Γι' αυτό και τελικά κατέληξε μόνος του! ;)
Printable View
Γι' αυτό και τελικά κατέληξε μόνος του! ;)
Βρε αγαπη μου κοιτα πόσα άτομα στο λέμε!!! Σκέψου πόσοι άλλοι λιώνουν για σένα και εσενα σου έχει μείνει απωθημένο ο τύπος! ΝΑι καλό είναι να θες να χάσεις βάροσ και μετα να τον φτυνεισ γιατι αυτο θα σου δωσει κουραγιο για τον αγωνα σου!Γιατι αγωνας είναι
Τι κανει νιαου -νιου στα κεραμυδια???
Αντε dance ακομη να το παρεις αποφαση??
Τουλαχιστον πελεψτο αλλιως!!!
Δεν εχεις ακουσει εκει που φτυνουν γλυφουν!!!
Ε!!!!!Φτυστον και εσυ ταχα μου και καλα και περιμενε να δεις εαν γλυψει........
Αλλιως ....ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣΣΣΣ!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Χε, χε thanks κορίτσια!! Θα το πάρω το αίμα μου πίσω κάποια στιγμή, δεν θα το πάρω?!! Και τότε θα δούμε ποιός θα τρέχει πίσω από ποιόν...
Μήπως το παιδί είναι έτοιμο για σχέση και βρήκε και την κοπέλα που είναι σοβαρή, την εκτιμά πολύ και είναι γενικά κατάλληλη για σχέση; Υπάρχει ένα προβληματάκι βέβαια...έχει παραπάνω κιλά, αλλά οκ, θα το διορθώσουμε κι αυτό. Λέω, μήπως θέλει να κάνει σχέση περισσότερο απ'ότι θέλει εσένα; Όσο για τον άλλο, σε θέλει όπως είσαι και μαζί του δεν θα αισθάνεσαι ανεπαρκής ποτέ, γιατί ακριβώς δεν περιμένει κάτι απο'σένα.
Κλείνω με μια φοβερή ατάκα φίλου-φλερτ πριν κάποια χρόνια. Υπήρχε αυτό το 'κάτι' στον αέρα, αλλά δεν προχώρησε γιατί (σύμφωνα με αυτό που είπε στη φίλη μου για μένα): ''Γιατί οι κοπέλες που είναι για σχέση να είναι χοντρές;''....αναστεναγμός/παράπονο :D
Θέλει πολύ να είναι σε μια σχέση, αλλά όσες του αρέσουν, δεν ανταποδίδουν. Οπότε είναι μόνος. Εδώ που τα λέμε αυτό με εξοργίζει περισσότερο! Προτιμάει τη μοναξιά του από μένα! Α, ρε κάποια μέρα θα γυρίσει ο τροχός που θα παέι... Όσα μου είπες προσεγγίζουν δυστυχώς ένα μεγάλο κομμάτι αλήθειας...
Quote:
Originally posted by Hilda
Κλείνω με μια φοβερή ατάκα φίλου-φλερτ πριν κάποια χρόνια. Υπήρχε αυτό το 'κάτι' στον αέρα, αλλά δεν προχώρησε γιατί (σύμφωνα με αυτό που είπε στη φίλη μου για μένα): ''Γιατί οι κοπέλες που είναι για σχέση να είναι χοντρές;''....αναστεναγμός/παράπονο :D
"Γιατί οι άντρες που να θέλουμε για σχέση να είναι τόσο μ*λ*κες;" (Καλά να πάθουμε...)
ε,θα απαντησω δεν κρατιεμαι...
βρε κοριτσια οπως και να το κανεις τα εξωτερικα χαρακτηριστικα που μας ''τραβανε'' και λιωνουμε για καποιον,η ομορφια δηλαδη,εχει μια δοση ψωνιου...και δεν μας αφηνει να παμε παρακατω και πιο μεσα....
και ειναι και καταρα εδω που τα λεμε...φαντασου να τα εχεις με ενα κουκλο που τελοσπαντων ουτε κι εσυ ξερεις πως τον τυλιξες...αρχιζουν οι ανασφαλειες...οι ζηλιες...και γενικως τα κλαμπατσιμπανα και σε τρωνε τα φιδια πως δεν εισαι ανταξια του οπτικως,το δειχνεις κιολας,το περνει πρεφα ο αλλος,την ψωνιζει και σιγα μην ξανακανει σχεση με μια σουπερ κοπελα εσωτερικα,μετρια εξωτερικα αλλα τραλαλα εγκεφαλικα,με ανασφαλειες και κομπλεξισμους...οποτε ...ποιος φταιει????
....ακριβως!!!!το βρηκατε!!!
λοιπον για να παρουμε λιγο τα πανω μας κοριτσοπουλα,να βλεπετε τον εσωτερικο κοσμο
και ο εξωτερικος φτιαχνεται και συνιθιζεται κιολας....
φιλουρες!!!!
Dance ο αναστεναγμός ήταν δικός του (βρε τι του έτυχε του ανθρώπου....!!). Δε μπορώ να πω, με στενοχώρησε, αλλά τι να έκανα...πάμε γι'άλλα. Ακόμα βέβαια ψάχνω χεχε.
Όσο για τη δική σου περίπτωση, είναι πραγματικά δύσκολο να θέλεις κάποιον και όλο να γίνεται και να μη γίνεται κάτι. Θα σου πρότεινα το εξής: όπως λες δεν πρόκειται να γίνει κάτι μέχρι να φτάσεις σε κάποια συγκεκριμένα κιλά. ʼρα, σ'αυτό το διάστημα δώσε μια πραγματική ευκαιρία στη σχέση που έχεις τώρα κι αν τελικά δε σε καλύπτει, τότε προσανατολίζεσαι ξανά στον άλλον. Θα έχεις χάσει και τα κιλά, άρα σ'εκείνη τη φάση θα κάνεις εσύ την επιλογή (αν όντως το μοναδικό του πρόβλημα είναι αυτό). Όσο το σκέφτεσαι τώρα που κάνεις μια προσπάθεια να χάσεις κιλά, τόσο θα στενοχωριέσαι και τόσο θα σε πάει πίσω. ʼλλωστε, αυτό το διάστημα πρέπει να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου, να τον προσέχεις και να του φέρεσαι καλά. Αν μπορείς βάλε λίγο στην αναμονή καταστάσεις και ανθρώπους που ακόμα και χωρίς να το θέλουν σε στενοχωρούν. Happy thoughts!!!
@fifika: Βρε γλύκα, μην με παρεξηγείς! Μαζί του δεν κόλλησα λόγω ομορφιάς και εξωτερικών χαρισμάτων. Μια χαρά παιδί είναι βέβαια, αλλά ο εσωτερικός κόσμος του είναι που με τραβάει, ο οποίος αν εξαιρέσουμε όλα αυτά περί κιλών, είναι αξιολογότατος! Λέω και ξανατονίζω: Δεν γεννήθηκε ο άντρας που θα με κάνει να κολλήσω με την ομορφιά του και το σκατοχαρακτήρα του! ;) Φιλάκια
@Hilda: Κοπελιά νομίζω με νιώθεις πολύ! Προσπαθώ να δώσω την ευκαιρία που περιγράφεις στον εαυτό μου, αλλά το κακό είναι ότι μερικές φορές κουράζομαι από την προσπάθεια και το άγχος για γρήγορα αποτελέσματα. Αλλά θα το πολεμήσω, το ξέρω πως αργά και σταθερά κατακτώνται οι στόχοι μας. Όσο αγχώνομαι και πιέζομαι, το χειροτερεύω... Χαλαρά λοιπόν, αλλά με σθένος!
Φιλάκια
Καρδουλα μου δεν σε παρεξηγω...ισα ισα σε καταλαβαινω απολυτα...λες εγω να μην την εχω
πατησει???Το μηνυμα που θελω να σου περασω ειναι να το δεις οσο πιο χαλαρα μπορεις...σε λιγο καιρο θα γελας με ολα αυτα...ο ερωτας με ερωτα περναει....
Ισως εγω απλα να εχω γινει εγωιστρια με τα χρονια και επειδη το βλεπω απο αλλη σκοπια να ειμαι λιγο ψυχρη και ρεαλιστρια...
Εχω πονεσει πολυ...εχω κλαψει πολυ...αλλα ειδα πως τελικα δεν αξιζε....και αλλαξα τροχια...
Ολα θελουν το χρονο τους μικρη μου...θα το δεις
Χαλαρωσε,περιποιησου τον εαυτο σου και αυτη η λαμψη σου θα μαγεψει αυτον και αλλους και θα σφαζονται στην ποδια σου...
πολλα φιλια!!!
αχ πόσο με τρελαίνουν αυτά!!! Κορίτσια εγώ τις περισσότερες σχέσεις μου τις έχω κάνει με Ιρλανδούς για τι εκεί έζησα από 17έως 25 χρονών και τελικά παντρεύτηκα Ιρλανδό. Οι άντρες είναι όλοι λαμπάδες και καλογυμνασμένοι , και αυτό όχι γιατί τους απασχολεί το πως δείχνουν αλλά γιατί ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Ουδέποτε άκουσα σχόλιο για τα κιλά μου από άντρα ή γυναίκα και ουδέποτε είχα δυσκολία να κάνω σχέση. Ο άντρας μου πιστεύει, όπως και οι περισσότεροι Ιρλανδοί ότι δίαιτα πρέπει να κάνουν όσοι είναι άρρωστοι και η παχυσαρκία τους δημιουργεί προβλήματα υγείας ( ο βασικός λόγος που με κάνει να θέλω να χάσω 35 κιλά είναι τα προβλήματα στην μέση μου). Μόνο στην Ελλάδα οι άντρες θέλουν μοντέλα για να τα κυκλοφορούν και να τους λένε οι άλλοι "μπράβο ρε μ@λ$κ* τη γυναίκα χτύπησες!" και ας είναι το κορίτσι γλάστρα. Γι'αυτο το 60% των γάμων καταλήγουν σε διαζύγιο μια δυο την γλάστρα την βαριέσαι, την συνηθίζουν και οι φίλοι σου και δεν κάνεις πια εντύπωση!
Dance, γλυκιά μου sorry για τον χείμαρρο αλλά ο Έρωτας είναι τυφλός σε χτυπάει κατακούτελα δεν κοιτά ούτε ομορφιά, ούτε κιλά , ούτε, ούτε, ούτε, ούτε... Ο άνθρωπος δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου γιατί αν ήταν δεν θα υπολόγιζε τίποτα.....
Γεια στο στόμα σου ρε γιασμήν!!
έχεις απόλυτο δικιο.
Γιασμήν, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Και αυτό θέλω να πω και στην Dance: όταν σε έναν άντρα αρέσει μία γυναίκα αλλά δεν προχωράει γιατί έχει πρόβλημα με την εμφάνισή της, κατά πάσα πιθανότητα το κάνει επειδή τον απασχολεί η γνώμη των φίλων του. Όπως και να το κάνουμε,το να συνοδεύεσαι από μία κορμάρα σου προσδίδει κύρος...
Έτσι την πάτησα κι εγώ με τον πρώην κι έγινα κόκαλο για να είναι περήφανος να με παρουσιάζει στους φίλους του. Τελικά κατάλαβα ότι 1ον οι φίλοι του ήταν τελείως ζώα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον, μόνο (sorry για την έκφραση) πώς θα μαστουρώσουν και πώς θα γαμήσουν... Και κάπως έτσι κατέληξε και ο πρώην μου.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι το άτομο αυτό αξίζει να προσπαθήσεις να αλλάξεις για χάρη του, κι εγώ μαζί σου! Αλλά δεν καταλαβαίνω, αφού όπως λες υπάρχει μια χημεία, γιατί τον απασχολούν τα κιλά σου; Μήπως τελικά δεν αξίζει να προσπαθείς για ένα τόσο πεζό άτομο;
DANCE,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ,ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ,ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!
Quote:
Originally posted by fifika
Καρδουλα μου δεν σε παρεξηγω...ισα ισα σε καταλαβαινω απολυτα...λες εγω να μην την εχω
πατησει???Το μηνυμα που θελω να σου περασω ειναι να το δεις οσο πιο χαλαρα μπορεις...σε λιγο καιρο θα γελας με ολα αυτα...ο ερωτας με ερωτα περναει....
Ισως εγω απλα να εχω γινει εγωιστρια με τα χρονια και επειδη το βλεπω απο αλλη σκοπια να ειμαι λιγο ψυχρη και ρεαλιστρια...
Εχω πονεσει πολυ...εχω κλαψει πολυ...αλλα ειδα πως τελικα δεν αξιζε....και αλλαξα τροχια...
Ολα θελουν το χρονο τους μικρη μου...θα το δεις
Χαλαρωσε,περιποιησου τον εαυτο σου και αυτη η λαμψη σου θα μαγεψει αυτον και αλλους και θα σφαζονται στην ποδια σου...
πολλα φιλια!!!
Ax, fifika μου, όπως τα λες, πολύ κλάμα, πολύς πόνος και στο τέλος μια ωραία πρωία ξυπνάς και λες τέρμα, δεν αξίζει πια. Η μάλλον το νιώθεις. Έτσι απλά, χωρίς δηλώσεις και υστερίες ξέρεις ότι έχει τελειώσει μέσα σου, το χεις ξεπεράσει. Νομίζω σε όλες θα χει συμβεί κάτι παρόμοιο. Έτσι κι εγώ έχω περάσει διάφορα που πίστευα πως άξιζαν και τελικά συνειδητοποιούσα την πικρή αλήθεια.
Υπάρχουν πράγματα που με κάνουν να πιστεύω πως αυτή η φορά είναι διαφορετική... το ξέρω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει και πίστεψέ με, εδώ και 1,5 χρόνο περιμένω να περάσει, αλλά αυτός εκεί...
Κάποια στιγμή όλα θα μου φαίνονται πολύ μακριά, αλλά τώρα καλώς ή κακώς υπάρχει πόνος... τον εαυτό μου θα τον περιποιούμαι και δεν θα τον υποβιβάζω, του το χρωστάω...
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Φιλάκια :)