρομαρα του!!!!!!
πολυ θα χαιρομουν αν μας ελεγες οτι τον εβρισες για την αμαθεια του..
μη μπαινεις σε τετοιο τριπακι!!
αν δεν ξερει ενας γιατρος το 2007 οτι η παχυσαρκια ειναι ασθενεια, να σχισει το κ@λοχαρτο του και να παει να βοσκει προβατα!
ασταδιαλα με τον καθε ανεγκεφαλο που αντι να ξεστραβωθει και να βοηθησει κανει και κηρυγματα του κ@λου για θεματα που δεν ξερει!
χαιρομαι πολυ για την εγκριση σου, καλη επι9τυχια και καλη δυναμη :):):)
Το χειρότερο ήταν ότι το κήρυγμα το έκανε ενώ είχε μπροστά του το χαρτί της έγκρισης και όπως καταλαβαίνεις μόνο να τον βρίσουμε δεν μπορούσαμε. Είμαι σίγουρη ότι εφαγε απιστευτο σιχτιρισμα σήμερα!!!Ακόμα και αν δεν το άκουσε. Λυπάμαι που μεσα στον πανικό μου (ήμουν τελευταία και είχαν ήδη απορριψει 3 άτομα) δεν του είπα πως καθε μήνα εχω κρατήσεις σχεδον 500 ε από το μισθό μου (η συμβασή μου επιβάλλει να κρατείται από μενα ολόκληρο το ποσό του ΙΚΑ) για να πληρώνεται αυτός και στο ΙΚΑ τοσα χρόνια δεν εχω κανει ούτε μια γενική αίματος. Που θα μας πει οτι τρώμε και τα λεφτα του κρατους!!!
καλή τύχη vm,
μια γνωστή μου έβαλε κ έχει χάσει αρκετά κιλά,
άλλαξε η ψυχολογία της.
σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!
μπράβο και καλή καλή επιτυχία να μας λες αποτελέσματα και όσον αφορά τον γιατρό της επιτροπης <<πες του να πάει να..........>> που λέει και ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ
[!!! Ούτε η μανα μου να ήταν!!! Με κορυφαία ατάκα " γιατί να πληρώνω εγώ ως πολίτης, την επέμβασή σας επείδη εσεις δεν γνωρίζετε το όρια σας και δεν μπορείτε να επιβάλλετε στον εαυτό σας το σωστό. Η λογική μας διαχωρίζει από τα αλλα ζώα" . Και ως ενα σημείο τον καταλαβαίνω και εχει ενα δικιο, αλλα νομίζω ότι ολοι εκει αισθανθήκαμε απαίσια. Είναι κανείς εκει εξω που ήταν στην ίδια επιτροπή σήμερα??? Πολύ θελω να ακουσω τις απόψεις σας!!! [/quote]
Εγω παλι δεν τον καταλαβαινω σε κανενα σημειο.Και επρεπε να του πεις''οτι εφοσον το βλεπεται ετσι ειστε μαλακες γιατι μας πληρωνεται ,αλλο τοσο ειμαστε εμεις που πληρωνουμε αδρα τα χρονια που σπουδασατε εσεις εντελως δωρεαν γιανα καταληξεται τελικα ενα ΖΩΩΝ.!!''
Επρεπε να τον χεσεις ,να το κανεις θεμα ,να τσιριξεις και να δεις πως θα μαζευοταν ο κοπλεξικος που προφανως δεν του εκατσε καμια απο βραδυς και ξεσπασε πανω σας!!
Δεν θα δικαιολογεις ποτε τετοιους ανεγκεφαλους ,αγενεις ,''αμορφωτους'' ,αποτυχημενους ,που κακοποιουν λεκτικα και ψυχολογικα ατομα σαν εμας και αλλους με συναφη προβληματα.
Επρεπε να του πεις ''εαν θα φερω τον ευαγγελατο μπορειται να επαναλαβεται?'' η ''συγνωμη που πληρωνεται εμας και δεν μενουν πολλα να τσεπωσεται για τα βιτσια σας''.!!
Βουλιτσα μην το σκεφτεσαι αλλο αλλα οπου σταθεις και μπορεις να το αναφερεις.Που ξερεις μπορει να βρεθει καποιος που θα τον τακτοποιησει την ''γουνα''!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Εγώ τον καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί του. Αλλά υποθέτω ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι καπνιστής, γιατί εγώ δεν καπνίζω και δεν θέλω να πληρώνω για τον καρκίνο του ή για τα άπειρα χρόνια που θα παίρνει οξυγόνο από το δημόσιο ως ΧΑΠίτης, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να βάλει όρια στο τσιγάρο του. Επίσης, υποθέτω ότι δεν είναι υπερτασικός γιατί δεν θέλω εγώ να πληρώνω τα φάρμακά του επειδή δεν μπορεί να βάλει όρια στο αλάτι. Ούτε και αλκοολικός να είναι, γιατί τα νοσήλεια σε κίρρωση είναι πολλά και εγώ δεν μπορώ να πληρώνω επειδή δεν έβαζε όριο στο κρασί του. Αλλά και νεφροπαθής δεν πρέπει να είναι γιατί με τις αιμοκαθάρσεις θα μας στοιχίσει ένα σωρό. Και παιδιά πρέπει να έκανε αμέσως, δεν θα πληρώσω εγώ την επιθυμία του για εξωσωματική. Και σίγουρα θα έχει φροντίσει να μην πάθει ποτέ καρκίνο γιατί οι χημειοθεραπείες είναι χειρότερες και από καφέ στο Κολωνάκι και δεν θα πληρώσω εγώ τα λάθος γονίδια που πήρε από τη μάνα και τον πατέρα του. Και βέβαια θα έχει μεγαλώσει σε κάποια άλλη χώρα, διαφορετικά θα έχω πληρώσει εγώ από την τσέπη μου τα εμβόλιά του, και τι με νοιάζει εμένα αν αυτός πάθει πολυομυελίτιδα; Εγώ δεν θα πάθω...
Quote:
Originally posted by Maria-Eleni
Εγώ τον καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί του. Αλλά υποθέτω ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι καπνιστής, γιατί εγώ δεν καπνίζω και δεν θέλω να πληρώνω για τον καρκίνο του ή για τα άπειρα χρόνια που θα παίρνει οξυγόνο από το δημόσιο ως ΧΑΠίτης, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να βάλει όρια στο τσιγάρο του. Επίσης, υποθέτω ότι δεν είναι υπερτασικός γιατί δεν θέλω εγώ να πληρώνω τα φάρμακά του επειδή δεν μπορεί να βάλει όρια στο αλάτι. Ούτε και αλκοολικός να είναι, γιατί τα νοσήλεια σε κίρρωση είναι πολλά και εγώ δεν μπορώ να πληρώνω επειδή δεν έβαζε όριο στο κρασί του. Αλλά και νεφροπαθής δεν πρέπει να είναι γιατί με τις αιμοκαθάρσεις θα μας στοιχίσει ένα σωρό. Και παιδιά πρέπει να έκανε αμέσως, δεν θα πληρώσω εγώ την επιθυμία του για εξωσωματική. Και σίγουρα θα έχει φροντίσει να μην πάθει ποτέ καρκίνο γιατί οι χημειοθεραπείες είναι χειρότερες και από καφέ στο Κολωνάκι και δεν θα πληρώσω εγώ τα λάθος γονίδια που πήρε από τη μάνα και τον πατέρα του. Και βέβαια θα έχει μεγαλώσει σε κάποια άλλη χώρα, διαφορετικά θα έχω πληρώσει εγώ από την τσέπη μου τα εμβόλιά του, και τι με νοιάζει εμένα αν αυτός πάθει πολυομυελίτιδα; Εγώ δεν θα πάθω...
Απλά έγραψες φιλενάδα!!! Προσκυνώ ;-)
Λοπον......εχω νεα.....
Το εκανα!!!!!
Πηρα τον γιατρο μου την Πεμπτη το απογευμα για να του πω οτι πηρα την εγκριση και μου ειπε οτι μπορουσα να μπω και την Παρασκευη και ΜΠΗΚΑ!!!
Ειχα ενα φοβο πριν την ναρκωση......τι να σας λεω!! Στο τσακ κρατιομουν να μη βαλω τα κλαμματα. Τελικα η ναρκωση ηταν το λιγοτερο, τιποτα δεν καταλαβα. Οταν ξυπνησα ποναγε λιγο ο λαιμος μου και με πεθαινε ο ωμος και το στηθος μου, κατι σαν πλακωμα. Βγηκα το Σαββατο το πρωι. Οι πονοι ειναι καλυτερα αλλα δεν εχουν περασει τελειως. Ελπιζω σιγα-σιγα να φυγουν τελειως.
Μπηκα στο χειρουργειο 111 κιλα και θα ανεβω παλι στη ζυγαρια τη μερα που θα μου βγαλει τα ραμματα, μαλλον Πεμπτη.
Αυτα!!! Θα σας ενημερωνω τακτικα για την προοδο μου!! Σας ευχαρσιτω ολους για τη βοηθεια και τη συμπαρασταση!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
VM συνχαρητηρια!!!
Μπραβο κοπελια!!!
Καλη αναρωση και ευχομαι το δαχτυλιδακι να δουλεψει !!!
Να μας εχεις ενημερους!!
Τελικα καθε εμποδιο σε καλο!
ΦΙΛΙΑ!!!
VM καλή ανάρρωση!
Είμαι καινούρια στο forum σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλω κι εγω δακτύλιο.. Είμαι κι εγώ 29 χρονών, 1,75ύψος και 103 κιλά.. Με Δείκτη 33,6 υπάρχει πιθανότητα να πάρω έγκριση από το ΙΚΑ? Τελικά πόσο κόστισε η επέμβαση? (δική σου συμμετοχή + συμμετοχή ΙΚΑ).
Πώς νιώθεις τώρα? Έχεις ακόμα πόνους? Αρχισες σιγά σιγά να τρώς? Πόσο λέει η ζυγαριά σου?
Καλή συνέχεια!!
βρε dexa ειμαι ατυχη ολο φωναζεις να μπουμε στο chat μπικα περιμενα ωρες πηγα μεχρι το αλλο δωματιο και μεχρι να γυρισω ειχε μπει η μαγγυ να μου μιλησει δεν απαντησα κι εφυγε ......απιστευτο ... πως τη πατησα ετσι....